Dodaj firmu

ID concept kuhinje po meri

Ukoliko želite savršeno organizovanu kuhinju omiljenog stila, firma ID Concept ima inovativna rešenje za vas. Naše kuhinje su dizajnirane i izrađuju se po meri od najkvalitetnijih materijala i od strane tima majstora sa dugogodišnjim iskustv...
Pročitaj više

Sajdžijska 4
Novi Beograd, Beograd

MIN enterijeri Kuhinje sa šankom

Projektovanje enterijera i izrada nameštaja po meri, kao i usluga sečenja i kantovanja na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Grge Andrijanovica 35
Palilula, Beograd

Radojević proizvodnja nameštaja

Proizvodnja nameštaja po meri Radojević za sve stambene i poslovne objekte u Beogradu. Proizvodnja stolova, plakara, kuhinja, kreveta i drugog nameštaja od pločastih materijala
Pročitaj više

Nikole Grulovića 50a
Zvezdara, Beograd

Dan Kuhinje

Uživajte u prijatnom ambijentu kuhinje kreirane po Vašoj ideji, izaberite Dan Kuhinje vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna. Proizvodnja kuhinja vrši se u Austriji po najvišim standardima, a isporuka i montaža kuhinja u Srbiji su besplatne
Pročitaj više

Batajnički drum 6f
Zemun, Beograd

Kuhinje sa šankom A tim Miloš

A TIM Miloš bavi se unikatnom proizvodnjom nameštaja od iverice i medijapana na teritoriji Beograda i okoline. Kuhinje, plakari, kreveti, dečiji kreveti, ormani, sve po dimenzijama i želji kupca.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

TIŠLER PROIZVODNJA NAMEŠTAJA

Tišler proizvodnja kvalitetnog nameštaja od drveta, sa sedištem u Kotežu, može dizajnirati i proizvesti bilo koji komad nameštaja za dnevni, boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, kancelariju.
Pročitaj više

Boljetinska 251d
Palilula, Beograd

Kuhinje sa šankom Čale salon nameštaja

Salon nameštaja Čale nalazi se u Obrenovcu. Veliki izbor kvalitetnog nameštaja i kompletnog namešataja za dnevne, spavaće i radne sobe
Pročitaj više

Braće Joksića 246b, Zvečka
Obrenovac, Beograd

Wood fantasy Izrada nameštaja

Izrada kvalitetnog nameštaja po meri i želji u Beogradu Wood Fantasy kreira kuhinje, plakare, stolove , krevete i drugi unikatni nameštaj od pločastih materijala.
Pročitaj više

Amadova 48b, Altina
Zemun, Beograd

Čvor Mfm Izrada nameštaja po meri

Izrada nameštaja po meri Čvor MFM nalazi se u Beogradu. Izrada unikatnog nameštaja po želji kupca i materijalu po izboru.
Pročitaj više


Beograd

Tersus Project

Tersus Project je savremena inovativna kompanija za proizvodnju nameštaja i uređenje enterijera na teritoriji Beograda ali i cele zemlje.
Pročitaj više

Ismeta Mujezimovića
Novi Beograd, Beograd

Ralkom kuhinje i nameštaj po meri

Nameštaj proizvodimo na najnovijoj generaciji mašina i uz pomoć robotskog farbanja medijapana, što nam omogućava da dobijemo proizvod visokog kvaliteta
Pročitaj više

Jagnjilo 503v
Mladenovac, Beograd

Kuhinje sa šankom CNC Centar Plus

Ukoliko Vam je potrebno CNC rezanje raznih vrsta drveta ili plastike, CNC Centar Plus je prava adresa za Vas. Upotrebom savremene CNC mašine velikih mogućnosti i oblika vršimo izradu raznih nameštaja, ukrasnih motiva i duboreza, frontova za ...
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 115
Palilula, Beograd

Kuhinje sa šankom Des Design

Des Design bavi se proizvodnjom unikatnog nameštaja od metala, drveta, kovanog gvožđa i stakla na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

M2 Radović Stil nameštaj po meri

M2 Radović proizvodnja unikatnog nameštaja po meri i želji klijenata u Beogradu i okolini.
Pročitaj više

Sremčica
Zvezdara, Beograd

Nameštaj po meri M&D

Uz nameštaj po meri M&D opremanje Vašeg stana, kuće ili kancelarije nikada nije bilo jednostavnije i lakše. Pored dizajna i izrade nameštaja od strane iskusnog tima majstora, naša usluga obuhvata dostavu i profesionalnu montažu nameštaja.
Pročitaj više

Isidora Stojanovića 58
Zemun, Beograd

Kuhinje sa šankom Tara stolarska radionica

Stolarska radionica Tara poseduje više od dve decenije iskustva u izradi svih vrsta nameštaja od pločastih materijala po meri i želji kupca. Bilo da želite novu kuhinju, orman ili krevet nudimo besplatnu procenu posla i izradu projekta. Tak...
Pročitaj više

Dr. Ivana Ribara 115b, lokal 5
Novi Beograd, Beograd

Kuhinje sa šankom Hvosno

Osnovna delatnost firme Hvosno je proizvodnja nameštaja od pločastih materijala, po meri Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Pored toga, vršimo i uslužno sečenje univera po meri, a za savršen izgled Vašeg nameštaja nudimo i sve vrste ABS...
Pročitaj više

Stevana Sindjelića 18đ, Kaluđerica
Zvezdara, Beograd

Proizvodnja nameštaja Blagojev Naslednik

Firma Bagojev Naslednih počela je sa radom jos davne 1967. godine i od tada nam je osnovna delatnost proizvodnja namestaja za stambeni i poslovni prostor. Trudimo se da prepoznamo Vaš ukus i izradimo namestaj baš onakav kakav bi Vi žeželi.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Kuhinje Blagojev Naslednik

Skoro pola veka naša firma se bavi izradom namestaja. Izrada kuhinja po meri pretstavlja nas osnovni prodajni i proizvodni asortiman, ali naravno pored kuhinja izradjujemo i ostali namestaj po meri.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Kuhinje po meri DrvoStil

Nudimo Vam izradu kuhinjskih elemenata po meri, kao i nameštaj vrhunskog kvaliteta, modernog i klasičnog dizajna…
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 409
Zvezdara, Beograd

Kuhinje sa šankom su jako popularne. Ako je vaša kuhinja nešto većih dimenzija, obavezno to iskoristite na najbolji način, tako što ćete napraviti šank. Osim što šank izgleda maksimalno moderno i fensi, on će vam poslužiti i u praktične svrhe, recimo prilikom posluživanja hrane. 

Šank ima šmek i obogaćuje enterijer na poseban način. Često ćete imati osećaj da se nalazite u nekom dobrom hotelu. Takav filing će imati i vaši gosti, i svi će biti oduševljeni. Izrada šanka je investicija koja se svakako višestruko isplati.

Izrada kuhinje sa šankom

Na određen način, šank može štedeti i prostor. Ovo će svakako postati omiljeni kutak u vašoj kući, gde će se porodica okupljati za doručkom, ili mesto gde ćete ispijati piće sa svojim prijateljima. 

Ipak, na neke stvari bi trebalo obratiti pažnju. Na primer, ako je kuhinja prostorno povezana sa dnevnim boravkom, čineći jednu celinu, potrebno je da se nameštaj u dnevnoj sobi slaže sa materijalom od koga se izrađuje šank, a takođe i boje moraju biti u harmoniji. 

Ako je kuhinja izrađena od medijapana, od tog istog materijala trebalo bi da bude izrađen i šank. Svi znamo da je medijapan jako popularan materijal. Pored svog lepog izgleda, on je zahvalan za farbanje, pa se možete igrati bojama. Sa druge strane, on je dugotrajan, i otporan je na vlagu. 

Između iverice ili univera, i medijapana, uvek se treba odlučiti za drugu varijantu, jer je to kvalitetniji materijal, čija je gustina veća, dakle – čvršći je. Naravno, nešto je i skuplji, pa kada gledamo finansije, tu je prednost na strani univera. 

Dekoracija šanka 

Vrlo je zanimljivo igrati se bojama. Kombinacijom boja možete napraviti zanimljiv kontrast, tako što će kuhinja biti na primer, u crvenoj boji, a šank u sivoj, i to će se divno uklapati. 

Interesantna ideja je da šank može biti i jednostavna staklena ploča koja je uzdignuta iznad kuhinjske radne ploče, a sve uz pomoć posebnih nosača. Ovakvi, stakleni šankovi su posebno atraktivni i popularni. 

Sa druge strane, šank može biti i dodatni radni element čija će se gornja površina koristiti za pripremu hrane, dok se njegov prostor ispod može koristiti za odlaganje namirnica ili kuhinjskog pribora.

Kuhinje sa šankom – iskustva

Boje, dimenzije i oblici šanka, praktično su beskonačni. Što veći prostor, to više prostora za vašu maštu i igranje idejama. Ako ima dosta mesta, šank može postati posebna mala prostorija, u čijim pregradama ćete držati piće, čaše, dok ekskluzivan izgled možete postići visećim nosačima za čaše i flaše sa pićima. 

Rasveta je uvek bitna, pa se pravi efekat postiže halogenom rasvetom, na visećoj ploči iznad šanka. Takođe, u šank se može ugraditi i prigušena rasveta, da bi se stvorila maksimalno opuštena atmosfera. 

Postoje šankovi u vidu kuhinjskog ostrva, koji imaju dovoljno prostora da se u njima ugradi ploča za kuvanje pa čak i sudopera. 

Šankovi se mogu montirati direktno na zid, uz pomoć posebnih nosača. Klasični šankovi su podni. 

Ovako atraktivan kutak vašeg enterijera, svakako će privlačiti vaše goste, da vas uvek iznova posećuju, svakoga puta uživajući u prijatnoj atmosferi koju stvara vaša kuhinja sa šankom, uz prigušena svetla i lepu dekoraciju. 

Kuhinje sa šankom – cena:

Za izradu kuhinje potrebno je izdvojiti od 243 do 270 evra za ivericu/univer, odnosno od 342 do 380 evra po metru dužnom za medijapan, pri tome se cena odnosi na gornje i donje elemente zajedno. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane