Proizvodnja nameštaja ID Concept nudi veliki izbor nameštaja koji vam omogućava da kreirate unikatan životni ili radni prostor. Nameštaj jedinstvenog stila izrađuje se od najkvalitetnijih materijala koji su dostupni u različitim bojama i...
Pročitaj više

Sajdzijska 4
Beograd

Saloni namestaja Drvoprof plus

  • 8
5.4 | 7 ocena

Proizvodnja nameštaja po meri prostora. Izlazak arhitekte, kompjuterska obrada crteža i montaža....
Pročitaj više

Gospodara Vucica 181
Beograd

Namestaj Steffes

  • 9
4.5 | 15 ocena

Firma Steffes se od 1997. godine bavi proizvodnjom i prodajom proizvoda od drveta visokog kvaliteta. U našoj ponudi možete naći nameštaj (trpezarije, stolove, stolice, plakare, kuhinje, krevete, komadni nameštaj, nameštaj po meri), s...
Pročitaj više

Smederevski put 5, Ugrinovacki put35v, Zrenjaninski put br.128b
Beograd

Mycrib

  • 2
5.0 | 2 ocena

Firma dužnik, i nikome ne preporučujemo saradnju sa njima!!!...
Pročitaj više

Vojislava Ilića 45
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Salon nameštaja Blagojev Naslednik

  • 1
3.5 | 4 ocena

U Beogradu i Mladenovcu na dve lokacije mozete posetiti nase salone nameštaja , koji smo sami ručno izradili. Pored izlozenih eksponata, možete poručiti namestaj baš onakav kakav ste oduvek želeli, a naši stolari će se potruditi da zadovolje...
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

Neregistrovan korisnik
da li nekom treba
Matija Lukic
Plakari za spavace sobe su pre svega jedan jako bitan funkcionalan i znacaj element jedne spavace sobe. Oni moraju biti lepi ali i funkcionalni kako bi sto vise garderobe moglo da stane u njih.
Filip Milutinovic
Mogu samo da vam kazem da su ovo odlicni plakari od kojih tesko da mogu da postoje nesto posebno bolji. Sa cenama takodje sigurno ni pre ali ni kasnije necete kuburiti, a to je naravno ono sto je posebno vazno.
Lea Stankovic
Po meni moraju oni samo lepo da se plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, ovo su po meni odlicni plakari. Mada, jedino treba da se raspitate oko kvaliteta sirovina koje se inace koriste.
Simona Vucinic
Nisu svaki plakari u ovom pogledu isti. Naravno da uvek postoji jasna razlika u ceni.
Todor Markovic
Sto se ovih plakara tice, kvalitet je i vise nego jasan. Sve drugo je po meni gubljenje vremena.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, ovo su i vise nego posebni plakari u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.
Janko Zivanovic
Sto se tice plakara za spavace sobe, odmah treba da znate da je bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Ljubinka Sreckovic
Sto se mene licno tice, plakari za psavace sobe su i vise nego bitne. Pri tome, veoma je vazno da umete da prepoznate kvalitet.
Petar Jankovic
Moje licno misljenje je da sto se tice ovih plakara, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako se za to opredelite zaista se sigurno necete pokajati.
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da se orpedelite za neko strucno i provereno mesto u ciji kvalitet ne treba da sumnjate. Mada, lakse je to reci nego stvarno naci takvo neko mesto.
Ivan Stojanovic
Licno mislim da je veoma bitno da se plakari za spavace sobe urade tako da budu funkcionalni i da u sebi imaju sasvim dovoljno mesta za dosta stvari. Narotito se to odnosi na kabaste.
Jana Stankovic
Po pitanju plakara za spavace sobe, ubedljivo je najbolje resenje da posetit salon namestaja Arkus i da se tamo licno uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
E sad se postavlja pitanje koga mi to zaravo mozemo da smatramo strucnim licem.
Marko Petrovic
Ukoliko trazite kvalitetne plakare za spavace soboe, najbolje ali ubedljivo najbolje resenje za vas je da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Dusan Markovic
Ukoliko trazite kvlaitetne plakara za spavace sobe, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite namestaj Steffes. Cene su u tom salonu namestaja zaista i vise nego povoljne i pristupacne skoro svima.
Ivana Petrovic
Plakari su pre svega jedan jako bitan funkcionalan i znacaj element jedne spavace sobe. Oni moraju biti lepi ali i funkcionalni kako bi sto vise garderobe moglo da stane u njih.