Dodaj firmu

Proizvodnja i prodaja namestaja od pločastog materijala ID Concept

Proizvodnja nameštaja ID Concept nudi veliki izbor nameštaja koji vam omogućava da kreirate unikatan životni ili radni prostor. Nameštaj jedinstvenog stila izrađuje se od najkvalitetnijih materijala koji su dostupni u različitim bojama i dezenima.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Dečiji kreveti na sprat Jelena STR Tehnika

Jelena STR Tehnika salon nameštaja nalazi se u Mladenovcu. Veliki izbor nameštaja, ugaonih garnitura, stolova, fotelja, kreveta kao i kuhinja i ormana po meri
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 10a (stari Tržni centar, suteren)
Mladenovac, Beograd

Dečiji kreveti na sprat Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Dva M salon nameštaja

Dva M salon nameštaja nudi veliki izbor kvalitetnog nameštaja za Vaš dom ili poslovni prostor. Za sve naše klijente obezbedili smo brzu isporuku, besplatnu montažu, kao i sve mogućnosti plaćanja. Na Vama je samo da izaberete idealan komad nameštaja koji će se savršeno uklopiti u Vaš prostor
Pročitaj više

Kralja Petra I 334
Mladenovac, Beograd

Svi pamtimo nas dečiji kreveti na sprat. Uvek je lepo kada svako dete ima svoj kutak, svoju sobu, međutim često se dešava da porodica ima samo jednu prostoriju namenjenu deci. Kada imamo dva najmlađa člana, na primer, obično je zgodno kupiti krevete na sprat, čime se dodatno štedi prostor.

I ne samo to. Deca jednostavno vole ovaj deo nameštaja svoje sobe, često se takmičeći ko će da spava gore.

Kreveti na sprat

Ovakvi kreveti su pogodni za bilo koji dom, prostor čine interesantnijim, i kao što smo naveli, veoma su praktični za stanove sa nedovoljno prostora. 

Hajde da se pozabavimo pitanjem kako zapravo izgledaju kreveti na sprat, pošto pretpostavljamo da velika većina vas, naših čitalaca upravo ima u planu da kupi jedan, i zbog toga i čita naš tekst.

Dakle, dečiji kreveti na sprat imaju zaštitnu ogradicu, i to kada govorimo o gornjem ležaju. Pored toga, poseduju merdevine koje su demontažne. Posebno dobra karakteristika koja će vam se sigurno dopasti jeste da se dečiji kreveti na sprat naknadno mogu razdvojiti u dva zasebna kreveta. 

Karakteristike dečijih kreveta na sprat

Saloni nameštaja poseduju web prezentacije na kojima možete pronaći širok izbor dečijih kreveta na sprat. Pored detaljno opisanih karakteristika, i slika iz više uglova, tu su i cene, koje možete uporediti. Naručivanje je u svega par klikova, pa za najkraće vreme, vaša deca će u svojoj sobi imati ovaj zanimljiv komad nameštaja.

Dakle, možete se susresti sa krevetima koji imaju širinu 80 i 90 centimetara, dužinu 190 i 200 cm, a postoje i ekstra dužine, 210 i 220 cm. Kod ovakvih modela izvršićete manju doplatu na standardnu cenu ležajeva. 

Kada govorimo o visini, uzglavlje je 160 cm, dok je visina od sajtne donjeg kreveta do sajtne gornjeg, 68 centimetara.

Dizajn dečijih kreveta na sprat

Naravno, potrebno je da se kreveti na sprat lepo uklapaju u celokupan ambijent i enterijer dečije sobe. Iz tog razloga, proizvođači nude mogućnost bajcovanja, odnosno toniranja nekom od nijansi ekološki transparentnih premaza. Glavna osobina ovakvog nijansiranja jeste što se dozvoljava vidljivost teksture drveta.

Sa druge strane, dečiji kreveti na sprat se mogu farbati nekom od preko 1680 nijansi punih pokrivnih akrilnih boja, a sve po dogovoru, u skladu sa vašim željama i željama najmlađih članova porodice. 

Kada je reč o podlozi za dušek, letvice su obično izrađene od bukovog masiva. Raspitajte se da li su u cenu kreveta na sprat uključene i cene dušeka. 

Kada birate dušek, veoma je važno da on bude kvalitetan, jer je vaše dete u rastu i razvoju, pa je neophodno da dušek dobro podupire kičmu. Kada dete na njemu leži, potrebno je da bude više ulegnut na mestima na kojima je najveće opterećenje, kao što su ramena i kukovi,  a manje ulegnut na mestima gde je pritisak manji, kao što su stopala i ruke. Kada dete ustane sa dušeka, on mora biti ravan.

Nadamo se da smo ovim našim tekstom otklonili eventualne nedoumice, te vam pružili korisne informacije, ako ste se zaputili u obližnju prodavnicu nameštaja da obradujete vaše mališane novim krevetima na sprat. 

Dečiji kreveti na sprat – cena:

Cene se kreću od 21542 din. do 36599 dinara, u zavisnosti od modela.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane