Dodaj firmu

Gejmerske stolice Killabee

Gejmerske stolice Killabee jesu sinonim za udobnost. Svi profesionalni gejmeri kod kuće imaju ovu stolicu, jer jedino gejmerska stolica Killabee može da podrži pravilan položaj leđa i tela nakon višečasovnog sedenja za računarom.
Pročitaj više

Španskih boraca 38A, lokal br.2
Novi Beograd, Beograd

Igranje igrica je odavno postalo glavna zabava, kako mladih, tako i onih starijih. Gejmerske stolice neophodne su da bi imali adekvatnu i kvalitetnu podrsku prilikom sedenja.

U tekstu koji je pred vama, saznajte razne korisne i zanimljive informacije o ovoj temi.

Gejmerska stolica

Ono što je najbitnije kod gejmerske stolice, to je da ona ima anatomski prilagođen dizajn, tj. da nam u njoj bude udobno. Zbog toga se poseban akcenat stavlja na sedište. Pored udovnosti, dizajneri gejming stolica vode računa i o njihovom atraktivnom izgledu, pošto je dosta modela posvećeno veoma mladoj populaciji.

Stolice za gejmere

Kada kažemo lep dizajn, pod tim mislimo na jednostavnu eleganciju, koja se lako uklapa u svaku igraonicu, ili bilo koji prostor za igranje video igara. To može da bude vaša dnevna soba, dečija soba, pa čak i kancelarija.

Stolica za gejmera

Ako bismo analizirali od čega je izrađena gejming stolica, tada bismo došli do zaključka da je sedište izrađeno od udobne podloge od pene, što bi dalje značilo, da možete da imate i veoma duge gejming sesije, i da ćete se pri tome osećati prijatno i udobno.

Gejming stolica

Naslon ima ergonomski dizajn, kao i samo sedište, pa to sve pruža jednu veoma nežnu potporu vratu, kao i lumbalnom delu leđa, koji kod dugotrajnog sedenja, uvek trpi najveće opterećenje.

Gejming stolice

Dizajneri gejming stolica su vodili računa i o tome da imate dodatno opuštanje koje se ogleda u tome da je moguće da se podesi naslon, odnosno, nagib, od tri do osamnaest stepeni.

Stolice za gejming

Takođe, postoji mogućnost i da podignete stolicu na željenu visinu. To bi praktično značilo da ovakve stolice izdržavaju težinu do sto kilograma, a sve to omogućava klip za podizanje gasa.

Gejmerske stolice za decu

Sve gejmerske stolice imaju točkove, zbog čega se možete udobno pomerati. Kada je reč o gejmerskim stolicama za decu, tada pre svega, treba istaći lep dizajn, pošto je to nešto za šta se deca vezuju, a takođe im je važno i sve što smo naveli u tekstu iznad – da im bude udobno i prijatno, čak i ako više sati neprekidno igraju neku video igru.

Gejmerske stolice za kompjuter

Sve gejmerske stolice imaju neke zajedničke osnovne odlike, kao što je ergonomska podesivost, gas lift koji ima nosivost od oko sto kilograma, dizajn je vrlo elegantan, a nagib je od tri do osamnaest stepeni, što znači da isti možete da kontrolišete po želji.

Gejmerske stolice cena

Cena gejmerskih stolica je veoma različita i zavisi pre svega, od funkcija koje ta stolica ima. Primera radi, povoljnije modele možete da pazarite za svega desetak hiljada dinara, dok neki napredniji koštaju i oko 20 000 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane