Dodaj firmu

Proizvodnja namestaja po meri ID Concept

ID Concept vrši projektovanje i proizvodnju visokokvalitetnog nameštaja po meri vašeg prostora: kuhinje, plakari, dnevne sobe, kupatila Iza našeg profesionalnog tima stoji dugogodišnja tradicija uspešnog poslovanja o čemu svedoče brojni zadovoljni klijenti.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Sorak salon stilskog nameštaja

Proizvodnja stilskog nameštaja po meri i želji. Stolice, kreveti, komode, garniture, police od punog drveta u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Suskalovica 14
Čukarica, Beograd

A tim Miloš proizvodnja nameštaja po meri

A TIM Miloš bavi se unikatnom proizvodnjom nameštaja od iverice i medijapana na teritoriji Beograda i okoline. Kuhinje, plakari, kreveti, dečiji kreveti, ormani, sve po dimenzijama i želji kupca
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Masef Enterijeri proizvodnja nameštaja po meri

Proizvodnja nameštaja, usluga arhitektice za dizajn i opremanje enterijera. Montaža i uzimanje tačnih mera na adresi u Beogradu
Pročitaj više

Njegoševa 7
Mladenovac, Beograd

MIN enterijeri Nameštaj po meri

Projektovanje enterijera i izrada nameštaja po meri, kao i usluga sečenja i kantovanja na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Grge Andrijanovica 35
Palilula, Beograd

Nameštaj po meri Endem

Stolar po vašoj meri, za sav vaš nameštaj po meri - Endem Borča!
Pročitaj više


Borča, Beograd

Radojević proizvodnja nameštaja

Proizvodnja nameštaja po meri Radojević za sve stambene i poslovne objekte u Beogradu. Proizvodnja stolova, plakara, kuhinja, kreveta i drugog nameštaja od pločastih materijala
Pročitaj više

Nikole Grulovića 50a
Zvezdara, Beograd

Nameštaj po meri Jelena STR Tehnika

Jelena STR Tehnika salon nameštaja nalazi se u Mladenovcu. Veliki izbor nameštaja, ugaonih garnitura, stolova, fotelja, kreveta kao i kuhinja i ormana po meri
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 10a (stari Tržni centar, suteren)
Mladenovac, Beograd

Drvo Wood Holz Legna unikatni nameštaj

Drvo Wood Holz Legna proizvodi unikatni nameštaj od punog drveta, hrasta, oraha i bagrema. Lampe, ogledala, komode, kreveti, ormani, stolovi i stolice i još mnogo toga možete pogledati i poručiti u njihovom salonu u Beogradu
Pročitaj više

Marka Oreškovića 5
Zvezdara, Beograd

TIŠLER PROIZVODNJA NAMEŠTAJA

Tišler proizvodnja kvalitetnog nameštaja od drveta, sa sedištem u Kotežu, može dizajnirati i proizvesti bilo koji komad nameštaja za dnevni, boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, kancelariju.
Pročitaj više

Boljetinska 251d
Palilula, Beograd

Nameštaj po meri Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Nameštaj po meri Des Design

Des Design bavi se proizvodnjom unikatnog nameštaja od metala, drveta, kovanog gvožđa i stakla na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Wood fantasy Izrada nameštaja

Izrada kvalitetnog nameštaja po meri i želji u Beogradu Wood Fantasy kreira kuhinje, plakare, stolove , krevete i drugi unikatni nameštaj od pločastih materijala.
Pročitaj više

Amadova 48b, Altina
Zemun, Beograd

Čvor Mfm Izrada nameštaja po meri

Izrada nameštaja po meri Čvor MFM nalazi se u Beogradu. Izrada unikatnog nameštaja po želji kupca i materijalu po izboru.
Pročitaj više


Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Ralkom kuhinje i nameštaj po meri

Nameštaj proizvodimo na najnovijoj generaciji mašina i uz pomoć robotskog farbanja medijapana, što nam omogućava da dobijemo proizvod visokog kvaliteta
Pročitaj više

Jagnjilo 503v
Mladenovac, Beograd

BeoNameštaj

Ulepšajte Vaš dom, poslovni prostor ili ugostiteljski objekat unikatnim nameštajem koji se izrađuje po želji i meri klijenta. Porodična radionica BeoNameštaj poseduje dugogodišnje iskustvo u proizvodnji kompletnog asortimana nameštaja od različitih materijala
Pročitaj više

Braće Lukića 13
Čukarica, Beograd

Nameštaj po meri Tara stolarska radionica

Stolarska radionica Tara poseduje više od dve decenije iskustva u izradi svih vrsta nameštaja od pločastih materijala po meri i želji kupca. Bilo da želite novu kuhinju, orman ili krevet nudimo besplatnu procenu posla i izradu projekta. Takođe, vršimo sve sitne kućne popravke.
Pročitaj više

Dr. Ivana Ribara 115b, lokal 5
Novi Beograd, Beograd

Nameštaj po meri M&D

Uz nameštaj po meri M&D opremanje Vašeg stana, kuće ili kancelarije nikada nije bilo jednostavnije i lakše. Pored dizajna i izrade nameštaja od strane iskusnog tima majstora, naša usluga obuhvata dostavu i profesionalnu montažu nameštaja.
Pročitaj više

Isidora Stojanovića 58
Zemun, Beograd

Saloni namestaja Drvoprof plus

Proizvodnja nameštaja po meri prostora. Izlazak arhitekte, kompjuterska obrada crteža i montaža.
Pročitaj više

Gospodara Vučića 181
Vračar, Beograd

Želite savršeno uređen enterijer? Nameštaja po meri je najbolji način da to i postignete. Ovo je pravo rešenje za uređenje prostora ukoliko ste perfekcionista i volite luksuz i savršenstvo, da sve bude „pod konac“, u skladnoj harmoniji, kakvu ste vi zamislili.

U takvom domu, koga ste opremili prema svojim zamislima, osećaćete se spokojno, zadovoljno i ispunjeno svakoga dana. A svrha nameštaja i uređenja prostora je upravo u tome, složićemo se svi.

Izrada nameštaja po meri

Šta se sve može izraditi po meri? Odgovor je – bukvalno sve. Od spavaćih, dnevnih i dečijih soba, predsoblja, kuhinja, trpezarija, do pojedinačnih elemenata kao što su pultovi, plakari, cipelarnici, stolovi, stolice, TV police i slično.

Svaki milimetar prostora biće racionalno i praktično iskorišćen i naći će svoju namenu. U protivnom, razni prazni ćoškići samo bi skupljali prašinu i nervirali bi vas. Ovako će sve imati svoju pravu svrhu.

Uvek možete osmisliti neke nove komade nameštaja, i time pokazati svoju maštovitost. Na primer, regal može biti sasvim unikatan i originalan, kakav ne postoji nigde sem u vašoj dnevnoj sobi. Tako savršen, biće predmet mnogih komentara i radoznalih pogleda gostiju koji budu dolazili u vaš dom. 

Važno je istaći, da prilikom izrade nameštaja po meri, imate mogućnost da birate materijal od koga će se takav nameštaj proizvoditi. 

Izrada nameštaja po meri – iskustva

Interesantno je napomenuti da izrada nameštaja po meri podrazumeva i upotrebu 3D modela. Ovaj model predstavlja idealno rešenje za korekciju određenih detalja pre nego što komadi nameštaja uđu u proces proizvodnje. Da biste bili sasvim zadovoljni na kraju, 3D model će značajno doprineti tome, čime se izbegavaju sve potencijalne greške.

Kako se izrađuje nameštaj po meri?

Vaše je da zamislite, i da predočite stručnim licima svoje želje i ideje. Dalje, vodiće se računa o perfektnom dizajnu i harmoniji između oblika, kao i funkcionalnosti, čime se daje jedinstven karakter i pečat svakoj vašoj prostoriji u domu.

Ovakav nameštaj se može koristiti u svakodnevnoj upotrebi, zahvaljujući svojoj jednostavnosti i primenljivosti, i lako se uklapa u svaki životni prostor. U proizvodnom asortimanu ćete pronaći izradu svih delova nameštaja koje zahteva svaki savremeni i moderni enterijer. 

Dakle, kao što smo naveli, pored kompletnog nameštaja, i opremenja enterijera, može se naručiti i izrada komadnog nameštaja. U obzir dolazi i izrada sobnih vrata po meri. 

Koji materijal se koristi pri izradi nameštaja po meri?

Tri su osnovna materijala koja se koriste pri izradi nameštaja po meri a to su puno drvo, medijapan i iverica ili univer. U izradi američkih plakara koriste se aluminijumski ramovi: sa ogledalima, staklo sa fototapetom po izboru. Medijapan, kao materijal koji je zahvalan za farbanje, farba se najkvalitetnijim poliuretanskim bojama u matu ili sjaju. Koristi se i široka paleta za univer. 

Nameštaj po meri, učiniće vašu kuću sasvim drugačijom i potpuno novom; nije potrebno da se selite i da kupujete drugu nekretninu, pustite mašti na volju, i vaš dom će zablistati unikatnom lepotom.

Nameštaj po meri – cena:

Cena nameštaja po meri  zavisi od više parametara, kao što su: dimenzije, raspored i dimenzije frontova (ladica i krila), željene karakteristike okova, završna obrada medijapana, dezen univera...

Navešćemo neke primere: za plakar širine do 120 cm, visine do plafona, sa dvoje kliznih vrata, cena je u proseku 320 evra; cene ormana sa klasičnim otvaranjem na šarke  je u proseku 70 evra m/kv.

Za izradu kuhinje, potrebno je izdvojiti od 243 do 270 evra po dužnom metru za ivericu, odnosno 342 do 380 evra po metru dužnom za medijapan.  

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane