Kontakt podaci za vašu firmu

Maestro Brend Muška Odela

  • 1
5.0 | 4 ocena
Muška odela za svaku priliku i svačiji džep - 25 godina iskustva - MAESTRO butici i krojačke radnje!...
Pročitaj više
Jurija Gagarina 151/a lok 30 i 17
Beograd

Muška odela DI EN DŽI

  • 4
5.0 | 7 ocena
Butik muških odela DI EN DŽI nudi Vam veliki izbor odela za poslovne i svečane prilike, izrađenih od visokokvalitetnih materijala, modernog kroja u širokoj paleti boja…...
Pročitaj više
Jurija Gagarina 149a,(lokal 23),Jurija Gagarina 151 a (lokal 16), Beograd
Beograd

Muska odela Anabella

  • 4
5.0 | 4 ocena
Moderna muska odela su za sve vrste svecanih prilika,gde hocete da budete elegantni I gde zelite da ostavite dobar utisak.Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, naše ljubazno i profesionalno osoblje pružiće Vam svu nepohodnu pomoć u odabiru ...
Pročitaj više
Kumodraška 35
Beograd

Muška odela Mellany TUXEDO

  • 1
5.0 | 2 ocena
Nudimo Vam veliki izbor muških odela modernog kroja, izrađenih od najkvalitetnijih materijala za sve vrste poslovnih i svečanih prilika…...
Pročitaj više
Jurija Gagarina 151a, (TC Piramida lok 56)
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći ćemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

AS plus butik za muškarce

  • 2
5.0 | 3 ocena
Butik AS plus u TC Piramida je prava adresa za muškarce koji žele da izgledaju elegantno i moderno u svim prilikama. Pored svečanih i poslovnih odela, u našoj ponudi nalaze se i drugi artikli iz muške kolekcije: leptir mašne, kravate, kaiš...
Pročitaj više
Jurija Gagarina 151/a, ( TC Piramida, lokal 22 i lokal 4, prizemlje ),Beograd
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

koliko kosta ovo odelo
Petar Jankulovski
Moraju u svakom slucaju ova odela za lepo plate.
Stojance Ristovski
Ukoliko nesto vec valja u celoj prici, onda je to kvalitet odela za maturu.
Ivana Petrovic
Kada bi maturanti tacno znali sta zele od svog zivota, sebe i odela za maturu, svima bi nam bilo lakse. Uglavnom svi gledaju kako ce da budu drugaciji od drugih a na kraju svi lice jedni na druge.
Milen Jovanovic
Po pravilu je veoma vazno da sva ova odela budu bas onako kvalitetna. Po meni se od svega jedino to racuna.
Marina Zivkovic
Sto se ovih odela tice, sigurno je kvalitet nesto sto je posebno. Sve drugo je mnogo manje bitno i vazno.
Filip Milutinovic
Pre svega slobodno mogu da kazem da su ovo i vise nego dobra odela.
Jovana Milinkovic
Pre svega smatram da je moj licno misljenje takvo da su sva odela za maturu nesto sto mora debelo da se plati. Sve drugo je manje vazno.
Mihajlo Nastasovic
Sto se mene licno tice, sva odela za maturu su uvek u jeku sezone narocito skupa. Posle toga im naravno pada cena, mada deca uglavnom vole sve da kupuju u poslednji cas.
Lea Stankovic
Mislim da je sto se ovih odela tice, veoma vazno da se opredelite za kvalitet i da dalje nista oko toga ne brinete.
Janko Zivanovic
Kada birate za sebe odelo za maturu, zaista ne biste trebali da gledate u dinar koliko sta nesto kosta.
Simona Vucinic
Po pitanju odela za maturu, samo treba da se odlucite za kvalitet i zaista nista vise po tom pitanju ne treba da brinete.
Petar Jankovic
Ako mene pitate, po pitanju odela za maturu, samo treba da potreazite neko mesot koje je poznaot po strucnom i proverenom kvalitetu i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete.
Marta Dencevic
Ukoliko su vam vec potrebna kvalitetne odela za maturu, najbolje je da posetite radnju Anabella u kou zaista nemate razloga da sumnjate.
Ljubinka Sreckovic
Kada pricamo o kvalitetnim odelima za maturu, najbolje je da posetite butik Ivana, zato sto je to ipak butik u koji mozete da imate puno poverenje.
Nikolina Pantelic
Ukoliko trazite kvalitetna odela za maturu, ubedljivo je najbolje resenje da se psoavetujete sa nekim strucnim butikom kao sto je primera radi Tuxedo.
Biljana Brankovic
Kvalitetna odela za maturu zaista mozete da kupite namnogim mestima ali je veoma bitno da u tome zaista prodjete sto mozete povoljnije.
Ivan Stojanovic
Roditelji, ukoliko svom sinu planirate da kupite kvalitenot odelo z amaturu, onda treba da budete spremni da izdvojite minimum 300 eura.
Marko Petrovic
Svaki decak treba da obrati paznju da kupi neko lepo odelo za maturu. Takodje, svako bi trebao da obrati paznju da to bude odelo koje na jedan sasvim lep nacin moze da se uklopi uz njegovu pratilju.
Jana Stankovic
U danasnje vreme se lepa muska odela z amaturu mogu pronaci bukvalno na svakom koraku. Ukoliko odlucte da kupite neko kvalitetno musko odelo za maturu budite spremni da izdvojite minimum 150 eura.
Dusan Markovic
Sta da se radi, u danasnje vreme su se granice poprilicno pomerile. Sada osnovnoskolci za malu maturu nose odela. Mislim da to nije nuzno nesto lose, ali kod odredjene kategorije dece sigurno da i nije toliko dobro.
Todor Markovic
Toga u moje vreme nije bilo. Moja gerneracija je uglavnom nastojala da izgleda drugacije od drugih. Hajde i da razumem kada neko koje je zavrsio srednju skolu da zeli da obuce odelo za maturu ali oni koji su zavrsili tek osnovnu skolu, to ne mogu da razumem.