Dodaj firmu

Sofa Dominus M

Za savršeno prilagođen nameštaj po meri, kontaktirajte Dominus iz Beograda. Nudeći širok spektar proizvoda, uključujući kuhinje, ugradne plakare i tapacirani nameštaj, Dominus osigurava kvalitet i funkcionalnost uz mogućnost inovativnih rešenja, pokrivajući potrebe svakog prostora u Srbiji.
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

Sorak salon stilskog nameštaja

Proizvodnja stilskog nameštaja po meri i želji. Stolice, kreveti, komode, garniture, police od punog drveta u Beogradu.
Pročitaj više

Mihaila Suskalovica 14
Čukarica, Beograd

Sofa Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Sofa Tapetar Saško

Tapetar Saško bavi se tapaciranjem nameštaja, fotelja, dvoseda, troseda, kao i unikatnom izradom taburea i jastuka po meri i želji na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Baštovanska 2nj (Paunova 19b)
Voždovac, Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

SEDIA DIZAJN Tapetarska radnja

Otkrijte jedinstveno iskustvo personalizovanog nameštaja. Kreiramo unikatne komade po Vašoj meri i željama, uz ponudu reparacije i restauracije starog nameštaja. Prevoz do vaše adrese je obezbedjen.
Pročitaj više

Ježevička 12
Borča, Beograd

Možda je vaš omiljeni hobi da leškarite uz TV? Ako je to slučaj, onda bi trebalo da razmislite kakva bi bila savrsena sofa i to će postati vaš najdraži deo nameštaja.

U našem tekstu pročitajte sve što bi moglo da vas zanima o sofama, o tome kako vam one mogu uštedeti prostor, zbog čega su idealne za male stanove i još mnogo korisnih i zanimljivih informacija.

Sofe

Sofe su veoma slične ugaonim garniturama, onim manjim modelima, naravno. Ipak, iako skromnih dimenzija, sofe su u stanju da vam obezbede sav potreban komfor i udobnost.

Sofe po meri

Udobnost se dobija time što se sofe pravilno dizajniraju, to jest, tako se prave da se iskoristi svaki milimetar prostora. Ovo je veoma važno za stanove, poslovne prostore i kuće, koje imaju manje kvadrature.

Sofe za dnevni boravak

Kada pravite sofu po meri, oduševiće vas da je ona čučnula tako dobro u ugao koji ste zamislili, i da se savršeno uklapa. Osim toga, atraktivan dizajn, kao i kvalitetni materijali izrade, učiniće vaš dnevni boravak modernim, pa su zbog toga sofe veoma poželjni delovi nameštaja baš u prostorijama gde se okupljaju gosti.

Sofe za dnevnu sobu

Sofe možete da kupite sa više delova, i to tako da oni međusobno čine nešto što se naziva sekcionalni komplet. Primera radi, sofa može doći u kompletu sa otomanom i foteljom sa ili bez naslona za ruke. Sama sofa je komad nameštaja iz takođe tri dela, koji su ugaono raspoređeni.

Sofe za dečiju sobu

Dečije sobe su najveseliji deo svakog stambenog prostora, i stoga vodimo računa da svaki deo nameštaja bude adekvatno prilagođen nameni. To bi praktično značilo da sofe treba da budu, pre svega, udobne i konforne, kako bi se mališani osećali prijatno.

Sofe za spavanje

Sofe mogu da budu korišćene i kao kreveti za spavanje, i ovde posebno dolazi do izražaja najbolja osobina sofi, a to je njihova pogodnost za male kvadrature.

Sofe na razvlačenje

Idealno je imati deo nameštaja koji možete po potrebi da razvučete i da sklopite. Ne samo zbog vas samih, već i zbog gostiju. Kada se sofa razvuče, vi lako dobijate krevet viška.

Sofe sa mehanizmom

Mehanizam koji imaju sofe, služi da se one mogu razvući, tako da od garniture za sedenje, nakon nekoliko poteza, postaju udobni kreveti.

Sofe za male prostorije

Sofe su naročito zahvalne kod malih prostorija, jer štede svaki centimetar. Ovde se preporučuje da se naruči izrada sofi po želji, odnosno, po meri. U takviim situacijama, moguće je da birate materijal izrade, tj. boju i dizajn sofe.

Sofe sa lenjivcem

U ponudi firmi koje se bave proizvodnjom i prodajom sofa, nalaze se i modeli sa lenjivcem. To na primer, može da bude sofa ležaj i lenjivac.

Sofe fotelje

Kao što smo naveli na početku teksta, ako volite da vreme provodite uz TV program, ili uživate da čitate novine ili knjigu, tada birajte sofe fotelje. Izuzetno mekane, udobne i praktične, a pre svega, za veoma povoljnu cenu, učiniće vaš prostor veoma funkcionalnim.

Sofe kauči

Sofe kauči su pogodne za stanove gde je potrebno smestiti mnogo nameštaja na malom prostoru. Naša preporuka je da odaberete sofe koje imaju mehanizam, tako da se mogu sklopiti. Sofe kauči mogu da imaju veoma lepe dezene i da se izuzetno dobro uklope u već postojeći enterijer i ambijent.

Sofe cena

Cena sofi zavisi od toga kojih su dimenzija, kakvog su dizajna, od kog materijala su izrađene i slično. U proseku, potrebno je da izdvojite od 25000 do 115 000 dinara u proseku, a sve u zavisnosti od modela i funkciija.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane