Dodaj firmu

VASILION Antikvarnica

Prodaja retkih i raritetnih antikviteta u antikvarnici Vasilion na Savskom Vencu. Stare i unikatne slike, ikone,stari satovi, stilski nameštaj, lampe, porcelan.
Pročitaj više

Bulevar Kneza Aleksandra Karađordevića 20b
Savski venac, Beograd

Vitrine Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Moderan stilski i retro nameštaj Enterijer Tim

Stilski moderan i retro nameštaj od medijapana i punog drveta Enterijer tim Vam nudi širok arsotiman nameštaja po meri od drveta.
Pročitaj više

Marka Oreškovića 4
Zvezdara, Beograd

Arredo nameštaj

Salon nameštaja „Arredo“ na jednom mestu nudi nameštaj vrhunskog kvaliteta za opremanje Vašeg stana ili kuće, kao i uređenje Vašeg ugostiteljskog objekta u skladu sa poslednjim modnim trendovima.
Pročitaj više

Cara Dušana 73
Zemun, Beograd

Salon nameštaja Djeram

Nameštaj od punog drveta - izrada po meri i nacrtu kupca - stolovi, stolice, komode, vitrine, biblioteke, pisaći stolovi
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 147 i 321
Zvezdara, Beograd

Stilske, retro ili moderne vitrine? Koju god da imate ili tek planirate da je kupite, svakako se slažete sa nama da je to deo nameštaja koji deluje izuzetno otmeno i na specifičan način oplemenjuje životni ili radni prostor.

U domaćinstvima, vitrine ćemo najčešće pronaći u dnevnim sobama ili trpezarijama. Mogu se pronaći u različitim modelima, kao i veličinama, pa je potrebno samo da odaberete takvu vitrinu koja će se savršeno uklopiti u vaš prostor, njegov već postojeći enterijer ali i sveukupni ambijent.

Vitrine od punog drveta

Iverica ili univer i medijapan, veoma su popularni materijali, što zbog svoje estetike, što zbog privlačne cene. Međutim, puno drvo ili masiv, ipak ništa ne može zameniti. Za nešto skuplju cenu, dobija se prvoklasni kvalitet, jer puno drvo je materijal koji nikada neće izaći iz mode. 

Drvo je materijal koji je topao, i na sebi specifičan način oplemenjuje prostor u kome se nalazi. Tako da će vitrina od punog drveta biti pravi izbor. 

Vitrine mogu imati staklena vrata ili biti bez njih, imati visoki sjaj ili biti jednostavne, te u rustičnom ili modernom dizajnu – u ponudi salona nameštaja možete pronaći najrazličitije modele koji će zadovoljiti najistančanije ukuse i najzahtevnije kupce.

Kako odabrati vitrinu za dnevnu sobu?

Naravno, ako vitrinu kupujete zasebno u odnosu na ostali nameštaj, ona mora pratiti postojeće celokupno uređenje prostora. 

Na primer, možete odabrati vitrinu koja ima kombinaciju otvorenih i zatvorenih polica, što je čini izuzetno modernom i funkcionalnom. Kada govorimo o bojama, kupci često biraju boju hrasta i sivu boju, što daje mogućnost uklapanja u različite ambijente. Ovakve vitrine mogu imati prostor za TV aparat, koji može biti svih dimenzija, a dodatna prednost pomenutih modela vitrina jeste što one imaju dosta prostora za odlaganje sitnica ali i drugih uređaja. Na primer, svoje mesto tu može pronaći i mini linija, ali i knjige i razni suveniri...

Interesantne su i dvokrilne i trokrilne vitrine, otvorene kose virtine, ali i ugaoni modeli. Od vaših želja može zavisiti konačan izgled vitrine kakvu želite, dakle, kada je u pitanju završna obrada, dimenzije, raspored vrata i fioka – svemu tome možete dati svoj lični pečat, jer će biti urađeno po zahtevima naručioca.

Vitrine – iskustva

Kao što vidite iz našeg teksta, postoji mnogo modela i možda je zapravo, najteže izabrati. Ukoliko navratite u salone nameštaja, ljubazno osoblje će vam dati prave savete što se tiče uređenja vašeg prostora, i kakav model vitrine da odaberete. Sa druge strane, uvek možete “iz fotelje“, pretraživati katalošku ponudu na sajtovima salona nameštaja. 

Sve vitrine su prikazane sa pratećim slikama, koje je moguće uvećati, zatim sa opisanim karakteristikama, kao što su materijal izrade, boja, završna obrada i sl, te istaknute su cene koje je moguće uporediti.

Naručivanje se obavlja u par klikova, i željena vitrina će uskoro ukrašavati vaš dnevni boravak ili trpezariju. Takve web prezentacije možete pogledati ispod našeg teksta, gde se nalaze oglašeni saloni nameštaja. 

Naš savet je da osmislite šta želite, jer je izbor toliko raznovrstan, da se lako možete izgubiti u čudesnom carstvu modela vitrina; ipak, uz prave savete stručnog osoblja salona nameštaja, vitrina koju odaberete u dugom nizu godina predstavljaće oličenje vašeg ukusa i stila, ukrašavajući dom.

Vitrine – cena:

Za vašu novu vitrinu potrebno je izdvojiti od 3498 din. sve do 325.000 dinara za ekskluzivne modele, velikih dimenzija, sa peskiranim staklom, u beloj i patina boji. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane