Dodaj firmu

Odela za maturu Zid 2

Ekskluzivna muška odela Zid 2 i kompletan aksesoar za muškarce za venčanja, mature, dress code za nastupe, kompletan program odela od prirodnih materijala, košulje, kravate, mašne, kaiševe, cipele, sve na jednom mestu na Obilićevom Vencu u Beogradu.
Pročitaj više

Obilicev venac 18-20, T.C. City Passage
Stari grad, Beograd

Odela za maturu Maestro Brend

Muška odela za svaku priliku i svačiji džep - 25 godina iskustva - MAESTRO butici i krojačke radnje!
Pročitaj više

Jurija Gagarina 151/a, lok 30, 17 i 16, Tc Piramida
Novi Beograd, Beograd

Odela za maturu AS plus butik za muškarce

Butik AS plus u TC Piramida je prava adresa za muškarce koji žele da izgledaju elegantno i moderno u svim prilikama. Pored svečanih i poslovnih odela, u našoj ponudi nalaze se i drugi artikli iz muške kolekcije: leptir mašne, kravate, kaiševi, cipele, džemperi, jakne, kaputi
Pročitaj više

Jurija Gagarina 151/a, ( TC Piramida, lokal 22 i lokal 4, prizemlje ),Beograd
Novi Beograd, Beograd

Muska odela Anabella

Moderna muska odela su za sve vrste svecanih prilika,gde hocete da budete elegantni I gde zelite da ostavite dobar utisak.Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, naše ljubazno i profesionalno osoblje pružiće Vam svu nepohodnu pomoć u odabiru idealnog odela.
Pročitaj više

Kumodraška 35
Voždovac, Beograd

Muška odela DI EN DŽI

Butik muških odela DI EN DŽI nudi Vam veliki izbor odela za poslovne i svečane prilike, izrađenih od visokokvalitetnih materijala, modernog kroja u širokoj paleti boja…
Pročitaj više

Jurija Gagarina 149a (lokal 23), Jurija Gagarina 151a (lokal 16)
Novi Beograd, Beograd

Odela za maturu su najcesci izbor svakog muskarca. Matursko veče je veliko veče, kada momci biraju prvo ozbiljno odelo, a devojke prvu ozbiljnu haljinu. Iz tog razloga, iako obuzeti euforijom, oni pristupaju veoma pažljivo odabiru garderobe, trudeći se da zablistaju.

Svaka aktuelna modna sezona nameće drugačije trendove, pa se mladići trude da ih isprate, bez obzira da li je u pitanju mala ili velika matura.

Kako se obući za malu maturu?

Malog maturanta nije baš jednostavno obući, i potrebno je da se prate neka pravila kao što su da odeća bude svečana ali u isto vreme i primerena godinama. 

Primera radi, izbor sportske košulje ili polo majice s dugmićima u vedroj boji, bio bi pravi odabir. Što se tiče modnih detalja, može se odabrati kravata, ali da po sebi ima pruge ili romboide. Ako žele da budu „totalno drukčiji od drugih“, mogu da stave ešarpu na belu majicu sa printom. 

Odela za veliku maturu

Ovo su momci koji imaju devetnaest godina, tako da je svečano odelo najbolje rešenje  za njih. Lepo bi im pristajali uži modeli odela bez kravata, ili sa kravatama u neobičnim bojama. 

Pošto je originalnost i autentičnost nešto što se inače ceni u životu i poslu, i na toj velikoj večeri trebalo bi se ponašati u skladu sa tim, pa je preporuka stilista da se biraju zanimljive manžentne, na primer. 

Obično vlada mišljenje da su devojke te koje vode posebnu brigu o tome kako će izgledati na maturskom balu, ali istina je da su i momci i te kako opterećeni, u smislu da je izbor muške garderobe ipak negde ograničeniji u odnosu na raznolokost svečanih ženskih toaleta.

Da maturante ne bi hvatala trema i panika, potrebno je da počnu da biraju svoju odevnu kombinaciju na vreme. Na primer, ako odelo birate dva dana pred maturu, onda ćete verovatno izabrati najklasičnije moguće odelo, crne cipele i kravatu, ali na taj način ćete izgubiti na originalnosti.

Modni saveti za kupovinu odela za maturu

Ako je vaša odluka da izbegnete džins i košulju, ili lanene pantalone i usku majicu, i želite da zablistate u odelu, potrebno je da birate tako da ono odgovara vašoj figuri ali i karakteru. Ukoliko prvi put uskačete u odelo baš za matursko veče, nije loša ideja da potražite savet u odabranom butiku, jer će vam ljubazni prodavci svakako izaći u susret.

Ti saveti će obično podrazumevati izbor elegantnih odela sa nešto užim modelima pantalona i strukiranim sakoima, dok je po pitanju košulja sve dozvoljeno. Popularni su detalji poput prsluka, kravata sa nesvakidašnjim motivima, manžetne, tregeri... 

Da biste dobili upečatljiv i zanimljiv izgled na maturi, košulje i kravate bi trebalo da budu u kontrastnim bojama. 

Ako se odlučite za malo opušteniju varijantu odela, sasvim je sigurno da ćete tu kombinaciju nositi i u nekim drugim važnim prilikama koje će kasnije uslediti. 

Isto tako je bitno da se složite sa svojim parom, to jest da se uskladite sa toaletom devojke koju pratite na maturi. Možda baš ona ima neke preferencije kada se radi o vašem autfitu, pa ćete biti prijatno iznenađeni njenim modnim savetima. Na primer, ako se vaša kravata slaže sa njenom haljinom, to će dati cool šmek vašem maturskom izgledu.

Bitni su i detalji koji će puno reći o vama, kao što su parfem koji koristite, manžetne, šeširi ili satovi... 

Ako se na vreme pripremite, ostaje samo da sačekate svoje prvo veliko veče u životu i da sa vašom pratiljom budete glavni u društvu. 

Odela za maturu – cena:

Cene odela za maturu kreću se u rasponu od 8000 do 50000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane