Kontakt podaci za vašu firmu
Proizvodnja nameštaja ID Concept nudi veliki izbor nameštaja koji vam omogućava da kreirate unikatan životni ili radni prostor. Nameštaj jedinstvenog stila izrađuje se od najkvalitetnijih materijala koji su dostupni u različitim bojama i...
Pročitaj više
Sajdzijska 4
Beograd

Namestaj Steffes

  • 9
  • %
5.0 | 11 ocena
Firma Steffes se od 1997. godine bavi proizvodnjom i prodajom proizvoda od drveta visokog kvaliteta. U našoj ponudi možete naći nameštaj (trpezarije, stolove, stolice, plakare, kuhinje, krevete, komadni nameštaj, nameštaj po meri), s...
Pročitaj više
Smederevski put 5, Ugrinovacki put35v, Zrenjaninski put br.128b
Beograd

Iverak Robna kuća nameštaja

  • 1
  • %
5.0 | 4 ocena
Porodična firma ,,Iverak" iz Beograda nastala je 1993 godine. Ozbiljnim i odgovornim radom polako je izgradila svoje ime. Naša primarna delatnost je izrada i prodaja nameštaja od kvalitetnog i punog drveta ...
Pročitaj više
Smederevski put 14a
Beograd

Mycrib

  • 2
  • %
5.0 | 2 ocena
Firma dužnik, i nikome ne preporučujemo saradnju sa njima!!!...
Pročitaj više
Vojislava Ilića 45
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći ćemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Salon nameštaja Blagojev Naslednik

  • 1
  • %
5.0 | 1 ocena
U Beogradu i Mladenovcu na dve lokacije mozete posetiti nase salone nameštaja , koji smo sami ručno izradili. Pored izlozenih eksponata, možete poručiti namestaj baš onakav kakav ste oduvek želeli, a naši stolari će se potruditi da zadovolje...
Pročitaj više
Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Ugaone police
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Ugaone police

Kao što im i samo ime kaže, ugaone police idealno će se uklopiti u ćoškove vašeg životnog ili poslovnog prostora. Kod najvećeg broja ljudi, uglovi zidova ostaju prazni i samim tim potpuno nezapaženi, na njih niko ne obraća pažnju. 
 
 
Ugaone police predstavljaju savršenu mogućnost da se rešite raznih nagomilanih sitnica, i lepo ih i uredno rasporedite, a sa druge strane, ovakve police doprineće veoma lepom estetskom utisku.

Police za ćoškove

Kada je izrada polica u pitanju, samo je mašta granica kako ćete ih rasporediti, u kakvim oblicima ćete ih naručiti ili kupiti gotove modele... Možete se odlučiti za klasične i jednostavne varijante, ili za police koje su u nekom svom fazonu, i ni u jednom slučaju nećete pogrešiti.
Na primer, možete postaviti takozvanu „leteću“ ugaonu policu. U tom slučaju, morate paziti da ne stavljate previše stvari na nju, već samo jednu stvar koja je dovoljna sama po sebi, ili jedan glavni predmet koji će biti ukrašen sitnim dekoracijama. Ovo je veoma dobar način da se taj deo vaše prostorije lepo akcentuje.

Oblici ugaonih polica

Kao što smo naveli, oblika ima jako mnogo, i odluka kakve ugaone police izabrati zavisi od vašeg ukusa, stila, afiniteta... Možete birati asimetrične oblike, jer je za mnoge umetnike lepota baš u tome, a ne u simetriji; ugaone police mogu biti zatvorene sa gornje strane; takođe, one mogu imati više od jednog nivoa...
 

Ugaone police – iskustva

Polica koja se nalazi u uglu može ići od poda do plafona i nalaziti se u ćošku koji je veoma vidljiv. Međutim, zanimljivo je znati da polica ne mora biti tačno po sredini. Ona se može tako montirati da sam položaj police bude bliži podu ili plafonu, što daje efektan utisak.
Takođe, koristan savet jeste da stranice police ukrasite svojim slikama, odnosno fotografijama vaše porodice, kućnih ljubimaca, prirode, raznih gradova... Važno je da sve čime ukrasite police, to ostavlja vaš lični pečat, ukus i stil. 
Kada je reč o knjigama, ugaone police su kao stvorene za male kućne bibilioteke. Uz pomoć knjiga, prostorija će jako lepo biti dekorisana, naročito kada se doda neka sveća, figurica, držač za knjige i slično.

Podne ugaone police

Ovo je takođe način da vaš dom ne liči ni na jedan drugi. Podne ugaone police možete pronaći u raznoraznim oblicima i od različitih materijala izrade. Ukoliko su drvene, bilo da su u prirodnoj boji drveta, ili su prefarbane, davaće toplinu prostoru, jer je drvo živ materijal. 
Pored drveta, dobar utisak ostavlja i polica izrađena od elemenata metala ili gvožđa. Možda vam na prvi pogled ovakva polica deluje pomalo hladno, ali sve to možete ublažiti tako što ćete lepo aranžirati svoju ugaonu policu.
Ipak, bitno je da pazite da ne preterate sa ukrašavanjem, jer to onda više nema ukusa i vi ćete dobiti kontra efekat. Lepota je obično, u umerenosti.
Na kraju, istaći ćemo da su ugaone police dekorativne same po sebi, a još kada dodate ukrase, knjige, sveće, suvenire i šta god vi volite, to će biti pun pogodak. Ipak, znajte da na ugaonu policu ne smete stavljati prevelike stvari, jer onda više sama polica neće biti u centru pažnje; ukoliko polica ima više nivoa, jedan mora da bude glavni, dok se ostali dekorišu sasvim minimalno, i najvažnije jeste da ugaona polica ne sme da odskače od celokupnog eneterijera i ambijenta dnevne sobe, kancelarije... 

Ugaone police – cena:

Cena ugaonih polica kreće se od 1499 dinara, sve do 19390 dinara, u zavisnosti od modela i veličine, te materijala izrade.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Ivan Stojanovic
Kako god da okrenete, one trebaju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Ljubinka Sreckovic
Po mnogo cemu su one i vise nego idealno resenje, bar u pocetku.
Marko Petrovic
Po meni je pre svega osnovna stvar u tome da treba i mora da uzmete prave mere a ne da po tom pitanju nesto puno pogresite.
Nikolina Pantelic
Ako mene licno pitate, po pitanju ugaonih polica, ako mene licno pitate, samo treba da se odlucite za kvalitet i u tom slucaju se sigurno necete pokajati.
Jana Stankovic
Po pitanju ugaonih polica, samo pravac salon namestaja Zims i nemate sta da brinete.
Biljana Brankovic
Za odredjene prostore su ugaone police zaisat I vise nego idealno resenje. samo treba da pronadjete nekog kvalitetnog stolara kako ne biste negde pogresili.
Dusan Markovic
Ukoliko imate neki deo neiskoriscenog prostora, onda je najbolje u svakom slucaju da uradite neke kvalitetne ugaone police. Mislim da se od nesto jeftinijih materijala one u danasnje vreme mogu uraditi po veoma povoljnim cenama.
Ivana Petrovic
Ugaone police su po meni veoma korisne. Pre svega ukoliko njih koristite imate mogucnost da na sto bolji nacin iskoristite prostor. NJihova cena obicno varira u odnosu na materijal od kojeg su uradjene i velicine. Oicno je cena u rasponu od 4000 do 11000 - 12000 dinara.