Dodaj firmu

Proizvodnja i prodaja namestaja od pločastog materijala ID Concept

Proizvodnja nameštaja ID Concept nudi veliki izbor nameštaja koji vam omogućava da kreirate unikatan životni ili radni prostor. Nameštaj jedinstvenog stila izrađuje se od najkvalitetnijih materijala koji su dostupni u različitim bojama i dezenima.
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

Plakari za hodnik Jelena STR Tehnika

Jelena STR Tehnika salon nameštaja nalazi se u Mladenovcu. Veliki izbor nameštaja, ugaonih garnitura, stolova, fotelja, kreveta kao i kuhinja i ormana po meri
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 10a (stari Tržni centar, suteren)
Mladenovac, Beograd

Plakari za hodnik Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Salon nameštaja Blagojev Naslednik

U Beogradu i Mladenovcu na dve lokacije mozete posetiti nase salone nameštaja , koji smo sami ručno izradili. Pored izlozenih eksponata, možete poručiti namestaj baš onakav kakav ste oduvek želeli, a naši stolari će se potruditi da zadovolje sve Vaše zahteve.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Nameštaj Steffes

Firma Steffes se od 1997. godine bavi proizvodnjom i prodajomproizvoda od drveta visokog kvaliteta. U našoj ponudi možete naćinameštaj (trpezarije, stolove, stolice, plakare, kuhinje, krevete,komadni nameštaj, nameštaj po meri), stolariju, podne i zidne obloge,mebl štofove
Pročitaj više

Smederevski put 5, Ugrinovački put 35v, Zrenjaninski put br.128b
Zvezdara, Beograd

Saloni namestaja Drvoprof plus

Proizvodnja nameštaja po meri prostora. Izlazak arhitekte, kompjuterska obrada crteža i montaža.
Pročitaj više

Gospodara Vučića 181
Vračar, Beograd

Endem stolarska radionica

Stolar po vašoj meri, za sav vaš nameštaj po meri - Endem Borča!
Pročitaj više


Borča, Beograd

Plakari za hodnik su jako popularni. Hodnik je mesto kroz koje najčešće samo prolazimo, kada ulazimo ili kada izlazimo iz svog doma ili poslovnog prostora. Veoma je važno da hodnik bude lepo opremljen i uređen, jer on ostavlja prvi utisak na naše goste ili poslovne partnere.

Jedan od komada nameštaja koji će krasiti vaš hodnik, ali istovremeno vršiti i praktičnu funkciju jeste plakar. Mogu se pronaći razne varijante, tako da i ako imate visoke kriterijume i istančan ukus, oni zasigurno mogu biti zadovoljeni.

Plakari u hodniku 

Koliko puta vam se dogodilo da krećete na posao, u školu ili na fakultet, možda izlazite uveče, a ne možete da nađete neki deo garderobe ili obuće? Zar lepo i uredno složena odeća nije san svih nas?

Ne postoji uzalud izreka „red u kući, red u glavi“. To su govorili stari ljudi, ali sa dobrim razlogom, jer kada nam je sve uredno raspoređeno i na dohvat ruke, svakako nećemo biti pod nepotrebnim stresom koji stvara haos od raznih stvari.

Plakare u hodniku možete birati od univera, odnosno oplemenjene iverice, medijapana ili punog drveta. Ni u kom slučaju nećete pogrešiti, estetski će se svi uklopiti u vaš enterijer i ambijent, harmonično ga prateći.

Iverica je zahvalan materijal, ekonomski najisplativija varijanta, dugotrajna i otporna na sve uticaje, dok je medijapan izuzetno vizuelno lep i zgodan za farbanje, pa se gotovo sve nijanse mogu dobiti; puno drvo je uvek najbolji izbor, ali i najskuplji, ako se odlučite za plakare od punog drveta dobijate izuzetno kvalitetan i dugovečan proizvod.

Kako odabrati plakare za hodnik?

Najpre, kao što smo napomenuli, plakar u hodniku mora da prati ostale delove vašeg nameštaja, ali i boju zidova, na primer. Sve mora činiti jednu lepo organizovanu i uklopljenu celinu.

Kada ste odabrali boju i materijal od koga će biti izrađen plakar, trebalo bi se pozabaviti njegovim dimenzijama. Ljudi često vole plakare koji im u potpunosti koriste prostor, ali se često odlučuju i za dvokrilne, trokrilne, četvorokrilne, pa i male, jednodelne plakare.

Sve dakle, zavisi od vaših potreba, koliko ukućana ima u domaćinstvu i slično. Sama unutrašnjost plakara za hodnik često može biti organizovana onako kako vi želite, dakle, kada je raspored fioka u pitanju, broj polica... Vi najbolje znate šta ćete stavljati u plakar u hodniku, koju će tačno svrhu on imati, pa u skladu s tim odlučite se kako on treba da izgleda iznutra.

Ogledala na plakarima su odlična varijanta, jer pored toga što daju estetiku prostoru, čineći ga vizuelno većim, produbljuju ga, ogledala imaju svoju praktičnu svrhu a to je da se pogledate svaki put kada ste pred izlaskom iz kuće.

Naručivanje plakara možete obaviti i online, tako što ćete posetiti web prezentacije salona nameštaja koji su oglašeni ispod našeg teksta, pročitati o karakteristikama, pogledati slike, uporediti cene, i kada se odlučite, posle par klikova i izvršene uplate, ovaj dragoceni organizator prostora u hodniku stiže na vašu adresu.

Plakari za hodnik – cena:

Cene se kreću od 22064 din. sve do 68649 dinara za eskluzivne modele šestokrilnih plakara, sa krilima od medijapana, sa visokim sjajem.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane