Dodaj firmu

Muški sakoi? Da, to izgleda veoma poslovno i tako privlačno, složiće se mnoge pripadnice lepšeg pola. Ipak, u pravilnom odabiru ovog dela muške garderobe postoje neka pravila koja bi trebalo da se ispoštuju, da bismo izgledali savršeno.

Sakoe najčešće nosimo na posao, na sastancima, ali takođe i u svim formalnim prilikama; ovaj komad muške garderobe nalazi svoje mesto i kod svakodnevnih aktivnosti, jer se tada mogu poneti sportski sakoi...

Elegantni muški sakoi

Moda može da se menja vrtoglavom brzinom, i da sledeće godine uopšte ne bude popularno nešto što je u ovom trenutku apsolutno u trendu. Međutim, uvek postoje izuzeci, a jedan od njih je da – elegancija nikada neće izaći iz mode!

Baš zbog toga, u vašem garderoberu napravite mesta za nekoliko kvalitetnih elegantnih sakoa, iz prostog razloga što nikada ne znate kada će vam biti potrebni. A hoće, sigurno, verujte nam!

Poslovni muški sakoi

Sakoi su praktični iz mnogo razloga, jer ako ste na primer, muškarac koji ima stomak veći nego što želi, to lako može da se prikrije sakoom. Teget i sivi sakoi su najčešće susretani, i muškarci retko odstupaju od ovih varijanti. Međutim, mi vam predlažemo da se osmelite, da budete drugačiji, i da probate neke smelije boje, čime ćete svakako delovati sa više samopouzdanja na poslovne saradnike, partnere, klijente...

Svakodnevni muški sakoi

U svakodnevnim prilikama možete slobodno da se igrate bojama sakoa, jer baš je cool ako popodnevnu kafu popijete u sakou upečatljive boje. Definitivno ćete biti primećeni i zapamćeni u društvu, kao neko sa stilom i hrabrošću da taj stil iznese i da bude različit od drugih.

Ovakvi sakoi lepo pristaju svakoj građi tela, dok muškarci koji su nešto mršaviji mogu da se opredele za uži kroj, čime će naglasiti liniju i široka ramena.

Muški sakoi prodaja

Danas je sve na klik od nas, to jest, moguće je putem interneta pogledati kompletnu ponudu poznatih butika, pošto svi imaju veoma lepo osmišljene web prezentacije.

Još bolje od toga je da željeni model muškog sakoa možete da poručite online, pošto su precizno predstavljene veličine, boje u kojima je sako dostupan i sve ostale mere koje će vam pomoći da saznate da li će vam model savršeno pristajati. Jasno je prikazana cena koja se može uporediti sa drugim artiklima i slično.

Poručivanje se obavlja veoma jednostavno, dodavanjem artikla u korpu, nakon čega sledi potvrda narudžbine. Kada obavite plaćanje putem e-bankinga, u najbližoj banci ili pošti, dostava će biti obavljena za najviše dva radna dana, na vašu adresu.

Ako se odlučite da posetite svoj omiljeni butik, tada možete na licu mesta da probate različite modele i da dobijete savete od iskusnih trgovaca šta je to što je hit ove sezone, kao i šta bi vašoj građi najviše odgovaralo.

Muški sakoi – cena:

Cene sakoa se kreću od 7000 din. pa sve do 12500 din. i naviše, što zavisi od modela.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane