Dodaj firmu
The North Face 1996 Seasonal Nuptse Print jakna
The North Face 1996 Seasonal Nuptse Print jakna
29.490 din.26.541 din.
Popust 10%
Garcia Men`s jakna
Garcia Men`s jakna
11990 din.
Superdry Rookie Oversized Parka jakna
16.290 din.9.774 din.
Popust 40%
Superdry Rookie Festival Parka jakna
16.290 din.11.403 din.
Popust 30%

Mnogi mladići ali i devojke vole takozvani military look. U army shop - ovima često ćete pronaći lovce, ljubitelje urbane i streetwear odeće. I zaista, takav način odevanja ima neki svoj jedinstveni šmek, pa nije čudo što je mnogim ljudima ovaj način odevanja prvi izbor.

Planinari, bajkeri, airsofteri, i ljubitelji army opreme, ne moraju po svoje omiljene brendove putovati u inostranstvo, dovoljno je da pogledaju ponudu army shop-ova koji se nalaze oglašeni ispod našeg teksta.

Military look

U šopovima koji prodaju ovakvu vrstu garderobe i opreme, možete pronaći poznate vojne i tactical brendove poput Propper International, 5.11 Tactical, Defcon 5, Mechanic Wear, Mil-Tec, Max Fuchs, Condor, Surplus, Rothco, Condor Outdorrs te uvijek popularan brand Alpha Industries.

U širokoj ponudi ovih brendova, postoji veliki izbor opreme za ljude koji rade u policiji, poput torbica za skriveno nošenje oružja, futrole za puške i pištolje, prsluke sa reflektujućim delovima. 

Lovci često dolaze u army shop-ove, i mogu pronaći sve za svoj boravak u lovu i prirodi, poput dvogleda, setova za pripremu i konzumaciju jela u prirodi, termosa, vreća za spavanje, rukavica za pucanje. 

U ponudi se nalaze i visokokvalitetni odevni predmeti za lovce, pantalone i jakne, koji su otporni na sve vremenske uslove, i koji ne šuškaju pri hodu, što je lovcima neobično važno.

Kada govorimo o planinarima, oni mogu pronaći kompase, noževe, svetiljke, svetleće štapiće, vodootporne čizme, što će im sve dobro doći pri njihovim redovnim avanturama.

Army shop i airsofteri

Ovaj sport ima sve više poklonika iz dana u dan, a radi se o simulaciji rata na terenu, pa airsofteri koriste verodostojne replike oružja koje je po težini i izgledu istovetno kao i bojevo naoružanje. 

Airsofteri obožavaju army shop-ove i tu mogu pronaći svu neophodnu opremu, kao što su štitnici za kolena, balističke naočare, borbeni prsluci, borbena obuća i odeća, sve do oznaka za krvnu grupu na borbenom delu igrača.

M65 Vijetnamke

Pilotske jakne, koje su široj populaciji poznate kao spitfajer, zapravo su deo odeće koju nose američki vojni piloti. Ovo je samo deo bogate ponude visokokvalitetnog američkog brenda koji nudi i cargo pantalone i majice sa kapuljačom. 

Jakne M65 ili popularne Vijetnamke, su jakne koje nose muškarci od dvadeset do osamdeset godina…  

Army shop – iskustva

Osim pomenutih artikala, u ponudi možete pronaći i rukavice za automehaničare, bajkere, zatim dečiju vojnu odeću i obuću, kao i mnogo novina koje se tiču hand warmera za hladne dane u prirodi.

Army shop-ovi su prodavnice ili butici u kojima ćete naći opremu i odeću za specijalne aktivnosti. Kada posetite shopove, i sami ćete se uveriti u širok asortiman, kao i kvalitet ponude, ali ćete primetiti i novitete, jer su army shop-ovi stalno na izvoru informacija na svetskom tržištu, opreme i odeće ovakve vrste.

Da biste videli čega sve ima u army shop-ovima, nije potrebno da ustajete dalje od svog računara. Ove prodavnice imaju lepo osmišljene web prezentacije, koje nude jednu vrstu kataloške prodaje, pa ćete jednostavnom pretragom pogledati šta je sve u ponudi.

Samo naručivanje se obavlja u par koraka, i to može biti putem samog interneta ali i putem telefona. Nudi se više načina plaćanja, a dostava je moguća za celu Srbiju. Uobičajeno je da se roba pošalje brzom poštom, pa će željeni artikal za samo jedan dan biti na vašem kućnom pragu. 

Plaćanje se može obaviti i pouzećem, odnosno novac se uručuje poštaru prilikom preuzimanja robe. 

Dakle, nemojte gubiti vreme, posetite web prezentacije firmi koje su oglašene ispod našeg teksta i napravite male virtulne turneje ili obilaske, pa se i sami uverite u raznovrsnost i kvalitet ponude, pre nego što obiđete njihove prodavnice u gradu.

Army shop – cene:

Za dukseve, potrebno je izdvojiti u proseku 10 evra pa naviše, za pantalone, od 20 evra pa na gore, koliko je potrebno platiti i jakne; taktički fluo prsluci, već od 15 do 30 evra; polo majice britanskih službi, od 2.5 do 8 evra; bermude US woodland, od 20 evra u proseku; patrolni kačket, već od 10 evra; kargo pantalone, od 5 do 20 evra…

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane