Dodaj firmu

Gotovo je nemoguće zamisliti orman prosečnog pripadnika muškog pola bez gomile džempera u njemu. Jer, muški džemperi se prosto obožavaju. Razlog tome je najčešće široka mogućnost upotrebe džempera u svakodnevnom životu, a da uvek na okolinu ostavljate utisak muškarca koji vodi računa o svom izgledu i oblačenju.

Kakvi muški džemperi su u modi?

Početak jeseni ili proleće, u muškom odevenju obeleže tanki džemperi koji su idelani za te prelazne periode. Veliki izbor modela pokazuje njihovu dominaciju na modnoj sceni, a modni dizajneri ih često uvrste u sve varijante – sportske, elegantne, kežual...

Na primer, ako volite ležernije varijante, izaberite veoma popularne džempere sa poprečnim prugicama, na kojima dominiraju jače boje. Često ćete susresti, naročito kod mlađe populacije, džempere sa kapuljačama, koji se obično nose sa sportskim sakoom, farmerkama ili širokim pantalonama sa džepovima. 

Kada muški džemperi imaju neutralnu nijansu, lepo se mogu kombinovati sa poslovnom odećom, dok su uži modeli džempera koji poseduju interesantan print idealni za noćne izlaske. 

Muški svet veoma voli i džempere sa V izrezom, što je pogodna kombinacija i za dan i za veče. 

Kako odabrati muški džemper?

Ponekad je ovo veoma teška odluka, pa ćemo se potruditi da pomognemo sa par korisnih saveta.

Dakle, ako ste izabrali takozvani dolčevita džemper, dobro bi bilo da ga nosite sa sportskom jaknom, najčešće od tvida. Deblje, odnosno krupnije pletene dolčevite, mogu se nositi i samostalno, dok će one tanje i pripijene uz telo u ovakvoj varijanti izgledati loše.

Mnogo ljudi voli džempere koji se kopčaju do pola. To su najčešće džemperi koji se po hladnijem vremenu nose preko majice ili košulje. Dobra su varijanta za poslovne kombinacije. Uvek je velika greška ako ispod ovakvog džempera ne obučete košulju ili majicu.

Vuneni džemperi na kopčanje su dosta čest izbor. Mogu se poneti u varijanti sa kravatom i košuljom, a tako se možete obući u kancelariji kada je hladno, a ne želite da obučete odelo. Ako ispod ne obučete ništa, kao i u primeru iznad, napravićete grešku, ali je isto tako pogešno i previše otkopčavati košulju.

Casual poslovni stil možete postići ako obučete džemper koji ima V izrez, a ispod njega polo majicu ili košulju. Savršeno ćete izgledati ako želite da ostavite utisak poslovnosti i ozbiljnosti, a ne želite da nosite kravatu ili odelo. Više od dva dugmeta na košulji ne bi trebalo otkopčati.

Možda je najčešći izbor pripadnika jačeg pola klasičan džemper koji ima okrugli izrez. Obično se ispod njega nosi majica, a može se kombinovati sa košuljom gde će se videti samo kragna. Naravno, ako je okrugli izrez uzak, teško ćete ispod moći da obučete košulju.

Prodaja muških džempera

Ako vas je naš tekst zainteresovao i želite da obnovite garderobu kupovinom novog džempera, veoma jednostavno možete pogledati ponudu u vidu web prezentacija mnogih butika. 

Muški džemperi su predstavljeni slikom i rečju, odnosno prikazano je od kog materijala su sačinjeni, koje veličine su u  ponudi, te način kako poručiti i platiti.

Nakon poručivanja, ovaj topao komad zimske garderobe ubrzo će biti u vašem ormanu spreman za „premijeru“ u vidu odevne kombinacije za neku romantičnu zimsku večeru u dvoje.

Muški džemperi – cena:

Potrebno je izdvojiti od 1999 din. sve do 11500 dinara u zavisnosti od modela i kolekcije. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike oglašene ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane