Dodaj firmu

Stanojević Montaža i demontaža nameštaja

Profesionalna montaža i demontaža nameštaja poznatih i manje poznatih poizvođača Stanojević dostupna je na teritoriji Beograda.
Pročitaj više


Beograd

A tim Miloš proizvodnja i montaža nameštaja po meri

A TIM Miloš bavi se unikatnom proizvodnjom nameštaja od iverice i medijapana na teritoriji Beograda i okoline. Kuhinje, plakari, kreveti, dečiji kreveti, ormani, sve po dimenzijama i želji kupca
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

MIN enterijeri Montaža nameštaja

Projektovanje enterijera i izrada nameštaja po meri, kao i usluga sečenja i kantovanja na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Grge Andrijanovica 35
Palilula, Beograd

TIŠLER PROIZVODNJA NAMEŠTAJA

Tišler proizvodnja kvalitetnog nameštaja od drveta, sa sedištem u Kotežu, može dizajnirati i proizvesti bilo koji komad nameštaja za dnevni, boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, kancelariju.
Pročitaj više

Boljetinska 251d
Palilula, Beograd

Montaža nameštaja Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Wood fantasy Izrada nameštaja

Izrada kvalitetnog nameštaja po meri i želji u Beogradu Wood Fantasy kreira kuhinje, plakare, stolove , krevete i drugi unikatni nameštaj od pločastih materijala.
Pročitaj više

Amadova 48b, Altina
Zemun, Beograd

Čvor Mfm Izrada nameštaja po meri

Izrada nameštaja po meri Čvor MFM nalazi se u Beogradu. Izrada unikatnog nameštaja po želji kupca i materijalu po izboru.
Pročitaj više


Beograd

Uslužna montaža nameštaja GT

Stolarska radionica GS Line se bavi izradom enterijera po želji i meri kupca. Za Vas izrađujemo i montiramo nameštaj po sistemu ključ u ruke. Izrađujemo nameštaj po nacrtu, kuhinje, plakare, klizne i američke plakare, kupatilske elemente, t...
Pročitaj više


Beograd

Zasto je montaža nameštaja sve popularnija? Svako želi da ima lepo opremljen dom. U tom smislu, povremeno kupujemo nov nameštaj, međutim, da bi sve izgledalo onako kako smo zamislili, neophodno je da se delovi tog nameštaja sklope. Preduzeće od koga ste kupili regal, garderober, američki plakar ili neki drugi komad, uslugu montaže pružaju onda kada robu dovezu na adresu.

Često se dešava da se kupcima žuri, i da oni u svojoj režiji, i o svom trošku dovezu nameštaj do svog doma. Tada nastaje problem, jer žele sami da ga sastave, ali to ne ide baš tako lako.

Montiranje nameštaja

Dakle, kada sami donesete novi regal u kuću, to će zapravo biti jedna hrpa dasaka koje su različite veličine i oblika, a uz to ćete dobiti i klizače, šrafove, šarke, letve, nosače, tiplove, žabice i još mnoge druge sitnice.

Sklapanje nameštaja

Naravno, uz novi regal ili garderober, kuhinju ili plakar, svakako stiže i uputstvo o tome kako pravilno montirati. Ipak, ovo uputstvo je jednostavno samo za iskusne profesionalce, dok će za sve ostale predstavljati neku nejasnu šemu.

Uslužna montaža nameštaja

Potrebno je da znate da montaža nameštaja zahteva znanje, stručnost i iskustvo, kao i svaki drugi posao. To što ispred sebe imate sve glavne i pomoćne delove, kao i šemu za montiranje, neće vam biti od prevelike pomoći. Čak ni alat, kao što su bušilice, šrafcigeri i slično, neće previše koristiti.

Uslužno montiranje nameštaja

U ovakvih situacijama, obično se dešava da ljudi pozovu stručne ekipe da odrade korekcije, tj. da izvrše uslugu stručne montaže  nameštaja. Naša topla preporuka je da i ne počinjete ovaj posao sami, a razlog zbog čega to kažemo je vrlo jednostavan – tokom nestručnog montiranja delova, može da se lako dogodi da se nešto od njih ošteti, pa da posle morate da kupujete sve novo, pošto vam nijedan prodavac neće priznati garanciju na oštećenja koja nastaju usled nestručnog rukovanja prilikom sklapanja.

Uslužno sklapanje nameštaja

Uštedite sebi živce, vreme i novac, i okrenite odmah broj telefona odabrane firme koja radi uslužno montiranje nameštaja. Time ste sebe spasili dugotrajnog čekanja da firma kod koje ste kupili nov nameštaj isti doveze na adresu i obavi sklapanje, a niste se ni sami igrali majstora i napravili možda neku štetu.

Uvek imajte na umu da ste u nameštaj koji je nov, uložili dosta para i energije da odaberete prave komade, koji će se savršeno uklapati u enterijer koji tu već postoji – boja stolarije, nijanse zidova, tepisi, lusteri i slično; stoga je najmanje što možete da učinite da pozovete ekipu koja će obaviti montažu po pravilima struke. Samo na taj način ćete biti sasvim spokojni da je sve odrađeno kako treba i da će nameštaj moći da služi dugi niz godina, a jedan od razloga je svakako i kvalitetna montaža koja osigurava stabilnost.

Montaža nameštaja cena

Koliko ćete platiti za montažu nameštaja, zavisi od više faktora a to su pre svega delovi koje je potrebno montirati, a i to kakav komad nameštaja je u pitanju – da li se radi o regalu za spavaću ili dečiju sobu, da li je reč o garderoberu, američkom plakaru, itd.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane