Dodaj firmu

Sta su to Montoni jakne? Garderober obično nije potpun bez kožne jakne, koja je mnogim ljudima omiljeni komad odeće tokom prolećnih i jesenjih dana. Ipak, kožne jakne bije „loš glas“ da su veoma hladne za zimu, i da ih tada nije preporučljivo nositi.

Ako biste izabrali da kupite bundu koja je izrađena od prirodnog krzna i još jednu jaknu od sto posto meke i prirodne kože, morali biste da izdvojite značajnu sumu novca. Ipak, postoji jedan sjajan kompromis za ovu situaciju, a on se zove – monton.

Montoni sa krznom

Možda se pitate, šta to montoni jakne čini tako posebnim i poželjnim u svakom garderoberu? Razlog se krije u tome što su ove jakne izrađene od krzna i od kože. Posebno želimo da naglasimo da krzno nije lepljeno, niti se na bilo koji način naknadno dodaje, već je deo samog kožnog materijala.

Montoni jakne sa krznom su dugotrajne, i odlično će vas štititi u hladnim zimskim danima, od niskih temperatura,   ledenog vetra, kiše i pri tome će vam biti veoma prijatno i udobno da ih nosite.

Zbog svoje dugotrajnosti,  nabavku jakne možete smatrati investicijom od par godina.

Montoni prodaja

Na sajtovima butika koji se bave prodajom kožnih jakni, bundi kao i montoni jakni, možete da pronađete razne modele, koji su prikazani u slici i reči. Cenovno ih je moguće uporediti, a naručivanje se obavlja jednostavnim dodavanjem u korpu, ili pozivanjem broja telefona odabranog butika.

Sve što je potrebno jeste da se pravilno odredi veličina jakne, kako bi vam ista savršeno pristajala.

Kožni montoni sa krznom

Koža i krzno su sjajna kombinacija, jer su to dva skupocena i prirodna materijala. Pri tome, koža će montonu dati izdržljivost, a krzno će vas prijatno ugrejati, i pružiti notu gracioznosti i elegancije.

Izborom montona, priuštili ste sebi moderan izgled, divnu estetiku ali i funkcionalnost, jer je najbitnije da vam bude toplo tokom zimskih meseci.

Bez obzira kojih ste godina, u buticima koji su oglašeni ispod našeg teksta pronaći ćete monton za sebe, koji ćete sa zadovoljstvom oblačiti. Korisna je informacija da montoni jakne, ako se pravilno neguju i održavaju, mogu da potraju čak i decenijama. U tom smislu, koliko god novca da izdvojite za ovakvu jaknu, to nikada ne može biti previše, jer kvalitet i dugotrajnost nemaju cenu.

Ženski montoni

Koža koja se koristi za montoni jakne su sto posto prirodna ovčija i jagnjeća koža koje su prerađene u napalan i palc velur. Pelc velur odlikuje nežna plišana struktura, što sve kombinovano sa krznom, stvara izuzetno prijatan osećaj kada ovakvu jaknu nosite.

Pri tome, dobro je znati da je jagnjeća koža lagana i meka, tako da neće doći do toga da ona ispuca ili da se polomi. Montoni jakne je moguće pronaći u raznim bojama, kao što su crna, teget, siva, bordo, braon, bež i slično.

Takođe, možete da se odlučite za modele koji su kraći ili duži, sa kapuljačom ili bez.

Montoni jakne – cena:

Cena montoni jakni se kreće u proseku oko 55 000 din, ali postoje i modeli do 75000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane