Dodaj firmu

Proizvodnja namestaja po meri ID Concept

ID Concept vrši projektovanje i proizvodnju visokokvalitetnog nameštaja po meri vašeg prostora: kuhinje, plakari, dnevne sobe, kupatila Iza našeg profesionalnog tima stoji dugogodišnja tradicija uspešnog poslovanja o čemu svedoče brojni zadovoljni klijenti.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Klizni plakari Dominus M

Za savršeno prilagođen nameštaj po meri, kontaktirajte Dominus iz Beograda. Nudeći širok spektar proizvoda, uključujući kuhinje, ugradne plakare i tapacirani nameštaj, Dominus osigurava kvalitet i funkcionalnost uz mogućnost inovativnih rešenja, pokrivajući potrebe svakog prostora u Srbiji.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Klizni plakari - Kraken Design

Dizajn i izrada nameštaja po meri u stambenom ili poslovnom prostoru u Beogradu.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Sorak salon stilskog nameštaja

Proizvodnja stilskog nameštaja po meri i želji. Stolice, kreveti, komode, garniture, police od punog drveta u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Suskalovica 14
Čukarica, Beograd

A tim Miloš proizvodnja nameštaja i kliznih plakara po meri

A TIM Miloš bavi se unikatnom proizvodnjom nameštaja od iverice i medijapana na teritoriji Beograda i okoline. Kuhinje, plakari, kreveti, dečiji kreveti, ormani, sve po dimenzijama i želji kupca
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Masef Enterijeri proizvodnja nameštaja i kliznih plakara

Proizvodnja nameštaja, usluga arhitektice za dizajn i opremanje enterijera. Montaža i uzimanje tačnih mera na adresi u Beogradu
Pročitaj više

Njegoševa 7
Mladenovac, Beograd

MIN enterijeri Klizni plakari

Projektovanje enterijera i izrada nameštaja po meri, kao i usluga sečenja i kantovanja na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Grge Andrijanovica 35
Palilula, Beograd

Radojević proizvodnja nameštaja

Proizvodnja nameštaja po meri Radojević za sve stambene i poslovne objekte u Beogradu. Proizvodnja stolova, plakara, kuhinja, kreveta i drugog nameštaja od pločastih materijala
Pročitaj više

Nikole Grulovića 50a
Zvezdara, Beograd

Klizni plakari Jelena STR Tehnika

Jelena STR Tehnika salon nameštaja nalazi se u Mladenovcu. Veliki izbor nameštaja, ugaonih garnitura, stolova, fotelja, kreveta kao i kuhinja i ormana po meri
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 10a (stari Tržni centar, suteren)
Mladenovac, Beograd

TIŠLER PROIZVODNJA NAMEŠTAJA

Tišler proizvodnja kvalitetnog nameštaja od drveta, sa sedištem u Kotežu, može dizajnirati i proizvesti bilo koji komad nameštaja za dnevni, boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, kancelariju.
Pročitaj više

Boljetinska 251d
Palilula, Beograd

Klizni plakari Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Klizni plakari Des Design

Des Design bavi se proizvodnjom unikatnog nameštaja od metala, drveta, kovanog gvožđa i stakla na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Wood fantasy Izrada nameštaja

Izrada kvalitetnog nameštaja po meri i želji u Beogradu Wood Fantasy kreira kuhinje, plakare, stolove , krevete i drugi unikatni nameštaj od pločastih materijala.
Pročitaj više

Amadova 48b, Altina
Zemun, Beograd

Rovas Design proizvodnja nameštaja

Rovas Design proizvodnja nameštaja nalazi se u Lazarevcu. Unikatno rađen nameštaj od pločastog materijala po dimenzijama kupca
Pročitaj više

Janka Stajčića 188b
Lazarevac, Beograd

Čvor Mfm Izrada nameštaja po meri

Izrada nameštaja po meri Čvor MFM nalazi se u Beogradu. Izrada unikatnog nameštaja po želji kupca i materijalu po izboru.
Pročitaj više


Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Ralkom kuhinje i nameštaj po meri

Nameštaj proizvodimo na najnovijoj generaciji mašina i uz pomoć robotskog farbanja medijapana, što nam omogućava da dobijemo proizvod visokog kvaliteta
Pročitaj više

Jagnjilo 503v
Mladenovac, Beograd

Nameštaj po meri M&D

Uz nameštaj po meri M&D opremanje Vašeg stana, kuće ili kancelarije nikada nije bilo jednostavnije i lakše. Pored dizajna i izrade nameštaja od strane iskusnog tima majstora, naša usluga obuhvata dostavu i profesionalnu montažu nameštaja.
Pročitaj više

Isidora Stojanovića 58
Zemun, Beograd

Salon nameštaja Blagojev Naslednik

U Beogradu i Mladenovcu na dve lokacije mozete posetiti nase salone nameštaja , koji smo sami ručno izradili. Pored izlozenih eksponata, možete poručiti namestaj baš onakav kakav ste oduvek želeli, a naši stolari će se potruditi da zadovolje sve Vaše zahteve.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Saloni namestaja Drvoprof plus

Proizvodnja nameštaja po meri prostora. Izlazak arhitekte, kompjuterska obrada crteža i montaža.
Pročitaj više

Gospodara Vučića 181
Vračar, Beograd

Kada je funkcionalnost i organizovanje garderobe i obuće u pitanju, klizni plakari su neprikosnoveni saveznici. Zahvaljujući njima, odeća se nalazi uredno raspoređena, i uvek na dohvat ruke, kada god nam je potrebna: bilo da žurimo na posao, ili izlazimo uveče u pozorište, na primer.

Klizni plakari su zgodni iz više razloga, štede prostor i veoma su praktični, pa ih ljudi vole videti u svojim domaćinstvima.

Kako odabrati klizni plakar?

Prednost kliznih plakara u odnosu na obične plakare je u tome što oni popunjavaju prostor, ukoliko tako želite, od zida do zida, od poda do plafona. Postoje i varijante plakara koji imaju samo klizna vrata, ali i oni su u funkciji uštede prostora, u smislu što im se vrata pri otvaranju pomeraju klizeći levo-desno, a ne na klasičan način. 

Klizni plakari od medijapana su posebno dobar izbor za vašu spavaću sobu ili predsoblje, jer pored toga što je medijapan kvalitetan materijal, on se može pronaći u raznim bojama i nijansama, pa će se u svaki enterijer lako i lepo uklopiti.

Oplemenjena iverica je ekonomičnija varijanta, u širokom spektru boja takođe, i uz naglasak da je to dugovečan i otporan materijal na razne uticaje.

Puno drvo je „čista klasika“, i kupci vole da oplemene svoj životni prostor ovako toplim materijalom, koji je pored svog kvaliteta, vizuelno veoma privlačan, nevezano da li se radi o natur boji, odnosno prirodnoj boji drveta ili o farbanom i lakiranom drvetu.

Klizni plakari – iskustva

Bez obzira gde postavljate klizni plakar, da li u spavaću sobu ili u predsoblje, vi ste dodatno dobili na prostoru. Klizeća vrata, poseduju notu elegancije u odnosu na klasično otvaranje, a takođe njihova prednost je u tome što im je mehanizam bešuman, odnosno pri zatvaranju lagano klize i usporavaju se, te mekano naležu na ležište.

Često, kada birate model kliznog plakara, možete odabrati i broj polica koji želite da bude postavljen unutra, ili raspored fioka. To uvek možete naglasiti majstoru koji će plakar montirati, jer vi najbolje znate šta ćete sve slagati u klizni plakar i kako će unutra biti organizovano slaganje odeće i obuće.

Naravno, potrebno je da klizni plakar, svojom bojom, izgledom i materijalom od koga je napravljen, prati ostale delove nameštaja koji već postoje u vašem domu. Važno je da ne odskače, i da se stvori utisak harmonije i sklada.

Razne modele kliznih plakara lako ćete pronaći u salonima nameštaja koji su oglašeni ispod našeg teksta, a takođe i pogledati  njihove web prezentacije, gde su plakari opisani po svojim karakteristikama, prikazane su njihove slike iz više uglova i pod uvećanjem, kao i cene. Svoj novi klizni plakar vrlo brzo možete naručiti, a on će još brže biti novi stanovnik vašeg doma.

Garderoba svih ukućana, kao i obuća, zahvaljujući kliznim plakarima je besprekorno organizovana, uvek dostupna, sve je pregledno i uredno. Na taj način, biće lakše pratiti svakodnevni užurbani tempo života svake urbane porodice.

Klizni plakari – cena:

Možete ih pronaći po cenama od 80 do 90 evra za američke plakare pa sve do 68649 dinara za gotove modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane