Dodaj firmu

Lilu Mar Modni Studio

Lilu Mar modni studio kroji i šije sve odevne kombinacija po meri. Mozete izabrati modele (haljine za sve prilike, venčanice, kapute kombinezone, suknje, sakoe ) iz kolekcije na osnovu kojih šijemo po vašim merama ili mozemo sašiti personali...
Pročitaj više

Niška 17
Vračar, Beograd

Odela po meri Maestro Krojačko - Šnajderski Saloni

Brze, pouzdane i kvalitetne krojačke usluge, prepravke na licu mesta i šivenje mo meri. Čekamo Vas u TC "Piramida", a zovemo se Maestro.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 151/a, lok 30, 17 i 16, Tc Piramida
Novi Beograd, Beograd

Odela po meri Maestro Brend

Muška odela za svaku priliku i svačiji džep - 25 godina iskustva - MAESTRO butici i krojačke radnje!
Pročitaj više

Jurija Gagarina 151/a, lok 30, 17 i 16, Tc Piramida
Novi Beograd, Beograd

Valter odela po meri

Budite obučeni sa stilom u svakoj prilici, izaberite Valter odela po meri. Savršeno skrojena od vrhunskih materijala, sa totalno personalizovanim dizajnom, naša muška odela učiniće da zablistate na svadbi, maturi, prijemu ili nekoj drugoj s...
Pročitaj više

Živojina Lukića Vajara 58a
Novi Beograd, Beograd

Krojačka radnja NENA

Budite prepoznatljivi u odeći skrojenoj po Vašoj želji i meri, posetite krojačku radnju NENA na Vračaru. Naš tim čine profesionalni dizajneri i krojači koji pružaju usluge krojenja i šivenja različitih odevnih predmeta, među kojima se poseb...
Pročitaj više

Mutapova 36-38
Vračar, Beograd

Odela po meri su najbolji izbor. Sve što je po meri, mora da paše idealno. Tako je i sa odelima. Bez obzira kakva je građa vašeg tela, da li ste visok i vitak muškarac, ili ste krupni, možda niski rastom i puniji – to zaista nije važno. Kada dođete kod krojača, on vam uzima mere i na kraju dobijate odelo iz snova, ono koje je izrađeno po svakom milimetru vašeg tela.

Ne treba posebno naglašavati da će odelo koje prati vašu figuru biti udobno, u njemu ćete imati svu slobodu pokreta, a delovaćete neuporedivo zgodnije. Jednostavno, odela po meri stoje kao salivena!

Izrada odela po meri

Pred neki važni događaj, kao što je venčanje, svadba, određena proslava u firmi, ili jednostavno, Nova godina, mnogi muškarci potraže usluge krojača.

Svakako da je jeftinije da kupite gotovo odelo ali da li je to i najbolji izbor? Možda vi niste građeni po „JUS-u“, pa će vas sako stezati u predelu leđa, ili će vam rukavi biti dugi? Pantalone vam mogu biti odgovarajuće u struku, ali će vam nogavice biti za dva broja duže...?

Takvih primera ima bezbroj i zaista je najlakše sašiti odelo kod odabranog krojača. Možda ćete u startu platiti nešto više novca, ali pomislite na prepravke koje ćete morati da obavite sa odelom koje nije po meri. Dok odnesete krojaču da vam skrati nogavice, ili proširi na određenim delovima, kada se sve sabere, dobili ste skoro pa istu cenu kao da ste i u startu odlučili da sašijete odelo po meri.

Naručivanje odela po meri

Ono što je neosporna činjenica, to je da svakom muškarcu, ma kakve građe bio, lepše stoji šiveno odelo od kupljenog. Tu je još prednosti, kao što su činjenice da su odela po meri kvalitetnija i dugovečnija. 

Neki ljudi obožavaju da dolaze na probe odela, jer znaju da svaki put, kada se uradi neka korekcija ili dorada, to vodi još savršenijem komadu garderobe. Muškarci koji drže do sebe znaju da je ovo proces izrade odela, koji na kraju vodi tome da ćete biti zgodni i elegantni, pa da će se mnogi zadivljeni pogledi žena i ljubomorni pogledi muškaraca spustiti na vas.

Odela po meri – iskustva

Pri izradi odela po meri koriste se vrhunske tkanine, a pri svemu tome se prate moderni krojevi. Često ih karakteriše elegancija i jednostavnost, ali odelo po meri može biti onakvo kakvim ste ga vi zamislili. 

Kada dođete u krojačku radnju, najpre ćete razgovarati sa stručnim licem o svojim željama po pitanju idealnog odela, a sa druge strane, vama će biti ponuđeni saveti, profesionalna usluga i krojačke veštine. 

Kao rezultat svega toga, stiže nam unikatna garderoba, individualizovana, izrađena od strane vrhunskih majstora svog zanata. Kako su i ukusi različiti, tako će i vaše novo odelo biti potpuno različito od drugih i predstavljaće vašu ličnost u jednom potpuno novom svetlu. 

Svaki klijent ima drugačije potrebe, želje i raspoloženje, a vama će biti ponuđeno da birate između veoma kvalitetnih materijala kao što su merino vuna, kašmir, lan, pamuk...

Upravo vi ćete profesionalnom osoblju krojačkog salona predstavljati najbolju inspiraciju, da bi se kao rezultat svega postigao sofisticiran dizajn, elegancija i udobnost pri nošenju, što su sve imperativi današnjice kada je muška moda u pitanju.

Odela po meri – cena:

Za odelo po meri potrebno je izdvojiti od 300 evra pa naviše, u zavisnosti od materijala koji se koristi pri izradi, vaših želja po pitanju kroja i dizajna i slično.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate krojačke salone ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane