Dodaj firmu

Zimske jakne, nas najbolji prijatelj u zimskim danima. Prema nekim istraživanjima koja su urađena na temu koje godišnje doba je najromantičnije i kada su ljudi najraspoloženiji za ljubav, zima je odnela ubedljivu pobedu. Neko će reći da vrelo leto raspaljuje maštu i poziva na ljubavnu igru, ali je u toj konkurenciji ono ipak ostalo na poslednjem mestu.

Dakle, najromantičnija je zima, potom sledi jesen, proleće pa leto. Upravo iz tog razloga važno je kako se oblačimo zimi, jer nikada ne znamo da li nas na putu do biblioteke, fakulteta, mega marketa ili autobuske stanice, čeka ljubav našeg života.

Kako odabrati zimsku jaknu?

Kada nekog vidimo po prvi put, za vreme hladnih zimskih meseci, prvo što nam upada u oči jeste njegova zimska jakna, kaput, bunda... To su bitni detalji u svakoj kombinaciji i oni daju pečat celokupnom našem izgledu.

Iz tog razloga nije svejedno da li ćete obući kratku jaknu, srednje dugu ili dugu... Sa kapuljačom, bez nje, sa krznom ili bez... Varijanti ima mnogo, na vama je da odlučite šta odgovara vašem stilu i ukusu.

Srećom, dizajneri se trude da zimskoj jakni dodele mesto kakvo zaslužuje, pa je često ona i najdominantnija u većini kolekcija. 

Upravo zbog toga što su tako važne, zimske jakne se uvek mogu pohvaliti novim modelima, koji su drugačiji i atraktivniji. To se može zaključiti na osnovu kombinacije krojeva, boja i dezena.

Jakne za zimu

Kada birate zimsku jaknu za sebe, morate voditi računa da ona odgovara celokupnom stilu vašeg odevanja. U tom smislu ćete pronaći tople jakne raznih krojeva, uske, široke, blago strukirane...

Svakako da je dugačka i strukirana jakna, ona koja najviše zadržava toplotu tela, a ukoliko je postavljena krznom i ima toplu kapuljaču, vi ste osigurani od mraza sto odsto.

Kapuljača je veoma zanimljiv detalj na zimskoj jakni, jer osim što nas štiti od vetra i snega, ona je važna, zato što je vrlo fensi imati kapuljaču sa krznom. Poseban akcenat na modelima jakni jeste upravo na tim krznenim dodacima, koji se najlakše prilagođavaju različitim odevnim varijantama.

Takođe, veoma se ističu i jakne koje poseduju debeli kaiš, koje bez obzira na kroj, one deluju izuzetno ženstveno. Svakako je struk jedna od odlika ženstvenosti, pa vam uz pomoć kaiša, neće biti problem da ga naglasite ni na punijoj zimskoj jakni.

Zimske jakne – iskustva

Upravo zbog toga što su veoma zastupljene u mnogim modnim kolekcijama, ne postoji mogućnost da ne pronađete upravo onakvu jaknu kakvu ste zamislili. Posebno su moderne metalik jakne, naročito u srebrnim, zlatnim i bakarnim tonovima.

Takođe, popularni i aktuelni su modeli u pastelnim i jarkim bojama, kao što je ljubičasta, crvena, žuta, plava... Na ovaj način ćete snežnoj belini sasvim sigurno dodati nove nijanse i tonove, a vi nećete ostati neprimećeni.

Zimske jakne – prodaja

Na lepo osmišljenim web prezentacijama koje nude katalošku prodaju jakni za zimu, možete pronaći prelepe modele i dobiti o njima sve informacije koje su vam potrebne. Na primer, od kakvog materijala je izrađena zimska jakna, u kojim bojama je model dostupan, kao i u kojim veličinama, te na koji način možete naručiti i platiti. Tu su i potrebni podaci o isporuci.

Kada odaberete željenu zimsku jaknu, naručivanje obično traje par minuta, tako što dodate artikal u korpicu i ostavite podatke za isporuku. Kada izvršite plaćanje, jakna vrlo brzo stiže na vašu adresu.

Ovim pretraživanjem web prezentacija butika koji u svojoj ponudi imaju zimske jakne, omogućili ste sebi dve stvari: uštedeli ste vreme, jer ne morate da lutate gradom, i uštedeli ste novac, jer ćete često zateći jakne koje su na akcijama, trenutno na popustu i slično.

Pronađite za sebe odgovarajući model zimske jakne koji će vas grejati tokom najromantičnijeg godišnjeg doba, pored ljubavi, naravno.

Zimske jakne – cena:

Za zimske jakne potrebno je izdvojiti od 7690 din. sve do 26390 dinara. Ekskluzivni modeli poznatih svetskih proizvođača dostižu cene i od 86990 dinara za ski modele. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane