Dodaj firmu

Muške pantalone, zar im je potrebno prezentovanje? Ako izuzmemo Škote koji ponekad nose „suknjice“, odnosno tradicionalnu nošnju – kilt, ostatak muškog sveta na planeti ne izlazi iz pantalona. Ponekad su tu „varijacije na temu“ kao što su bermude, šortsevi i slično, ali se ipak može reći da su pantalone „zakon“.

Upravo iz tog razloga, pripadnici jačeg pola vole da ovaj deo garderobe bude kvalitetan i moderan, da ističe na njihovom telu ono što je lepo, a da prikriva eventualne nedostatke.

Kako odabrati muške pantalone?

Kada kažemo pantalone, možemo u širem smislu misliti i na farmerke, ali ipak svaki muškarac mora u svom ormanu da ima makar jedne klasične, ravne, sa manžetnama ili bez njih različite modele pantalona.

Mnogo muškaraca voli takozvane „frulica“ modele sa našivenim džepovima. Kada govorimo o dezenima, pripadnici jačeg pola vole vojni stil ili militari, tamne nijanse ili vedre boje.

Raznovrsni modeli pantalona jednostavno su neophodni, jer u životu postoje najrazličitije prilike kada morate biti adekvatno odeveni. Postoje modeli pantalona koje ćete poneti na posao, poslovni sastanak ili ručak, za poslepodnevno druženje sa prijateljima, ili noćni izlazak u grad i na večeru sa svojom izabranicom.

Iz tog razloga potrebno je da imate širok asortiman pantalona u svom garderoberu, kako bi vam u svakom trenutku pri ruci bio komad odeće koji vam je najpotrebniji.

Ponekad, muškarci muku muče sa dužinom pantalona, a neki od njih zapravo i ne znaju koliko bi nogavice zapravo trebalo da budu duge.

Dakle, za koji god model da se odlučite, mora se voditi računa o dužini, porub ne sme da se nabira u visini članka, niti sme da se izdiže iznad cipele. 

Ako biste pogrešili, i izabrali dužinu koja vam ne odgovara, pa su vam pantalone prekratke ili preduge, to bi izgledalo kao da ste ih pozajmili od mlađeg ili starijeg brata. A još gore od toga, u očima pripadnica lepšeg pola delovaćete smešno.

Jer, ma koliko da ste dobar frajer, i koliko god da je dama zainteresovana za vas, ako vidi da su vam pantalone kratke i da se iznad čarape nazire koža, pretpostavljamo da ćete prestati da postojite za nju. 

Muške pantalone – iskustva

Dakle, da se ovo ne bi dogodilo, prednji deo nogavice trebalo bi da prekrije otvor cipele, a zadnji pada na mesto gde se dodiruju peta i đon, dakle mora da prekriva čarape dok hodate. 

U tom smislu, nižim muškarcima odgovaraju pantalone sa užim manžetnama, do tri cenimetra, a visokim šire od četiri centimetra. 

Kada je reč o onoj intimnijoj strani priče, muškarci treba da znaju da donji veš i pantalone moraju da budu savršeno uklopljeni. Tako bar kažu stilisti, a vi proverite u praksi sa odabranom damom.

Svakako, nije lako odabrati takav kroj pantalona koji ističe vrline a uspešno kamuflira nedostatke. Za uže modele pantalona morate biti prilično zgodni, pa će njih izabrati pretežno mlađi muškarci, jer one prate liniju butina i ističu kvadricepse, ali pri tome mogu da se ne sužavaju na kolenima ili listovima. 

Danas je izbor muških pantalona veoma lako pogledati zahvaljujući online prezenatacijama butika, pa naručivanje možete obaviti u par koraka. Već sutradan, željeni model biće na vašoj adresi, a vi ste spremni za akciju osvajanja srca dotične dame.

Muške pantalone – cena:

Za muške pantalone, trebalo bi izdvojiti od 2490 din. sve do 5990 dinara. Cena varira od brenda, materijala koji je korišten za izradu, odnosno od modela...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane