Dodaj firmu

Verovatno ne postoji nijedan odevni predmet koji je tako praktičan kao što su to prsluci. Naime, prsluci su takvog kroja da nam omogućuju svu slobodu pokreta, pri čemu nas štite od hladnoće i svojim dizajnom čine da izgledamo atraktivno i moderno.

Prsluke možemo da podelimo na ženske, muške, dečije, kao i na radne prsluke.

Ženski prsluci

Pripadnice lepšeg pola ponekad neopravdano zapostavljaju prsluke, a pri tome zaboravljaju da ih u svojim garderoberima imaju skoro sve svetske trendseterke. Zbog toga, dobro je da obratite pažnju na sve prednosti prsluka kako bi on postao jedan od delova vašeg dnevnog modnog odabira.

Ženski prsluk ne mora da bude običan, i u tome i jeste poenta naše priče. Primera radi, možete da se odlučite za prsluke koji po sebi imaju razne ukrase, kao što su perle, šljokice ili nitne...

Modna pravila nalažu da ostatak autfita treba da bude jednostavan i veoma sveden, tako da se ne preporučuje kombinacija prsluka i mnogo upadljivog nakita.

Mnoge dame će se složiti da su izuzetno atraktivni kožni prsluci. Ako birate crnu kožu, gotovo nikada nećete pogrešiti. Sa crnim kožnim prslukom ćete izgledati kao rokerka, a ukoliko to nije vaš imidž, uvek možete da se odlučite za kožni prsluk koji nije crn ili ima na sebi neki print i slično.

Pored kožnih, veoma su zanimljivi prsluci od teksas platna. Poznate dame često upare teksas prsluk uz neku dugu haljinu, kratku suknjicu ili šorts.

Prsluk koga odaberete može imati i pojas i na taj način ćete istaći vaš struk. U decenijama unazad, dame su nosile široke kaiševe, a danas su popularni tanki, pa se na taj način naglašava linija tela.

Posebna varijanta su dugački prsluci. To mogu biti takozvane prsluk-haljine, i taj odevni predmet deluje zaista šik, pa mnoge poznate dame pribegavaju takvom modnom odabiru.

Muški prsluci

Ako ste muškarac koji neguje svoj stil, a još uvek niste nosili prsluk kao deo garderobe, krajnje je vreme da to učinite. Prsluci za muškarce mogu biti izrađeni od različitih materijala, ili mogu jednostavno biti deo nekog elegantnog odela.

Ukoliko kupite moderno krojen prsluk, možete ga poneti u najrazličitijim prilikama.

Dosta muškaraca voli da spaja elegantan stil i sportski način oblačenja. Postoje takvi modeli prsluka koji savršeno uklapaju ove dve kombinacije. Osim što deluju veoma moderno, izuzetno su praktični i komforni, a obezbediće i da se osećate dovoljno toplo.

Prsluci spadaju u odevne komade kojima možete da začinite svoj stil, da delujete drugačije i upečatljivo.

Prsluci – cena

Koliko ćete novca izdvojiti za prsluk, zavisi od više činilaca, kao što su materijal od koga je prsluk izrađen, kakav model je u pitanju i slično.

U tom smislu, cene se kreću od 5000 din. pa sve do 18000 dinara za pojedine modele.

Prsluci – prodaja

U buticima koji su oglašeni ispod našeg teksta možete pronaći širok izbor ženskih i muških prsluka, za različite prilike. Takođe, na web prezentacijama moguće je pogledati prsluke prikazane u slici i reči, sa opisanim karakteristikama, kao i cenama.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane