Izaberite neki od butika gde mozete kupiti TUNIKU ZA PUNIJE

Unikatni ručni rad - HAND LAND

Stevana Opačića 22

Butik za punije dame HERMES BLA BLA

Balkanska 29, ( mali TC, I sprat )

Specijalizovani butik za punije dame HERMES BLA BLA nudi ekskluzivne modele ženske odeće koji će učiniti da izgledate elegantno i moderno u svakoj prilici. Našu ponudu karakteriše raznovrsnost boja, materijala i modela koji prate aktuelne modne trendove.
Pročitaj više

Bellami butik

Beogradska 27

Butik Bellami postoji preko 10 godina na dve lokacije u Beogradu i damama svih generacija, ali i punijeg stasa, nudi kvalitetnu žensku garderobu, za sve prilike. U našoj ponudi nalazi se širok asortiman robe iz Turske i Italije, po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Tunike za punije mogu biti odlican izbor. Elegantno popunjene dame poseduju neku harizmu, koja se ogleda pre svega u njihovom pozitivnom stavu, ljubaznosti i osmehu. Brz tempo života nameće često i nepravilan način ishrane, upotrebu takozvane brze hrane, uz malo ili nimalo kretanja, što sve vodi nastanku viška kilograma.

Ali, ko je lep, lep je i sa nekoliko ili više od nekoliko kilograma gore, jer je fizički izgled zapravo samo refleksija onoga što nosimo u sebi – čovek pleni onim iznutra, dobrotom i pozitivnom energijom. 

Ipak, eleganto popunjene gospođice i gospođe, požaliće se da veoma teško mogu doći do delova garderobe koji skrivaju njihove mane, a ističu ono lepo na njima. I kada ne bi zaista znale šta da kupe, uvek postoji rešenje, a to je dobra, stara, oprobana varijanta zvana – tunika.

Kako odabrati tuniku za punije?

Stilisti predlažu tunike takozvanog „A kroja“, koji veoma uspešno skriva viškove. Takvi modeli, kao i tunike koje su sečene ispod grudi, idealne su za pokrivanje širih bokova i skrivanje viška kilograma. Možete ih poneti uz pantalone uskih ili ravnih nogavica. 

Zna se da tunike spadaju u najpraktičnije komade ženske garderobe, jer izuzetno dobro pristaju i punijim i mršavim ženama. Zimi će nas ugrejati i pri tome delovati veoma atraktivno u različitim odevnim kombinacijama.

Većini dama će lepo stajati, a možete birati jednobojne, dezenirane, opuštene, elegante... U svakoj prilici će dobro doći, na primer, za posao ili roditeljski sastanak, možete obući tuniku u kombinaciji sa pantalonama, dok je u opuštenim prilikama možete upariti sa trenerkom. 

Važno je reći da tunike za punije uspešno kamufliraju veći stomak i bokove koji su širi nego što biste vi to želele. 

Tunike za punije – prodaja

Zanimljivo je da ove delove garderobe za punije, jednako biraju i mlade devojke ali i starije dame. U bogatoj ponudi butika mogu se pronaći modeli za sve generacije, u raznim veličinama. 

Iskustva trgovaca govore da se punije dame za tunike prosto otimaju, jer su svesne prednosti koje ovaj deo garderobe može da im pruži. 

Ukoliko volite poznatije brendove, zvučna imena takođe možete pronaći u asortimanu butika. To su marke koje su poznate po tome što imaju modele čije veličine nisu standardne.

Ako su vam butine jače, uvek možete odabrati tuniku koju ćete nositi uz dužu suknju i čizme sa visokim sarom. Elegantne modele tunika možete obući svakom prigodom, pri tome ne misleći nimalo da li dobro izgledate ili ne, jer će se tunika pobrinuti da sakrije sve nedostatke i istakne ono najlepše na vama.

Na web prezentacijama butika možete pogledati izbor tunika za punije, informisati se o karakteristikama tog odevnog predmeta i u svega par koraka obaviti naručivanje tako što ćete tuniku staviti u korpicu, a potom izvršiti plaćanje.

Nakon uplate, obično brzom poštom, tunika stiže na vašu adresu, što sve može biti za samo jedan dan. A onda ste spremni za izlazak, ne mareći zbog viška kilograma, koji vam sada ne stvaraju ni najmanji problem!

Tunike za punije – cena:

Potrebno je izdvojiti od 3100 din. za tunike od poliestera i viskoze, preko 11990 din. za tunike sa heklanim detaljima, sve do 14990 dinara za dugu tuniku od lana.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane