Dodaj firmu

Proizvodnja namestaja po meri ID Concept

ID Concept vrši projektovanje i proizvodnju visokokvalitetnog nameštaja po meri vašeg prostora: kuhinje, plakari, dnevne sobe, kupatila Iza našeg profesionalnog tima stoji dugogodišnja tradicija uspešnog poslovanja o čemu svedoče brojni zadovoljni klijenti.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Uslužna montaža nameštaja GT

Stolarska radionica GS Line se bavi izradom enterijera po želji i meri kupca. Za Vas izrađujemo i montiramo nameštaj po sistemu ključ u ruke. Izrađujemo nameštaj po nacrtu, kuhinje, plakare, klizne i američke plakare, kupatilske elemente, trpezariske stolove, komadni nameštaj.
Pročitaj više


Beograd

A tim Miloš proizvodnja nameštaja i američkih plakara po meri

A TIM Miloš bavi se unikatnom proizvodnjom nameštaja od iverice i medijapana na teritoriji Beograda i okoline. Kuhinje, plakari, kreveti, dečiji kreveti, ormani, sve po dimenzijama i želji kupca
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Masef Enterijeri proizvodnja nameštaja i americkih plakar

Proizvodnja nameštaja, usluga arhitektice za dizajn i opremanje enterijera. Montaža i uzimanje tačnih mera na adresi u Beogradu
Pročitaj više

Njegoševa 7
Mladenovac, Beograd

MIN enterijeri Američki plakari

Projektovanje enterijera i izrada nameštaja po meri, kao i usluga sečenja i kantovanja na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Grge Andrijanovica 35
Palilula, Beograd

Radojević proizvodnja nameštaja

Proizvodnja nameštaja po meri Radojević za sve stambene i poslovne objekte u Beogradu. Proizvodnja stolova, plakara, kuhinja, kreveta i drugog nameštaja od pločastih materijala
Pročitaj više

Nikole Grulovića 50a
Zvezdara, Beograd

Američki plakari Jelena STR Tehnika

Jelena STR Tehnika salon nameštaja nalazi se u Mladenovcu. Veliki izbor nameštaja, ugaonih garnitura, stolova, fotelja, kreveta kao i kuhinja i ormana po meri
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 10a (stari Tržni centar, suteren)
Mladenovac, Beograd

TIŠLER PROIZVODNJA NAMEŠTAJA

Tišler proizvodnja kvalitetnog nameštaja od drveta, sa sedištem u Kotežu, može dizajnirati i proizvesti bilo koji komad nameštaja za dnevni, boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, kancelariju.
Pročitaj više

Boljetinska 251d
Palilula, Beograd

Američki plakari Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Wood fantasy Izrada nameštaja

Izrada kvalitetnog nameštaja po meri i želji u Beogradu Wood Fantasy kreira kuhinje, plakare, stolove , krevete i drugi unikatni nameštaj od pločastih materijala.
Pročitaj više

Amadova 48b, Altina
Zemun, Beograd

Čvor Mfm Izrada nameštaja po meri

Izrada nameštaja po meri Čvor MFM nalazi se u Beogradu. Izrada unikatnog nameštaja po želji kupca i materijalu po izboru.
Pročitaj više


Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Ralkom kuhinje i nameštaj po meri

Nameštaj proizvodimo na najnovijoj generaciji mašina i uz pomoć robotskog farbanja medijapana, što nam omogućava da dobijemo proizvod visokog kvaliteta
Pročitaj više

Jagnjilo 503v
Mladenovac, Beograd

Nameštaj po meri M&D

Uz nameštaj po meri M&D opremanje Vašeg stana, kuće ili kancelarije nikada nije bilo jednostavnije i lakše. Pored dizajna i izrade nameštaja od strane iskusnog tima majstora, naša usluga obuhvata dostavu i profesionalnu montažu nameštaja.
Pročitaj više

Isidora Stojanovića 58
Zemun, Beograd

Salon nameštaja Blagojev Naslednik

U Beogradu i Mladenovcu na dve lokacije mozete posetiti nase salone nameštaja , koji smo sami ručno izradili. Pored izlozenih eksponata, možete poručiti namestaj baš onakav kakav ste oduvek želeli, a naši stolari će se potruditi da zadovolje sve Vaše zahteve.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Američki plakari su jako popularni. Bez obzira da li imamo malu garsonjeru, ili kuću od trista kvadrata, mi uvek želimo maksimalno iskorišćvanja prostora. Od zida do zida, od poda do plafona, to bi bilo najbolje, jer korisne površine nikada nema previše, a ni dovoljno.

Američki plakari sa kliznim vratima nude baš to: svaki milimetar je korisno upotrebljen, a vaša odeća je uredno sređena i u svakom trenutku možete pronaći ono što vam je potrebno.

Američki plakari po meri

Bez obzira na to kolike su dimenzije vašeg predsoblja, američki plakar se može izraditi kako vama odgovara. Savremeni klizni mehanizam obezbeđuje lagan i bešuman rad, kao i dugotrajnost korišćenja ovog dela nameštaja.

Klizna vrata se izrađju od poda do plafona u boji i dimenzijama po vašoj želji i meri. Kada govorimo o spoljnom izgledu američkih plakara, i broju kliznih vrata, sve je usklađeno sa dimenzijama vašeg prostora.

Sama klizna vrata mogu biti iz jednog ili više segmenata, pri čemu mogu biti izrađena od različitih materijala što sve doprinosi modernom i unikatnom izgledu.

Kako izgleda unutrašnjost američkog plakara?

Možda nikada niste imali ovakav plakar i tek nameravate da ga kupite, pa vas zanima kako to izgleda njegova unutrašnjost koja obećava toliko mnogo prostora i dobre organizovanosti kada je raspored garderobe u pitanju?

Dakle, pravilo je da se unutrašnjost američkog plakara radi u beloj boji, od univera debljine 18 milimetara, kantovanog ABS kant trakom. Kantovanje se radi iz prostog razloga što iverica ne izgleda najlepše kada se samo iseče, pa se lepljenjem kant traka na ivice postiže izuzetan estetski efekat, i nigde nije vidljivo da je rađena završna obrada.

Kada radite američki plakar po meri, unutrašnjost plakara možete u potpunosti osmisliti i prilagoditi svojim potrebama. Postoje različiti elementi, kao što su police i fioke, tako da možete napraviti brojne kombinacije njihovog rasporeda.

Ukoliko ste i sami u nedoumici šta i kako napraviti, odabrani saloni nameštaja imaju gotove modele kod kojih je urađen standardni raspored, u zavisnosti od dužine plakara i broja kliznih vrata.

Američki klizni plakari

Interesatno je da plakarska klizna vrata, iako se najčešće postavljaju u predsoblju, mogu da se isto tako postave u bilo kojoj prostoriji. Na taj način, američkim kliznim plakarima možete opremiti svoje kuhinje, kupatila, hodnike, pa čak i garaže mogu imati svoj deo koji je pretvoren u funkcionalan skladišni prostor. Kada govorimo o kliznom sistemu, koji odlikuje američke plakare, spomenućemo klizna vrata sa aluminijumskim rukohvatima, u koja se mogu postaviti ispune od različitih materijala kao što su medijapan, univer, staklo, ogledala... 

Ovakva klizna vrata poseduju mogućnost podešavanja levo-desno i po visini, što je posebno važno ako postoje zidovi koji nisu ravni, ili podovi i plafoni prostorije.

Kada američki plakar bude isporučen na vašu adresu, sa njim ćete dobiti u unutrašnjosti garderober šipke, fioke kao i police u željenom rasporedu.

Unesite red u vaš dom i iskoristite prostor do maksimuma, uz pomoć američkih plakara!

Američki plakari – cena:

Da biste postali vlasnik američkog plakara, potrebno je izdvojiti između 80 i 90 evra po kvadratnom metru.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane