Dodaj firmu

Trenerke, omiljeni deo garderobe mnogih. Ceo dan ste u kancelariji u uskoj suknji ili elegantnim pantalonama? Sat je otkucao pet, kraj je radnog vremena, za manje od jednog sata bićete kod svoje kuće, a onda šta drugo nego – uskočićete u komotnu, meku trenerku!

Zaista, život sa trenerkom neuporedivo je udobniji i lakši. Zamislite samo da ceo dan morate da provodite u nečemu tesnom ili čak i u farmerkama? Mislimo da to nije baš dobra ideja, a da su trenerke idealno rešenje da se osećate opušteno i prijatno.

Ženske trenerke

Ko kaže da čak i trenerke ne mogu da budu sexy garderoba? Osim toga što postoje pripadnici jačeg pola koji baš vole da vide devojku sličnu sebi, dakle u širokoj trenerci, postoje i oni drugi koji vole trenerke koje ženama ocrtavaju obline.

Ako imate lepo izvajano telo, njega ništa ne može sakriti, pa ni komotna trenerka. Postoje mnoge kolekcije sportskih linija, koje ženske trenerke ne predstavljaju kao običnu sportsku garderobu, već kao sexy liniju vrednu svake pažnje.

Muške trenerke

Pripadnike snažnijeg pola ipak ćemo češće susresti u trenerkama nego dame. Jednostavno, sportski stil je nešto čemu oni teže i u čemu se možda i najbolje osećaju. Kada posle završetka radnog vremena izađu iz odela, otarase se kravate koja ih je stezala čitavog dana, šta više prija i godi telu od mekane trenerke?

Nakon odmora od posla, može da usledi rekreacija, u vidu trčanja ili odlaska u teretanu, pa je trenerka svakako nezaobilazna.

Dečije trenerke

Deca obožavaju da im je udobno, i da mogu da trče, skaču i igraju se do mile volje. U tom smislu, trenerka je idelna za vreme posle časova i škole, ali isto tako se može obući i za vreme nastave. 

Poznati svetski dizajneri i brendovi, pažnju i te kako posvećuju dečijoj modi, pa naši klinci vole da budu u trendu, „IN“, i da nose firmirane delove sportske garderobe.

Pamučne trenerke

Pamuk je izuzetno zahvalan materijal, jer je nežan, mek i lepo prijanja na kožu. Kada vas dodiruje pamučna trenerka, imaćete osećaj da vas neko divno mazi, jer je to veoma baršunast i suptilan dodir tkanine.

Pamučna trenerka smanjuje znojenje, za razliku od nekih materijala, na taj način što dozvoljava vašoj koži „da diše“. Sa druge strane, neminovno ćemo se tokom sportskih aktivnosti preznojiti, pa će nam pamučna trenerka pomoći na taj način što će upiti znoj.

Trenerke – prodaja

Sve modele trenerki, za žene, muškarce, decu, kao i trenerke od različitih materijala, možete pronaći u online prezentacijama butika, koji su lepo osmislili svoje kataloške ponude. Slikom i rečju, prikazan je širok asortiman, gde je objašnjeno od čega je trenerka izrađena, koji brojevi postoje, te koliko koja trenerka košta.

Uvek postoje određene akcije, kao i popusti, pa je dobro da redovno posećujete ove web stranice butika kako biste uvek bili u toku.

Postupak naručivanja je u par koraka, željenu trenerku jednostavno dodate u korpu, potom izvršite plaćanje, pa će ona već sutradan biti na vašoj adresi, a vi možete odmah na trčanje ili u teretanu, ako ste spremni!

Trenerke – cena:

Trenerke možete pronaći po cenama već od 600 dinara, kada govorimo samo o donjem delu, sve do 10390 dinara za brendirane modele, a kada je reč o donjem i gornjem delu trenerke, cene se kreću od 1746 din. sve do 11992 dinara za ekskluzivne modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane