Dodaj firmu

Ženski džemperi, savrsen saveznik svake zene. Možda će se mnogi romantični pripadnici jačeg pola složiti sa nama da žena izgleda romantičnije u toplom, mekom zimskom džemperu, nego u kratkoj suknji sa visokim potpeticama. Naravno, sve je stvar ukusa i toga ko šta voli, ali se moramo složiti u tome da je romantika jedno, a sexy izgled nešto drugo.

Džemperi važe za nežne i prijatne komade garderobe, pa kada je dama u mekom džemperu pokraj vas, imate želju da je zagrljajem dodatno zaštitite i od zime ali i od celog sveta.

Kako odabrati ženski džemper?

Džemperi su odeća koja se obično nosi u jesen i zimu. Zato što su toliko popularni, modni dizajneri predlažu zanimljive modele od vune. Vuna je veoma zahvalan materijal iz razloga što može da se malo pogužva, ali se nakon toga sama vrati u prvobitno stanje, pa džemperu od vune neće biti potrebno da ga peglate. 

Pleteni džemperi se lako uklapaju u poslovni stil, ali i sportski i ležerni. Oni su udobni, topli i praktični, a veoma lepo će pristajati i punačkim ali i mršavim ženama i devojkama.

Na primer, ako želite da izgledate atraktivno, kratka haljina i debeli šorts, mogu da se nose i zimi, ali samo uz dugačak džemper. Sa njim ćete izgledati još izazovnije.

Mnoge dame vole tradicionalan izgled. U tom slučaju odaberite takve modele džempera koji imaju krupne geometrijske šare, što će sve biti prikladno za opuštene i mladalačke kombinacije. 

Ako ste mladi ili se tako osećate, što je negde sasvim isto, odaberite mekanu haljinu sa kašmir šarom, što možete poneti uz grilon čarape, čizme i glomazan džemper. Takođe, lep izbor je i džemper ravnog kroja sa kapuljačom, jer asocira na opuštenost, bilo da ga obučete sa pantalonama ili preko haljine. 

Ukoliko preferirate jednostavan look, možete odabrati dugačak, topao džemper i poneti ga uz štofane pantalone, tuniku i duboke cipele sa visokom petom. Na takav način obučene, slobodno možete otići i u svoju kancelariju. 

Neke dame vole da deluju raskošno, da ostave utisak kojim plene pred drugima. Obucite džemper od buklea, ali znajte da će on uvek dodati koji kilogram viška, pa iz tog razloga takav materijal pristaje samo vitkim osobama.

Možda volite džempere na zakopčavanje? U tom smislu odaberite džemper sa dugmićima, model može biti strukiran sa ranflom. Džemperi u prugastim dezenima jako su zanimljivi, posebno modeli koji prate liniju tela, i koji imaju okrugli izrez sa detaljima na ramenu u vidu srebrnih dugmića. 

Damama su posebno interesantni rupičasti džemperi. Oni mogu biti dugih rukava, u modelima koji ravno padaju niz telo. 

Ženski džemperi – prodaja

Ukoliko ste sebe već videle u nekom od predloženih modela džempera dok ste čitale našu stranicu, zaista vas ništa ne sprečava da pozovete butike koji su oglašeni ispod teksta, ili da pogledate njihove dobro osmišljene prezentacije. Ako volite šetnju gradom, odlazak u sedište prodavnice, i „uživo“ razledanje ženskih džempera, svakako će biti pun pogodak. 

Pre toga, možete pogledati web ponude, gde je istaknut, najpre slikom, a posle i rečju, svaki model džempera, u smislu od kog materijala je napravljen, koje veličine su dostupne, lako ćete uporediti i cene, ili odabrati artikle koji se nalaze na akciji ili popustu.

Ako redovno posećujete sajtove butika, neće se desiti da vam promakne omiljeni džemper koji je upravo na sniženju.

Kada poručite artikal, i izvršite plaćanje, topao džemper će vas nežno grejati već sutradan, kada bude bila izvršena isporuka na vašu adresu.

Ženski džemperi – cena:

Cene ženskih džempera se kreću od 2000 dinara sve do 21000 dinara za modele iz novih kolekcija poznatih brendova.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike oglašene ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane