Dodaj firmu

Možda bermude potiču sa Bermudskih ostrva ili ne, ali su definitivno jedan od omiljenih delova garderobe kada dođu topliji prolećni dani ili preko leta. 

Podjednako ih vole i nose i muškarci i žene i deca, iz prostog razloga jer postoje različiti atraktivni modeli, a dok ih nosimo osećamo se nesputano i imamo lepu slobodu pokreta. Možda najvažnije od svega, u bermudama nam nije vruće, kao što može biti u pantalonama, ili u farmerkama, kada vremenske prilike diktiraju takvu temperaturu.

Muške bermude

Ovaj deo garderobe muškarci posebno vole, i mogu birati šta će ukombinovati sa bermudama, jer duks sa kapuljačom, majica ili gornji deo trenerke odlično će odgovarati. Naravno, bermude nisu prikladne da u njima odlazite na posao (bar u većini firmi), a isto tako će vas vratiti i ako probate da završite neki posao u određenoj instituciji.

Sa druge strane, možete ih obući bilo gde, kada je reč o izlascima, šetnji gradom ili prilikom sportskih aktivnosti.

Ako volite brendiranu odeću, poznate modne marke nude fenomenalne modele, i svakog proleća se pojavljuje nova kolekcija. Bermude su dostupne u mnogo različitih nijansi i boja.

Ženske bermude

Svakako, i žene vole opušten look, ležeran stil, a bermude im omogućavaju upravo to. Pošto je u pitanju sportski fazon, ili u zavisnosti od tipa bermuda, može biti dodata nota sportske elegancije, ovaj deo odeće možete poneti prilikom šetnje gradom, ili ako planirate aktivnosti u prirodi.

Bermude otkrivaju listove, pa ako imate lepo izvajane noge, eto prilike da se malo pohvalite pred drugima.

Dečije bermude

Ipak, kada uporedimo odrasle i decu, možemo zaključiti da su bermude nekako najviše odeća za decu, ili su to prosto komadi garderobe koje najmlađi najviše vole. Često ćemo videti mališane, i dečake i devojčice, kako u bermudama idu u školu, a pamučni, mekani materijali bi bili pravi izbor.

Teksas bermude

Postoje bermude od teksasa koje su u tamnoj svedenoj nijansi, u modelima oplemenjenim smolom, koja im daje kvalitet i debljinu. Teksas bermude su prirodno ishabane u predelu detalja, kao i butnog dela i zadnjice, i mogu se pojaviti u kombinaciji sa kamenim perlama. 

Takvi modeli bermuda od teksasa, finiširani su na posebnim lutkama koje mu daju prirodan izgled iznošenosti u vidu nabora. Može se reći da su ovakve varijante bermuda veoma udobne i prijatne za nošenje. 

Kada govorimo o sirovinskom sastavu, najčešće je to 98 posto pamuk i 2 odsto elastina, koji omogućava da se bermude lepo prilagode liniji vašeg tela. 

Naravno, potrebno je voditi računa i kod održavanja, pa se ovakve bermude peru na temperaturi do 40 stepeni i nije poželjno uključivati centrifugu.

Bermude – prodaja

Danas, lakše nego ikada, omiljene komade garderobe možete poručiti i online. Butici imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije, pa ćete se lako snaći i odabrati željene modele. Naručivanje se obavlja jednostavno dodavanjem u korpicu, i posle izvršenog plaćanja, već sutradan, putem brze pošte možete očekivati poručenu robu na svojim vratima.

Bermude – cena:

Muške bermude možete pronaći po ceni od 840 dinara sve do 5790 dinara, kada su u pitanju poznate marke. Ženske bermude, prosečna cena se kreće od 2000 do 4000 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane