Dodaj firmu

Muške trenerke ne koriste se samo za trening. Ako vas je kravata oko vrata „davila“ osam sati, koliko traje vaše radno vreme, pri dolasku i vraćanju sa posla, verujemo da je pravo olakšanje kada istu skinete, a na sebe obučete udobnu, široku, mekanu trenerku.

Trenerke su obično namenjene za sportske aktivnosti, kao što su džoging ili teretana, ali dosta muškaraca se odlučuje da provede popodne i veče u ovoj prijatnoj sportskoj garderobi, pa makar samo sedeli na kauču i gledali TV program.

Muške trenerke – donji delovi

Često se kod novih kolekcija koje dizajniraju svetski poznati kreatori, ne zna gde se završava sport a počinje moda. Upravo je tako i sa trenerkama. Skoro da biste u njima mogli i na posao, u zavisnosti od toga čime se bavite, i od pravila oblačenja na vašem radnom mestu.

Donji deo trenerke je veoma praktičan kada su topli dani i gore želite da obučete samo majicu, ili jednostavno duksericu neke sasvim druge boje. 

Muške trenerke – gornji delovi

Ovo je suprotna kombinacija od navedene, a tada gornji deo trenerke predstavlja duks, koji se lepo može kombinovati sa farmerkama. I dalje ćete ostati u sportskom fazonu, a moderne farmerice upotpuniće vaš stajling.

Muške trenerke sa kapuljačom

Danas je veliki broj modela muških trenerki u ponudi upravo sa kapuljačom. Zna se da sportisti i rekreativci treniraju i kada sija sunce i kada pada kiša, pa je stoga kapuljača vrlo zgodna. 

Zamislite da džogirate sa kišobranom u ruci? Ta slika je nezamisliva, dok muškarac koji trči u trenerci sa kapuljačom na glavi, deluje vrlo sportski i privlačno. 

Čak i ukoliko samo šetate psa po kiši ili vetru, kapuljača će vam dobro doći.

Muške trenerke od pamuka

Trenerke se najčešće izrađuju upravo od pamuka, uz dodatak elastina, koji čini da se veličina trenerke prilagođava svakom obliku muškog tela. Pamuk je zahvalan materijal, kako za održavanje, tako i za nošenje.

U pamučnoj trenerci se nećete znojiti, jer prekrivena pamukom vaša koža može „da diše“, dok sa druge strane, ako se i preznojite, pamuk će upiti znoj. 

Muške trenerke – prodaja

Trenerke obično nose sportski orijentisani muškarci, ali svakako ne samo oni, već svi koji žele da im bude prijatno i komotno. Ako volite šetnje po gradu, posetite butike i pogledajte njihovu ponudu, isprobajte razne modele.

Ukoliko nemate vremena za to, danas je naručivanje iz fotelje, postalo lakše nego ikada. U svega par klikova i posle 24 časa, poručena trenerka može biti na vašem pragu. Dovoljno je da pogledate web prezentacije butika sportske opreme, da pročitate o karakteristikama muških trenerki koje vas zanimaju, njihovim bojama, veličinama i slično, pa da naručite u par jednostavnih koraka.

Posle toga ste spremni za džoging, teretanu ili jednostavno gledanje fudbalske utakmice iz fotelje, a sve u udobnoj, komotnoj trenerci.

Muške trenerke – cena:

Cene muških trenerki variraju od 600 dinara sve do 14990 dinara za ekskluzivne modele novih kolekcija.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike oglašene ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane