Dodaj firmu

KOŽNE JAKNE - NAJVEĆI IZBOR MODELA SEZONA 2021/2022, Beograd

Koža je kraljica, kada su u pitanju materijali. A kožne jakne su „must have“ u svakom garderoberu i svake sezone. 

Pošto modni trendovi kožu postavljaju kao imperativ, preporučujemo vam da nabavite jedan model, bez obzira da li ste ljubitelj kožnih jakni ili ne. Čak i ako se u ovom trenutku dvoumite, kada budete kupili atraktivnu i modernu kožnu jaknu, jedino što ćete zažaliti jeste – zašto je niste kupili mnogo ranije!

Ženske kožne jakne

Uz kožnu jaknu, mnoge pripadnice lepšeg pola vole da kupe i kožnu haljinu ili uske, ultra pripijene kožne pantalone.

Veoma popularni su kraći modeli, pa ih lako možete kombinovati uz farmerke, ali isto tako i uz svečanu haljinu. Ukoliko ste ljubitelj klasike, onda je prava stvar za vas jedan od najpopularnijih modela a to je crna, motoristička jakna, koja deluje „pohabano“. 

Vrlo zanimljive su i smeđe i neutralne nijanse, ali ako baš želite da budete u centru pažnje, gde god da se pojavite, možete u tom slučaju odabrati jarku boju kožne jakne, poput crvene, ljubičaste ili kraljevske plave.

Kožna jakna rokerica

Ovo su jakne koje su se „naslušale“ roka i metala, verovatno dovoljno i za vaše unučiće! Predstavljaju klasiku u odevanju mladih, ali i svih onih koji se tako osećaju, odnosno, vole „tvrđi“ zvuk. 

Nekada nije bilo zamislivo otići na hard rock koncert bez rokerice, ona se jednostavno morala imati i predstavljala je deo identiteta i ideologije, kao i bunta. 

Ovo je odevni predmet koji jednako dobro stoji i muškarcima i ženama, pružajući savršenu kombinaciju nečega što je cool i šik istovremeno. Modele ovih jakni nose i neki poznati muzičari čija muzika nema direktne veze sa rock ’n’ rollom, ali ako nama ne verujete, vi pitajte, na primer, Kanye Westa ili Beyonce. 

Rokerica je uvek viđena kao deo popularne kulture, uz nju su se razni drugi odevni predmeti uklapali lako, lepo i jednostavno.

Kožna jakna motorka

Kako se vreme prolepša, polako odlažemo punije zimske jakne i pro što uzimamo i oblačimo jeste – kožna jakna. Ponekad se mladi pitaju kako je najbolje ukombinovati džins i motorku, na primer? 

Ovo zapravo i nije neka velika filozofija, ali ipak za ljude koji drže do stila, to predstavlja izazov. Odlučite se za moderne street style varijante, sa kožnom jaknom i pocepanim džinsom, u kojima ćete svakako ostati primećeni. 

Muške kožne jakne

Kratka muška kožna jakna, ili strukirana, možda ona koja ima izražene štepove na ramenima... izbor je zaista širok. Na vama je da odaberete, kakva kožna jakna se uklapa najbolje sa vašim imidžom, stilom, i na kraju sa vašom ličnošću. 

Ako se o bilo kom materijalu govori više nego o džinsu, onda je to svakako kožna jakna. Možda vam je jednostavno dosadilo da se stalno “utežete“ u odelo i da vas kravata „davi“ po ceo dan, pa jedva čekate vikend, da biste obukli i neku ležerniju garderobu.

U tom slučaju je kožna jakna pravi izbor za vas, zajedno sa planetarno popularnim, pocepanim džinsom.

Nekoliko modnih sezona unazad, kožne jakne predstavljaju sastavni deo svakog muškog garderobera, i predstavljaju modu današnjice. 

Kako pravilno odabrati kožnu jaknu?

S obzirom da ovo nije nimalo jeftin deo odeće, važno je da znamo neka osnovna pravila prilikom odabira. Dakle, najkvalitetniju kožu karakteriše površinska struktura koja je jednolika, ali to ne mora biti u potpunosti. Kožna jakna ne bi smela da bubri u dodiru sa vodom. 

Koža je prirodni materijal koji se vremenom prilagođava vašem telu. Na taj način, u kožnoj jakni bi trebalo da vam bude veoma udobno. 

Kožne jakne – prodaja

Možda želite da online naručite kožnu jaknu ili da samo pogledate web prezentacije, pre nego što se zaputite do butika? Ako to učinite, zateći će vas razni atraktivni modeli, koji su predstavljeni najpre slikom, jer je vizuelni utisak ipak najjači, a potom i opisom koji je potreban, u smislu koje veličine postoje, koja je cena, način poručivanja i plaćanja i slično.

Ako se odlučite za kupovinu, isporuka se obavlja veoma brzo nakon izvršene uplate, pa već sutradan možete planirati izlazak sa društvom, pri čemu ćete „prošetati“ svoju novu kožnu jaknu.

Kožne jakne – cena:

Cena kožnih jakni kreće se u rasponu od 6000 din. za kraće modele, sve do 44990 dinara za ženske kožne jakne sa krznom. Za popularne rokerice, treba izdvojiti oko 250 evra u proseku.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane