Dodaj firmu

Tunike su vas najbolji prijatelj. Žene uglavnom „nemaju šta da obuku“ i to je možda njihov najveći problem, iako pri tome imaju ormane i garderobere koje jedva uspevaju zatvoriti od nagomilane odeće. Nekome to deluje možda smešno, ali činjenica je da sve dame vole da izgledaju što bolje u svakoj prilici, pa makar to bila obična poslepodnevna kafa sa prijateljicama.

Dakle, ako nemate šta da obučete i ako ne znate šta da odaberete od tone garderobe – tu je tunika!

Tunike za trudnice

Za tunike se može reći da je to praktičan i moderan deo garderobe žene. One spadaju u veoma popularnu odeću, jer dobro pristaju i punijim i mršavim ženama. U tom smislu, za trudnice, tunike su odličan izbor. 

Modeli „A kroja“ i tunike sečene ispod grudi, idealne su za prekrivanje trudničkih stomačića, tako da se oni i dalje vide, jer tu nosite najdraži dar, ali u isto vreme, i dalje imate lepu figuru. 

Svečane tunike

Kao što smo rekli, tunike su za sve prilike, pa u tom smislu i kada je neka svečana prigoda, slobodno se oslonite na ovaj deo garderobe. 

Na primer, možete odabrati modele sa drapiranim gornjim delom, što će uvek delovati interesantno. Takva malo duža tunika, čak se može poneti i kao haljina.

Tunike za devojčice

Ako mama ima tuniku, mora je imati i njena ćerka, jer zna se da klinceze u svemu kopiraju svoje majke. Devojčice u tunikama deluju posebno zanimljivo, osim što ih mogu nositi za vreme časova i nastave, isto tako neke posebnije modele mogu poneti na rođendanima, školskim priredbama ili nekim drugim svečanostima.

Tunike za punije

Možda nama ne smeta što smo puniji, ali ipak ne želimo da to baš ceo svet vidi. Tunika je kao stvorena da prikrije sve neželjene viškove. Modeli sečeni ispod grudi i modeli „A kroja“, idealni su za pokrivanje širih bokova i viška kilograma. 

Mogu se nositi uz pantalone ravnih ili uskih nogavica. 

Tunike za plažu

Na neki način, ovo su kao sexy haljine za plažu. Lepršave, providne, atraktivne, staviće akcenat na glamur i istaći će vašu zavodljivost. U buticima možete pronaći širok izbor ovakvih modela, a mnoge prezentacije ćete pronaći online, gde su tunike predstavljen slikom i opisom, pa ćete moći da naručite u par koraka.

Tunike – iskustva

Svi znamo da nam čuvena Nada Macura preporučuje slojevito oblačenje, pa hajde da je poslušamo i prilikom izbora ovog dela garderobe. Jer, jednostavno, hladni dani ne mogu da se zamisle bez dobrih tunika. Ukoliko ste ponosna vlasnica zgodnih nogu, nosite ih uz suknje iznad kolena, a ako su vam butine jače, birajte duže suknje i čizme sa visokim sarom.

Tunika uvek treba da prati liniju tela da biste izbegle da delujete zdepasto. Možete odabarti pastelne boje, i nositi ih uz teksas suknju i čizme na šnir. Ovakva kombinacija može biti idealna za svaki dan.

Žene posebno vole tunike sa rol kragnom, jer su veoma elegantne. Ako je još u pitanju tunika jarke boje, privući ćete pažnju prisutnih na kom god mestu da se pojavite. Ostali komadi vaše garderobe trebalo bi da budu u zagasitim ili neutralnim bojama.

Tunike – cena:

Cene tunika se kreću u rasponu od 3100 din. sve do 14990 za dugu tuniku od lana.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane