Dodaj firmu

Mnoge pripadnice lepšeg pola, naročito one koje imaju telo tinejdžerke, naprosto obožavaju helanke, jer je to deo garderobe koji ne može da prikrije nijedan nedostatak. Ako imate sexy zadnjicu i lepo izvajanje mišiće nogu, odnosno privlačne butine i listove, ne postoji nijedan razlog da ne obučete helanke i da svima ne pokažete koliko ste, zapravo, lepe.

Sportske helanke

Helanke su odeća koja lepo prijanja uz telo, a ako su izrađene od kvalitetnih materijala, one neće izazivati dodatno znojenje, veće će omogućiti koži „da diše“, pri tome upijajući postojeći znoj. 

Na taj način, vi ćete se prilikom sportskih aktivnosti osećati veoma prijatno, jer helanke ničim ne remete potpunu slobodu pokreta, pa u ovom delu sportske garderobe možete praviti savršene špage, ili trčati kilometrima. 

Helanke su zahvalne za sve sportske aktivnosti, a ako imate i neki višak kilograma, slobodno ih obucite prilikom vežbanja u teretani, jer ako vam je ono što vam smeta stalno pred očima, više ćete biti motivisani da to uklonite.

Naravno, ova vrsta helanki zgodna je i za muškarce i za žene.

Dečije helanke

Devojčice u helankama veoma lepo i dečije izgledaju. Iznad mogu obući neki duksić ili tuniku za decu, i eto veoma prikladne garderobe za školu. 

Za vreme velikog odmora, helanke neće nimalo ograničavati slobodu pokreta prilikom dečije igre, jurnjave, skakanja i igrarija sa loptom.

Kožne helanke

Ovakve helanke smo često viđali kod pripadnika muške populacije, na primer kod hevi metalaca ili rokera. Zašto da ne? I pripadnici jačeg pola imaju sexy zadnjice koje treba pokazati, i isto tako muški oblikovane noge, za kojima su devojke i žene često vrištale na koncertima. 

Ali, i „obični smrtnici“, sebi mogu da priušte takav atraktivan look, prilikom nekih noćnih izlazaka, recimo. 

Kada govorimo o damama, one kožne helanke prosto obožavaju. Ovaj komad odeće je veoma efektan, pa je manji problem iskombinovati i obući kada je noćni izlazak u pitanju, dok je dnevna kombinacija pravi izazov za modne stiliste.

Mnogo puta do sada, dame su se uverile da ako obuku belu običnu majicu i kožne pantalone ili helanke, i pri tome stave odgovarajuće modne detalje, mogu izgledati šik i spremne za izlazak u klub. 

Da biste se celoga dana osećale udobno i ležerno, tu je „štreberska“ džemper varijanta, dok čitav izgled možete upotpuniti jednom toplom kapom i većom torbom. Ako ste obučene na ovaj način, možete otići u školu, na fakultet, u biblioteku ili na piće sa drugaricama. Na taj način zadržaćete umerenu notu, a u očima drugih delovaćete veoma simpatično.

Spomenuti rokerski fazon je popularan svake sezone. Kožne helanke se odlično slažu u kombinaciji sa majicama na bretele, kao i sa puno nakita. Obuća koju nosite trebalo bi da bude svedenija i jednostavnija. 

Još jedna simpatična varijanta je kombinacija pliša i kožnih helanki. Tako se čak možete obući i za proslavu Nove godine, zašto da ne? Delovaće dovoljno privlačno i svečano, pa kada uparite bordo plišanu majicu na bretele sa kožnim helankama, preporuka je da vam čizme takođe budu od pliša. 

Helanke – cena:

Cene se kreću od 1300 dinara za sportske i dečije helanke sve do 4500 dinara za kožne helanke. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane