Dodaj firmu

Kape se obično vezuju za hladniji deo godine, kada želimo da svom autfitu dodamo upečatljiv detalj, ali i da ujedno zaštitimo glavu od hladnoće i frizuru od vlage.

Zimske kape

Tokom dugog, toplog leta često se uželimo raznih zimskih čarolija, jer, verovatno ćemo se svi složiti – zima je izuzetno romantično godišnje doba. Modni dodaci, kao što su rukavice, šalovi i kape, gotovo su sasvim nezaobilazni, a njihov lep dizajn i sjajni dezeni čine zimu još veselijom i dražesnijom.

Muške kape

Kada biramo kapu, tada želimo da ona bude prikladna za ono čemu smo je namenili, na primer – jedan model kape ćemo koristiti kada odlazimo na posao, a sasvim drugu kreaciju za večernji izlazak ili za džoging.

Ženske kape

Žene se trude da uklope kapu uz ostatak svoje odevne kombinacije, kako bi uvek delovale onako kako su zamislile – elegantno ili sportski, itd.

Kapa je definitivno modni dodatak za koji morate da pazite da bude u trendu, a obično se dešava da pripadnice lepšeg pola naprave kombinaciju – kapa, šal i rukavice u istovetnom dezenu kao i dizajnu, tako da će vaša pojava delovati veoma harmonično.

Kape za skijanje

Na planinama je obično izuzetno hladno, tako da nije moguć boravak bez tople kape na glavi. Postoje različiti modeli kapa za skijanje, kako za muškarce, tako i za žene a i one najmlađe. Ovakve kape možete pronaći u buticima sportske opreme.

Ski kape

Da biste odabrali lepu ski kapu za sebe, dovoljno je da pogledate internet prezentacije butika sportske garderobe, tj. njihove web shopove na kojima su ski kape predstavljene kroz fotografije i kratke tekstualne opise. Naravno, jasno je naznačena i cena, koja može da se uporedi sa drugim artiklima.

Kape za zimu

Jedna izreka kaže da čizma glavu čuva, a mi ćemo dodati da i kapa glavu čuva, samo na drugi način. Šalu na stranu, lepe zimske kape će upotpuniti vaš stajling, izgledaćete modernije i dopadljivije, a što je najvažnije, vaša frizura neće skupljati zimsku vlažnost vazduha niti padavine, a neće vam biti ni hladno.

Važno je znati da postoje različiti modeli kapa, za muškarce, žene i decu, tako da će svako pronaći adekvatan model za sebe. Na kraju ćete biti oduševljeni svojim izborom, čak i ako u startu niste važili za osobu koja će rado nositi nešto na glavi – predomislićete se kada uvidite koliko fensi delujete sa atraktivnom kapom!

Kape – cena:

Cena kapa je zaista različita i zavisi od modela do modela, tako da se mogu naći kape koje koštaju svega oko 500 dinara, pa do artikala od 4900 dinara, i reč je obično o brendiranim i izuzetno kvalitetnim kapama.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Idi na vrh strane