Venčanice Sirena

  • 2
5.00 | 5 ocena

VENČANICE SIRENA


Venčanice Sirena su pravi izbor za sve buduće mlade koje žele da izgledaju elegantno i zrače samopouzdanjem na dan svog venčanja. Naš salon bavi se prodajom i iznajmljivanjem venčanica renomiranih svetskih brendova, kao i kompletne mladenačke opreme, koja će upotpuniti Vaš savršen izgled.

Salon venčanica Sirena može da se pohvali velikim izborom različitih modela venčanica, tako da smo u mogućnosti da ispunimo želju svake mlade. Naše ekskluzivne venčanice izrađene su od najfinijih materijala i ukrašene najlepšom čipkom, cirkonima, kristalima i drugim detaljima koji daju jedinstveni pečat svakom modelu.

Bilo da je Vaša želja raskošna balska ili elegantna sirena haljina, sigurni smo da ćete kod nas pronaći ono što ste zamislile. U ponudi salona Sirena očekuju Vas jedinstvene i moderne venčanice savremenih krojeva prilagođene najrazličitijim ukusima i zahtevima budućih nevesti.

Za one dame koje nisu uspele da pronađu željeni model u našoj bogatoj ponudi haljina, salon venčanica Sirena nudi mogućnost šivenja venčanica po želji. Dovoljno je samo da nam predočite Vaše ideje, a naš profesionalni tim će učiniti da izgledate nestvarno u venčanici stvaranoj samo za Vas.

U prijatnom ambijentu salona Sirena, trudimo se da svakoj budućoj nevesti posvetimo punu pažnju, zbog čega radimo isključivo na zakazivanje. Na taj način svaka devojka ima mogućnost da na miru izabere željeni model haljine, naravno uz stručnu pomoć našeg ljubaznog i profesionalnog tima.

Osim ekskluzivnih venčanica, salon Sirena svim budućim nevestama nudi mogućnost da izaberu osnovnu prateću opremu GRATIS. Vašu venčanu haljinu iz snova možete upotpuniti elegantnim velom, bidermajerom, kao i raznovrsnim ukrasima za kosu, poput cvetića, dijademe ili krune.

Dočekajte spremne jedan od najsrećnijih dana u Vašem životu, posetite salon venčanica Sirena!

Mozete na posetiti i na fejsbuku https://www.facebook.com/VencaniceSirena/
I na instagramu: https://www.instagram.com/vencanice.sirena.beograd/

Radno vreme:
svaki dan od 12-20h
obavezno zakazivanje termina

Venčanice Sirena, Peđe Milosavljevića 25, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

09.07.2018 10:30
Marina Dakic

Venčanice Sirena su pravi izbor za sve buduće mlade koje žele da izgledaju elegantno i zrače samopouzdanjem na dan svog venčanja. Njihov salon bavi se prodajom i iznajmljivanjem venčanica renomiranih svetskih brendova, kao i kompletne mladenačke opreme, koja će upotpuniti Vaš savršen izgled i omogucito da se taj dan osecate i izgledate posebno.

08.06.2018 04:13
Dragana Predic

Sve pohvale za salon vencanica Sirena koji se nalazi na Novom Beogradu, imaju stvarno kvalitetne vencanice i salon je prelep!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Saloni vencanica
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Venčanice Sirena
  • venčanice Sirena,
  • venčanice Sirena Novi Beograd,
  • venčanice Sirena Beograd,
  • venčanice Sirena radno vreme,
  • Sirena venčanice,
  • venčanice Novi Beograd,
  • Sirena Novi Beograd