Dodaj firmu

Svečane haljine, omiljeni odevni predmet svake zene. Ovo je toaleta koja se nosi nekom posebnom prigodom, pa i vi morate izgledati tako – svečano. Iz tog razloga, veoma je važno da pažljivo pristupite izboru svečane haljine, jer će ona drugima mnogo toga reći od vama: počevši od vašeg ukusa, stila, preko karaktera do ličnosti.

Možda se pitate, da li haljina sve to zna da kaže? Zna, i te kako, jer i kada smo u butiku i kada je biramo, mi je i svesno i podsvesno prilagođavamo sebi – njen kroj, materijal od koga je izrađena, kakav dezen ili print ima...

Kako odabrati svečanu haljinu?

Veoma je interesantna činjenica da čak 20% žena kupuje haljinu za jedan do dva brojeva manju, u nadi da će do svečanog događaja skinuti par kilograma viška, nekom restriktivnom dijetom. Sa druge strane, isto istraživanje nam kaže da 50% ovih dama potom kupi još jednu haljinu, koja je komotnija, upravo iz razloga što se neželjenih kilograma nije lako rešiti.

Mi vam savetujemo da se ne mučite tako i da na prvo mesto stavite udobnost, ali isto tako bitno je da birate adekvatne modele svečanih haljina, koji će vešto prikriti i kamuflirati sve nedostatke a istaći ono što je lepo i poželjno na vama.

Svečane haljine za leto

Možda za vreme leta imate svadbu na kojoj bi trebalo da zablistate u svojstvu zvanice? Izbor svečane haljine u letnjim mesecima nije baš lak. Kada se kaže svečana haljina, ne misli se samo na holivudske dive koje u dugim haljinama šetaju crvenim tepisima.

Vi se uvek možete odlučiti za koktel haljinu, a to je elegantna i klasična haljina, dužine do oko kolena, u kojoj biste mogle da krenete i od kuće u prepodnevnim časovima, ali u isto vreme i da budete vrlo elegantni na rođendanu, venčanju, koktelu, večeri ili bilo kojoj drugoj svečanoj prilici.

U brojnim letnjim kombinacijama, pronaći ćete haljine od čipke, kao i haljine sa cvetnim printom. 

Modni saveti za odabir svečanih haljina

Mala crna haljina predstavlja klasiku i verovatno nema pripadnice lepšeg pola koja je nije ponela barem jednom. Igra različitih tekstura i efektnih providnih detalja, može učiniti malu crnu haljinu fenomenalnom.. Sa njom ćete lako iskombinovati najrazličitiji nakit i modne detalje. Mala crna haljina je apsolutni trend svih vremena

Ponekad dame imaju teškoća pri odabiru svečane toalete, jer imaju bujno poprsje i zaobljene bokove, međutim, vaša figura može izuzetno izgledati u dobro odabranim printovima i jarkim bojama. 

Naravno da odabir boje puno toga govori o vama. Ako želite da na prisutne zvanice ostavite utisak prave zavodnice, u tom slučaju odaberite haljinu u tamnoljubičastoj nijansi, na primer. Ovo je odličan izbor za velike svečanosti, ali i za manje proslave na kojima želite da se svi okreću za vama.

Svečane haljine krasi moderan, ženstven i elegantan dizajn, sa sjanim printovima. Tako ovi modeli predstavljaju savršen spoj materijala, veza, printa ali i laserskog sečenja čipke. Kreacije izgledaju lagano, bez suvišnih detalja, dok forma često nije ni previše uz telo, ali ni preširoka, već puna volumena, skulpturalnog kroja i zvonastih krojeva...

Svečane haljine – prodaja

Možda se nestrpljivo očekivani događaj približio, a vi još uvek niste spremile svoju toaletu? Ako nemate vremena za razgledanje izloga po gradu, uvek je dovoljno pogledati šta na lepo pripremljenim web prezentacijama nude butici garderobe.

Slikom i rečju, prikazan je veliki izbor svečanih haljina za sve prilike, sa opisanim karakteristikama, kao što su materijal od koga je haljina sačinjena, veličine u kojima je ista dostupna, prikazane su i cene...

Uvek se može poručiti online, ili kada steknete uvid u ponudu, možete do odabranog butika prošetati, pa se na licu mesta uveriti u bogatu ponudu svečanih haljina, u kojoj se krije ona posebna, savršena za vas.

Svečane haljine – cena:

Cena svečanih haljina varira od 2500 dinara pa sve do 22000 dinara za ekskluzivne modele. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane