Dodaj firmu

Kupaći kostimi Butik Donna

Butik Donna nalazi se u Zemun polju. Butik sa dugoodišnjom tradicijom preko 25 godina koji uvek u ponudi ima drugačiji asortiman, od garderobe do italijanskih čarapa, kupaćih kostima i assessoara.
Pročitaj više

Autoput za Novi Sad 124-126
Beograd

Outlet nove brendirane garderobe

U centru Bajtanice otvorio se Outlet brendirane garderobe sa najboljom ponudom nove, firmirane garderobe sa etiketom. Sva roba iz naše ponude je uvezena iz Nemačke. Armani, Gucci, Versace, Diesel, Timberland, Calvin Klein, Esprit i druge mo...
Pročitaj više

Majke Jugovića 2, Batajnica
Beograd

Butik Second hand shop BG

Nudimo Vam bogat izbor kvalitetne odeće uvezene iz Austrije i Nemačke. U četiri naša butika u Batajnici, kao i jednog u Zemunu i jednog u Novoj Pazovi, možete za male pare da kupite najvišu klasu i najkvalitetniju odeću.
Pročitaj više

Zmaj Jovina 14
Beograd

Kupaći kostimi Krojačka radnja Bella and Vintage

Nudimo stručne usluge modelara konfekcijskoj industriji, pre svega malim i srednjim preduzećima, ali i pojedincima koji žele da imaju originalan i kvalitetan komad garderobe, bilo da je u pitanju ženska ili dečija konfekcija.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10e, vp.lok.42
Beograd

Casa dell intimo - donji veš

Sedište specijalizovane radnje za prodaju donjeg veša "Casa dell intimo" nalazi se u Pančevu, međutim svim našim kupcima dostupni smo putem naše on line prodavnice u Beogradu i širom Srbije.
Pročitaj više

Miloša Obrenovića 12, T.C. Aviv Park, lok.25
Beograd

Želite da zbog vas na plaži bude 300 stepeni? U tom slučaju, odaberite pravi kupaći kostimi i svojim sexy telom zapalite i more i sve oko sebe!

Kako kreće letnja sezone, sve misli pripadnica lepšeg pola usmerene su ka jednom istom cilju: odabrati pravi kupaći, koji će sakriti nedostatke a istaći ono što je najlepše na vama. Da biste zaista i pronašle savršen kupaći kostim, jednostavno je potrebno da pratite oblik svog tela, i ono će vam reći u čemu će izgledati najprovokativnije i najatraktivnije.

Jednodelni kupaći kostimi

Naslovne strane svetskih magazina nameću nam ideale ženskog tela, ali je činjenica i realnost da samo mali broj devojaka tako zaista i izgleda. Većina nas ima mali šlauf oko struka, pa nam odabir kupaćeg kostima ponekad zadaje prave glavobolje.

Pred samo letovanje, gotovo da nije moguće skinuti sve te neželjene viškove, zato se moramo postarati da odaberemo model kupaćeg kostima koji će postati naš saveznik u sakrivanju mana i u isticanju onog što je lepo, recimo bujnih grudi.

Postoje jednodelni kupaći kostimi koji nemaju rupe i proreze, ipak nemojte napraviti grešku i pomešati model koji vam dobro stoji sa onim koji vas dobro prekrije. Na kraju, ne idete na plažu da se krijete, već da se pokažete, jer setite se rečenice iz čuvenog filma „Neki to vole vruće“ – „Niko nije savršen“. 

Dvodelni kupaći kostimi

Ako imate izražene kukove i pri tome veće grudi, odaberite gornji deo kupaćeg kostima koji ima puš-ap efekat, da bi se napravila ravnoteža između kukova i grudi. Donji deo može biti trouglast, koji je visoko podignut na kukovima. U tom slučaju ćete izgledati kao Bijonse, Kejt Vinslet, Ališa Kiz, jer su one čuvene kruškice, odnosno imaju takvu figuru tela.

Ako imate izuzetno bujno poprsje, onda birajte kupaći kostim čiji se gornji deo kopča oko vrata. Dobra podrška je veoma važna da bi grudi izgledale sjajno. Kada je reč o donjem delu, nije loše da odaberete takav model koji je ukrašen detaljima, da biste skrenule pažnju sa grudi (ako vam je to cilj). Isti efekat, u ovom slučaju se može postići sa glamuroznim japankama, platformama, kaftanima...

U suprotnom slučaju, ako imate male grudi, i želite da ih istaknete, izaberite drapirane, dekorisane ili nabrane gornje delove. Za broj veće grudi postižu se efektom puš-apa.

Istina je da obline treba naglasiti, pa ako ste građene kao Kim Kardašijan, to jest imate veće grudi, bokove i zadnjicu, nemojte ni u kom slučaju to kamuflirati. Savet stilista je da birate kupaće kostime koji skreću muške poglede na dekolte, te odaberite dublje donje delove, kako bi se obline malo primirile.

Neoprenski kupaći kostimi

Sasvim je sigurno da su neoprenski kupaći kostimi postali hit. Ono što ih izdvaja, jeste što su sportski, zabavni, luckasti, drugačiji i učiniće da budete jedinstvene na plaži. 

Šta je neopren, zapravo? To je materijal od koga su prvobitno bili napravljeni kostimi za surfere i ronioce. Sada su atrakcija postali kupaći kostimi u neon bojama od neoprena, za kojima su poludele svetske trendseterke. 

Modeli ovih kostima deluju kao da su iz nekog crtanog filma, naravno govoreći u pozitivnom smislu, dok im je jedina „mana“ činjenica da ukoliko želite da ih nosite na plaži, već morate imati bronzani ten, ali i atraktivno telo, jer oni nemilosrdno ističu skoro svaku vašu tačku. Ako takvo telo već imate, ne vidimo razlog zašto ne biste bili kraljica plaže u neoprenskom kostimu!

Kupaći kostimi – cena:

Kupaći kostimi se mogu pronaći po cenama od 2100 dinara za jednodelne modele, do 12990 dinara za ekskluzivne modele dvodelnih kostima. Kupaće kostime od neoprena možete naći po prosečnoj ceni od 3500 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane