Kontakt podaci za vašu firmu

Design by Nia krojačka radnja

  • 1
5.0 | 3 ocena
Tu smo da Vam ispunimo želje, ali i da Vam predložimo najbolji model za Vas, pomognemo oko odabira materijala i u svaki komad odeće koji sašijete kod nas unesemo dozu originalnosti i ličnog pečata....
Pročitaj više
Ruđera Boškovića 18
Novi Sad

Butik Wit Boy

  • 1
5.0 | 3 ocena
Najkvalitetnija italijanska garderoba Alcott za žene i muškarce, u prodavnici ili online- vrhunski kvalitet i povoljne cene....
Pročitaj više
Temerinska 6
Novi Sad

My Best Dress

  • 1
4.0 | 1 ocena
Krojački salon za sve vrste usluga, od šivenja po želji i meri, do sitnih i krupnih prepravki stare ili nove odeće....
Pročitaj više
Brace Ribnikar 45
Novi Sad

2 Unique Unikatna garderoba

  • 1
5.0 | 1 ocena
Modni krojački atelje sa već gotovim jedinstvenim modelima u svim veličinama ili šivenje po porudžbini....
Pročitaj više
Gunduliceva 30
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Marina Dakic
U Beogradu se mogu pronaci svecane haljine po razlicitim cenama. Sve naravno zavisi od toga sta zelite. Ja licno sve svoje haljine sijem privatno ali ak planirate da kupite neku kvalitetnu haljinu budite spremni da izdvojite od 300 do 700 eura.
Petar Jankulovski
Prosot je neverovatno koliko samo zene vole svecane haljine. One toliko vole svecane haljine da je su prosto u stanju da sve pare daju samo za njih.
Stojance Ristovski
Ako mene licno pitate, po meni su ovo i vise nego potrebne haljine. Naravno, da je pri tome kvalitet veoma vazan.
Milen Jovanovic
Po meni su pre svega ove haljine po mnogim pitanjima odlicna stvar.
Ivana Petrovic
Kada pricamo o svecanim haljinama, kvalitet je naravno veoma bitan. Ukoliko se bas za njega odlucite, smatram da se zaista pre ili kasnije nikako ne biste trebali da pokajete.
Filip Milutinovic
Po meni je ubedljvio najbolje resenje da se po pitanju svecanih haljina odlucite za pravi kvalitet. Sve drugo je od pocetka daleko manje vazno.
Marina Zivkovic
Sto se mene licno tice, osnovna je stvar u tome da sve svecane haljine pre svega mogu dosta da kostaju. To je ipak nesto sto je po meni potpuno normalno. Tu takodje nema nista neobicno.
Mihajlo Nastasovic
Sto se tice svecanih haljina je najvaznije da se opredelite za kvalitet. Oko ostalog ne treba da brinete.
Jovana Milinkovic
Licno mislim da je cena po pitajnu svecane haljine uvek treba da bude u drugom planu.
Todor Markovic
Veoma lepe svecane haljine i to po veoma povoljnim cenama, u ovom trenutku mogu da se kupe u velikom broju salona vencanica.
Lea Stankovic
Ipak su svecane haljine kako im samo ime kaze namenjene za svecane prilike. Ako mislite da je to nesto sto je vama potrebno onda se sigurno necete pokajati.
Janko Zivanovic
Ma nije po meni samo poenta o izboru mesta na kojem cete primera radi da sasijete svecanu haljinu vec sve zavisi i od toga koliko ukusa imate.
Petar Jankovic
Ako mene slusate, treba da znate da po ovom pitanju samo treba da pronadjete neko strucno i provereno mesto u ciji kvalitet ne biste trebali da sumnjate.
Simona Vucinic
Kada pricamo kvallitetnim svecanim haljinama, ubedljivo ja najbolje da posetite neki moderan studio u Beogradu, kakvih je sva sreca u danasnje vreme dosta. Mada, u ovom trenutku je za meni mozda i najbolji studio Anabella.
Marta Dencevic
Po pitanju svecanih haljina, ali u isto vreme veoma pristojnih i lepih, samo treba da posetite butik Gogu i da se bas tamo na tom mestu licno uverite u kvalitet.
Ljubinka Sreckovic
Bas sam relatinvo skoro bila na jednoj svadbi i mogu slobodno da kazem da sam se i vise nego odusevila sa izgledom svecanih haljina.
Nikolina Pantelic
Zaista i vise nego prelepe haljine mozete da pronadjete u butiku Indonezija. To je butik u koji definitivno mozete da imate puno poverenje.
Ivan Stojanovic
Ukoliko su vam potrebne kvalitetne haljine odna je definitnov najbolje resnje eza vas da se oko toga posavetujete sa nekim stucnim licem u koje mozete da imate puo poverenje.
Marko Petrovic
Svecane haljine su iapk nesto posebno i u svakom slucaj zasluzuju da im svaka zena pokloni adekvatnu paznju.
Jana Stankovic
Dusane, mi zene imamo prefinjen ukus. Pre svega , svi materijali u danasnje vreme su poprilicno skupi. Jos ako ima nekih detalja kao sto su primera radi cipka ili cirkom, onda to samo povecava cenu.
Dusan Markovic
Da, samo ne znam od kog materijala su te haljine pa toliko kostaju. U svakom slucaju da su od zlata ne bi toliko kostale.
Biljana Brankovic
U Beogradu se mogu pronaci svecane haljine po razlicitim cenama. Sve naravno zavisi od toga sta zelite. Ja licno sve svoje haljine sijem privatno ali ak planirate da kupite neku kvalitetnu haljinu budite spremni da izdvojite od 300 do 700 eura.