Kontakt podaci za vašu firmu

Salon nameštaja Blagojev Naslednik

  • 1
5.0 | 1 ocena
U Beogradu i Mladenovcu na dve lokacije mozete posetiti nase salone nameštaja , koji smo sami ručno izradili. Pored izlozenih eksponata, možete poručiti namestaj baš onakav kakav ste oduvek želeli, a naši stolari će se potruditi da zadovolje...
Pročitaj više
Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Ivan Stojanovic
Kako god da okrenete, one trebaju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Ljubinka Sreckovic
Po mnogo cemu su one i vise nego idealno resenje, bar u pocetku.
Marko Petrovic
Po meni je pre svega osnovna stvar u tome da treba i mora da uzmete prave mere a ne da po tom pitanju nesto puno pogresite.
Nikolina Pantelic
Ako mene licno pitate, po pitanju ugaonih polica, ako mene licno pitate, samo treba da se odlucite za kvalitet i u tom slucaju se sigurno necete pokajati.
Jana Stankovic
Po pitanju ugaonih polica, samo pravac salon namestaja Zims i nemate sta da brinete.
Biljana Brankovic
Za odredjene prostore su ugaone police zaisat I vise nego idealno resenje. samo treba da pronadjete nekog kvalitetnog stolara kako ne biste negde pogresili.
Dusan Markovic
Ukoliko imate neki deo neiskoriscenog prostora, onda je najbolje u svakom slucaju da uradite neke kvalitetne ugaone police. Mislim da se od nesto jeftinijih materijala one u danasnje vreme mogu uraditi po veoma povoljnim cenama.
Ivana Petrovic
Ugaone police su po meni veoma korisne. Pre svega ukoliko njih koristite imate mogucnost da na sto bolji nacin iskoristite prostor. NJihova cena obicno varira u odnosu na materijal od kojeg su uradjene i velicine. Oicno je cena u rasponu od 4000 do 11000 - 12000 dinara.