Dodaj firmu

Bade mantil Beograd

Tuširanje i uživanje u toploj vodi su svakodnevni rituali, a bade mantili nam pomažu da se prijatno osećamo nakon što izađemo iz kade ili tuš kabine, jer se u njih prijatno umotamo i oni pokupe sve ostatke vode sa našeg tela, bolje od bilo kog mekanog peškira.

U našem tekstu možete da saznate više korisnih i zanimljivih informacija o bade mantilima, koji modeli sve postoje, gde se mogu nabaviti, po kojim cenama i slično.

Frotirski bade mantili

Bade mantil je jednostavno must have deo vašeg garderobera, dakle – morate ga imati. Ako već kupujete, tada želite visok kvalitet, i najbolja odluka je da se odlučite za frotirske bade mantile. Ugodni, prijatni, prikladni za nošenje, nežno će grliti vaše sveže okupano telo, pružajući pri tome i neophodnu toplinu...

Bade mantili za žene

Naravno, u ponudi postoje bade mantili koji su namenjeni lepšem i jačem polu, i oni se svakako razlikuju u dizajnu a i u bojama.

Obično se izrađuju od sto posto pamučnog kvalitetnog frotira, i mogu da poseduju dekorativnu borduru koja je klasičnog izgleda. Dostupni su u raznim bojama, pored bele, tu je i boja kajsije, nežna roze, pink...

Bade mantili za muškarce

Postoji jedna izreka da muškarci i žene u životu mogu da dele sve – osim kupatila! Razlog je taj što muškarci ovaj deo stana ili kuće koriste samo da bi se osvežili i radi osnovne lične higijene, dok žene znaju da se satima zadrže unutra, pošto one imaju određenu kremu za svaki deo tela, vole da se depiliraju, odnosno, neguju na sve moguće načine.

Muškarci su mnogo praktičniji, oni će za maksimalno petnaestak minuta izaći iz kupatila i onda će se uvući u svoj omiljeni bade mantil. Postoje modeli koji imaju kapuljaču i veoma su interesantni, a praktična uloga se ogleda u tome da vam zaštiti mokru kosu i da se ona možda i prirodno osuši ovim putem, ako je kratka, na primer.

Bade mantili za decu

Deca su posebno zanimljiva u bade mantilima, jer su oni minijaturni, a mališani se skroz zaviju u njih. Kada kupate bebu, najlakši način je da je odmah umotate u bade mantil, pre nego što krenete sa kremicama i negom koja se podrazumeva nakon kupanja.

Bade mantili prodaja

Sve modele bade mantila moguće je pogledati putem interneta, dakle preko lepo osmišljenih web prezentacija firmi koje ih imaju u ponudi. Modeli su podeljeni uredno na muške, ženske i dečije, i jasno su prikazane cene, uz osnovne karakteristike koje znače – informacije o materijalu izrade, veličinama, bojama, dostupnosti na lageru...

Nakon što obavite uplatu, isporuka se obavlja za do dva radna dana na adresi koju ste naveli kao željenu za dostavu. Inaće, za one ljude koji nikada nisu poručivali robu preko interneta, reći ćemo da ceo postupak traje svega par minuta, kada ste već odabrali model bade mantila.

Bade mantil – cena:

Cene su veoma različite i kreću se od 1500 dinara, pa sve do 5500 dinara za određene modele bade mantila.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Idi na vrh strane