Kontakt podaci za vašu firmu

Lobell originalni modni detalji - online prodavnica

  • 1
4.7 | 19 ocena
Lobell online prodavnica originalnih modnih detalja bavi se prodajom unikatnih i originalnih dugmića za manžetne za muške košulje. Jedina online prodavnica sa originalnim manžetnama i manžetnama izrađenim po Vašoj želji i ideji....
Pročitaj više
/
Beograd

Zlatara Dukić

  • 3
  • %
5.0 | 12 ocena
Sa željom da ulepšamo najsrećnije trenutke u Vašem životu, zlatara Dukić bavi se izradom i prodajom nakita od zlata i srebra. U našoj majstorskoj radionici, veštim rukama zlatara sa dugogodišnjim iskustvom, nastaju najlepši komadi nakita p...
Pročitaj više
Pere Velimirovića 8
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu
Manžetna za košulje

Manžetna za košulje

Cena: 2500 din.
Unikatne manžetne

Unikatne manžetne

Cena: 2500 din.
Unikatne manžetne Beograd

Unikatne manžetne Beograd

Cena: 2500 din.
Manžetne za košulje

Manžetne za košulje

Cena na upit
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i preporuke posetilaca

Miroslav Jagnjic
Po pitanju nosenja kosulje, ukoliko ima neka stvara koja na pravi nacin razdvaja ili elegantnog muskarca od onog koji to nije, onda su to u svakom slucaju manzetne. Manzetna sama pos sebi dovoljno govori o necijoj eleganciji.
Ivana Petrovic
U svakom slucaju manzetne jednom odelu daju poseban sjaj i izgled.
Petar Jankulovski
Koliko samo mogu da vidim, sve veci broj muskaraca, sve vise shvata sta su to zapravo prave manzetne i koliko zapravo one stvarno vrede.
Marina Zivkovic
Po pravilu, kada govorimo o mazetnama, odmah treba da znate da je kvalitet sve. Ukoliko se odlucite za njega sigurno se ni pre a ni kasnije necete pokajti.
Stojance Ristovski
Po pitanju ovih manzetna sigurno je kvalitet pre ili kasnije i vise nego vazan. Sve drugo je samo gubljnje vremena.
Jovana Milinkovic
Po meni je sto se mene licno tice, kvalitet sigurno nesto sto je i vise nego vazno.
Milen Jovanovic
Po meni su one uvek bile bas onako atraktivne.
Lea Stankovic
Moje licno misljenje po pitanju ovih manzetni je takvo da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je sto se mene licno tice cisto gubljenje vremena.
Filip Milutinovic
Pre svega, ako mislite da kupite manzetne odmah treba da znate da one ipak nisu ni malo jeftine. Daleko je to opet od neke realnosti.
Simona Vucinic
manzetne su veoma lep detalj i mislim da bas iz tog razloga moraju dosta da kostaju.
Mihajlo Nastasovic
Ako ste muskarac koji drzi do sede, uvek cete gledati da kupite manzetnu sa stilom.
Marta Dencevic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i ako mene pitate, u tom slucaju se onda sigurno necete pokajati.
Janko Zivanovic
Kako to moj brat cesto ima obicaj da kaze, nema svecanog odela bez manzetne. One jesu uvek malo skuplje ali su zato ipak nesto sto vam je bas potrebno.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju kvalitetnih manzetni ali u isto vreme bas onako otmenih i elegantnih, najbolje je da posetite radnju Zid 2 i da se bas tamo uverite u kvalitet.
Nikolina Pantelic
Kada pricamo o kvalitetnim manzetnama, samo treba da posetite butik Gogu i da se vise zaista nista oko toga ne brinete.
Jana Stankovic
Ukoliko su vam potrebne kvalitetne manzetne a ipak ne toliko skupe, onda je definitivno najbolej da posetite butik Zid 2 u City pasazu i tamo se licno uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Svaki muskarac bi treba da nosi neke kvalitetne manzetne. Zbog toga je potrebnu da takvu jednu manzetnu platite sto je povoljnije moguce.
Petar Jankovic
Kvalitene manzetene kostaju najmanje 50 eura. Kazem vam to iz licnog iskustva. Pri tome, to su manzetne koje u svakom slucaju svakom ozbiljnom moraju da zapadnu za oko.
Ivan Stojanovic
Manzetna uvek mora da bude sastavni deo nekog elegantnog odela. Zbog toga smatram da menzetna mora da dovoljno govori o eleganciji i prefinjenosti nekog muskarca.
Marko Petrovic
I ja volim manzetne. Nekako bas mogu da ostave neki utisak elegancije i prefinjenosti. Ukoliko se vec odlucite da kupite neke, onda je u svakom slucaju potrebno da ih lepo platite i da zaista ne zalite novac.
Dusan Markovic
Po pitanju nosenja kosulje, ukoliko ima neka stvara koja na pravi nacin razdvaja ili elegantnog muskarca od onog koji to nije, onda su to u svakom slucaju manzetne. Manzetna sama pos sebi dovoljno govori o necijoj eleganciji.
Todor Markovic
ljubitelj sam manzetni, kao i uostalom svih detalja u vezi sa svecanim odelima. manzetne mogu da se nadju po veoma povoljnim cenama u ralzicitim buticima. Naravno, one sto su od skupocenih materijala moraju i vise da se plate.