Dodaj firmu

ONE Concept Store obuća

Kvalitetna obuća danskog brenda Custommade u One Concept Store prodavnici u centru Beograda i internet prodaji.
Pročitaj više

Terazije 35
Stari grad, Beograd

Ženske čizme su omiljeni deo inventara svakog zenskog cipelarnika. Kada želimo da lepo izgledamo za posao, neku svečanu priliku, popodnevnu kafu ili večernji izlazak, tada moramo da obratimo pažnju na sve detalje, a jedan od i te kako bitnih je – obuća. U našem tekstu ćemo se pozabaviti ženskim čizmama, kako ih odabrati, gde ih kupiti, po kojim cenama su dostupni atraktivni modeli i slično.

Ženske čizme za sneg

Kada se temperature spuste duboko ispod nule i napada sneg, poslednje što želimo jeste da nam bude hladno zato što nosimo neadekvatnu obuću.

Upravo iz tog razloga bi trebalo odabrati kvalitetne čizme koje su namenjene za sneg, odnosno koje su vodonepropusne i tople.

Njih obično odlikuje debeli đon, a dostupne su u raznim popularnim modelima i bojama.

Ženske gumene čizme

Čizme nam ne služe samo za sneg, dobro dođu i kada su hladni jesenji kišni dani, i kada želimo da nam stopalo ostane suvo. U tom smislu, verovatno ne postoji bolja zaštita od gume, pa ako želite da se zaštitite 100%, onda preporučujemo kabanicu u kombinaciji sa gumenim čizmama. Naravno, pazite da uklopite boje i dizajn, kako biste izgledali lepo i po najgorem vremenu.

Kožne ženske čizme

Kožne čizme već predstavljaju eleganciju, za razliku od gumenih čizama, i njih ćete poneti na posao, kao i pri svakoj prigodi koja zahteva određen stil u odevanju.

Koža je prirodan materijal, i kao takva je veoma dugotrajna, uz preporučenu negu od strane proizvođača. Kožne ženske čizme se mogu pronaći u najrazličitijim modelima i bojama, tako da ćete ih lako uklopiti u svoj stajling.

Ženske čizme – prodaja

Da biste pronašli ženske čizme koje će vam “oduzeti dah“ i iz kojih nećete izlaziti, ne morate da obilazite čitav grad i da zavirujete u svaku prodavnicu obuće. Dovoljno će biti da pogledate lepo osmišljene web prezentacije firmi koje se bave prodajom čizama, i tu ćete pronaći sve potrebne informacije.

Ženske čizme su predstavljene kroz fotografije, i to najčešće iz više uglova, ali i kroz tekstualne opise, što bi značilo da su navedene najosnovnije karakteristike – brojevi u kojima su čizme dostupne, materijal izrade, način održavanja i slično.

Pored toga, artikli se mogu uporediti i vidno je istaknuta cena, kao i određeni popust ili akcija, ukoliko postoje. Naručivanje se obavlja veoma jednostavno, a možete da se odlučite i da posetite fizičko sedište odabrane prodavnice obuće.

Duboke ženske čizme

Kada temperatura ode u debeli minus, verovatno ništa tako dobro ne greje kao što su duboke ženske čizme. One su, po pravilu, postavljene vrlo kvalitetnim materijalima koji čuvaju toplotu, i vodootporne su, što znači da ne dozvoljavaju da voda ili sneg prodru unutar obuće.

Elegantne ženske čizme

Postoje razni detalji koji jedan par čizama mogu učiniti različitim od drugih, odnosno elegantnim i prilagođenim za razne svečane prilike. Na primer, to mogu biti cirkoni i kamenčići, kao i razni dodaci u vidu kristala.

Elegantne ženske čizme su često od kože, koja nikada neće izaći iz mode, jer je najkvalitetniji i najprirodniji materijal.

Ženske čizme – cena:

Cene ženskih čizama variraju od modela do modela, pa se tako kreću u rasponu od 4500 din. pa sve do 30000 dinara i više, za pojedine atraktivne duboke modele izrađene od prirodne kože.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane