Dodaj firmu

Šal nosimo iz mnogo razloga. To može da bude sjajan modni detalj, a takođe i da nas zaštiti od hladnoće. Pred vama je kratka priča o šalovima, i ukoliko vas zanimaju korisne informacije o ovoj temi, nastavite da nas čitate.

Šalovi

Pogledajmo malo istoriju šalova. Naime, u Starom Rimu su se pojavili prvi šalovi, tj. prvi takvi oblici, ali smisao ovog odevnog predmeta nije bilo zagrejavanje tela, već se nosio iz higijenskih razloga. Vremenom, kroz istoriju, šal počinju da nose i žene, i tada on postaje modni detalj, stvar prestiža.

Salovi

Naravno, da bi šal bio modni detalj, veoma je bitno koje je dužine, od kog materija je izrađen, kakvog je dezena...

Sal od svile

Od svih šalova, verovatno su  najpoznatiji oni od svile. Ovo je posebno elegantan i sofisticiran modni detalj, koji možete da ponesete u nekim svečanijim prilikama.

Šal od svile

Svileni šalovi se uvek rado nose, i to je detalj čije vreme nikada neće proći, uvek će biti u modi.

Svileni šal

Šal izrađen od svile se veoma lepo uklapa uz mnoge odevne kombinacije, tako da je potrebno da budete pažljivi i kod izbora boja, kako bi vaš autfit ostavio zaista upečatljiv utisak.

Svileni sal

Šalovi su oličenje romantike i nekih davno prošlih vremena, kada je gotovo svaka dama morala da ima svoju kolekciju šalova u garderoberu. Ipak, i danas su se vratili na velika vrata i mnoge pripadnice lepšeg pola ih žele poneti na sebi u raznim prigodama.

Sal od kasmira

Kašmir je izuzetno nežan i skupocen materijal, tako da će nežno prijanjati uz vaše telo, suptilno ga grejući.

Šal od kašmira

Sal od kasmira ne nosite samo zato što želite da vam bude toplo, već i što želite da svima date do znanja da je vaš modni stil besprekoran.

Vuneni sal

Vuneni sal je ipak najbolji izbor za hladne zimske dane, jer vaš vrat, usta i nos, ništa ne može bolje ugrejati od vune.

Vuneni šal

Vuna je prirodan materijal, veoma cenjen i skupocen, tako da je lepo dizajniran šal od vune veoma prikladan modni detalj, i pri tome, fino će ugrejati vaše telo.

Sal marama

Sal marama je kombinacija ta dva modna detalja i može da deluje veoma sofisticirano.

Šal marama

Šal marama je nekada davno bio veoma popularan, a njegova popularnost ne jenjava ni danas.

Sal kragna

Sal kragna je prvenstveno namenjena da zagreje vaš vrat, i često je nose muškarci, mada i žene imaju modele prilagođene njima.

Šal kragna

Šal kragna je vrlo mekana, nežno obgrli vaš vrat i greje ga, tokom dugih, hladnih i vetrovitih zima.

Šal za dečake

Šal za dečake obično mora da bude nekih lepih boja, i ako je moguće, izrađen od vune, jer je to najtopliji materijal.

Sal za decake

Vuneni sal za dečake je prirodan materijal koji održava telo najtoplijim i  štiti od hladnoće.

Šal za devojčice

Šal za devojčice je najbolje birati u bojama koje su njima srodne – roze, crvena, ljubičasta... Ili, jednostavno posmatrajte šta najbolje pristaje autfitu koji nosi vaša klinceza.

Sal za devojcice

Sal za devojcice je dostupan i online putem, tako da možete da pogledate bogat izbor raznih modela, sa jasno istaknutom cenom i svim drugim karakteristikama.

Sal cena

Cene šalova zavise od materijala izrade, dužine, i sličnih karakteristika. Radi vaše orijentacije, navešćemo da je cena obično između 700 i 2000 dinara.

Šal cena

Cena šalova se kreće od 700 do 2000 dinara, a može i više, naravno. Sve je to usloveljeno materijalom od koga je šal izrađen, dužinom šala, da li je ručni rad, itd.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Idi na vrh strane