Dodaj firmu

Pantalone su nekada davno možda bile odevni predmet koji su nosili isključivo muškarci, a danas ne možemo zamisliti poslovnu ženu koja nema nekoliko pari elegantnih pantalona u svom garderoberu.

Muškarci, žene i deca, svi vole lepe pantalone, jer se ne možemo u svim prilikama oslanjati na farmerke, koje najčešće nosimo. Prilikom nekih svečanih prigoda, dobar izbor pantalona biće izuzetno značajan.

Muške pantalone

One često dolaze u sastavu odela koje odaberete, ali neki ležerniji tipovi muškaraca vole pantalone od somota, na primer. To im daje notu opuštenosti i senzualnosti, a znamo da većina pripadnica lepšeg pola „pada“ upravo na te osobine.

Pantalone od somota su u hladnim danima pravi izbor za muškarca. Somot je tkanina koju su nekada nosili kraljevi, a danas je sastavni deo mnogih odevnih kombinacija. 

Na primer, pantalone od rebrastog somota možete da nosite uz džemper, sako, kožnu jaknu, košulju, duboke cipele na šniranje ili uz elegantnu obuću. 

Birajte pantalone od takvih materijala koji stvaraju prijatan osećaj na koži, a istovremeno štite od hladnoće. Kada su dani tmurni, jesenji, možete se odlučiti za pantalone u nešto svetlijim nijansama. Lepo će vam pristajati modeli koji kao boju nude tople tonove bronze, zlata i senfa. 

Ženske pantalone

Naravno, pripadnice lepšeg pola žele da uvek izgledaju privlačno, u svakoj prilici, bez obzira da li je to odlazak na posao, poslovni sastanak ili ručak, ili neobavezan razgovor uz popodnevnu kaficu sa prijateljicama. Da ne spominjemo večernje izlaske, kada sve mora biti tip-top.

Upravo iz tih razloga, veoma je važno da birate takve modele pantalona koje su prikladne za vašu građu tela. Jer, svakoj ženi ne pristaje isto, ma koliko takav trend trenutno bio aktuelan.

Dakle, prema svojoj figuri biraćete odgovarajući tip pantalona. Ako biste odabrale pogrešan kroj, samo biste naglasile ono što ne želite. 

Ako imate jače kukove, birajte ravan kroj pantalona, a izbegavajte modele sa upadljivim dezenom ili detaljem. 

Ukoliko imate širi struk, pantalone bi trebalo da budu dublje, ili srednje dubine struka.

Ako ste građeni tipično ženski, što znači da imate šire kukove i uzan struk, izaberite pantalone srednje dubine pojasa i ravnih nogavica. 

Kargo pantalone

Kargo pantalone su veoma popularne kod urbane, mlađe populacije. U pitanju je moderan kroj najpribližniji kroju farmerki, sa tom razlikom što poseduju pored standardnih četiri, još dva bočna kargo džepa na butinama. 

Možda je vaša želja da delujete sportski, pa možete upariti asimetričnu majicu sa kargo pantalonama. Takođe, kargo pantalone ćete pronaći sa takozvanom urban šarom. Ovakva šara je veoma zahvalna za kombinovanje sa drugim delovima odeće, jer poseduje pored sive i dve neutralne boje, belu i crnu. 

Elegantne pantalone

Široke pantalone svim damama dobro pristaju, naročito u kombinaciji sa strukiranom košuljom ili bluzom. Uz elegantne pantalone možete nositi i sandale sa visokom potpeticom, kao i baletanke, jer podjednako dobro stoje.

Za sofisticiran izgled, uparite tuniku i pantalone, pa ćete delovati veoma šik i prikrićete višak kilograma.

Dečije pantalone

Ponekad, kada nam neko spomene dečije pantalone, mi odmah pomislimo na model sa tregerima, jer je to tako dečije! Ipak, danas postoje mnogi modeli pantalona za decu, i svake sezone pojavljuju se nove kolekcije. A znamo da najmlađi vole da budu u trendu. 

Možete ih pronaći u različitim materijalima i namenjene za sve prilike. Napravite pravi izbor, i odaberite sportske pantalone, ski pantalone, snowboard pantalone, jer izbor modela poznatih svetskih proizvođača zaista je impresivan. 

Pantalone – cena:

Cene dečijih pantalona kreću se u rasponu od 2200 din. sve do 5731 dinar. Ženske pantalone možete pronaći po cenama od 1690 din. sve do 5390 dinara u proseku. Muške pantalone, potrebno je izdvojiti od 2490 din. sve do 5990 dinara. Kargo pantalone, pronaći ćete od 3000 do 5000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane