Dodaj firmu

Čim granu prvi topliji majski ili junski dani, pripadnici jačeg pola veoma rado odbacuju jakne, dukseve i džempere i uskaču u muške majice. Ovo je veoma važan deo garderobe, jer će biti neophodan sve do prvih jesenjih dana, pa je potrebno na početku sezone pravilno odabrati modele, u skladu sa aktulelnim svetskim trendovima.

Muške majice sa kragnom

Ovo je zanimljiv detalj na majici, uz pomoć kojeg nećete delovati 100 odsto sportski, ali vam to ide u prilog ako recimo, želite da odete na posao tako obučeni. Kragna na majici i par dugmadi ispod, delovaće lepo stilizovano i ostavljaće prijatan utisak na druge. 

Muške majice bez kragne

Ipak, muškarci najviše preferiraju majice u sportskom fazonu. Sa okruglim izrezom, bez kragne, ili majice sa takozvanim V izrezom, još ako su užeg kroja, isticaće lepo građeno telo. 

Muške majice sa kratkim rukavima

Majice veoma lepo ističu ramena muškarca. Razna istraživanja koja su rađena pokazuju da žene kod muškaraca najviše privlači kad hodajući „frajerski“ pomeraju ramena. Skoro sve pripadnice lepšeg pola će se složiti da su lepo građena, široka ramena, znak snage i muževnosti i upravo takva su im i najdraža. 

Muške majice bez rukava

Svima nam je dobro poznata činjenica da se muški deo sveta „pali“ na lepe ženske grudi, ali ni sa druge strane stvari ne stoje bitno drugačije, jer – žene imaju slabost na muška prsa. Mnoge pripdanice lepšeg pola će priznati da ih uzbuđuje kada gledaju muškarca u tesnoj majici i pri tome zamišljaju kako izgledaju njegove „junačke grudi“. Način na koji majica pada preko muškarčevih prsa, nagoveštava puno toga šta se krije ispod.

Uske muške majice

Napeti i izražajni bicepsi, najpre govore o tome da muškarac brine o svom telu, ali takođe svedoče i o snazi. Na uskoj majici će se lepo ocrtavati sve što imate da „ponudite“, pokažete i čime da zavedete dotičnu damu ili više njih. Žene vole da nagađaju kako izgleda to što se ocrtava ispod uske muške majice, kada mogu da vide samo početak vretenastog mišića. 

Muške majice sa kapuljačom

Ovo je obično izbor sportski nastrojenih muškaraca, a još ako je majica takvog kroja da otkriva vaše abdominalne mišiće – postigli ste pun pogodak. Pločice na stomaku su veoma poželjne, na neki način su postale i imperativ, kada je u pitanju lepo oblikovano telo. Mada, ima izuzetaka, pa nekim ženama neće smetati stomačić ako se nazire ispod vaše majice. Ako majica otkriva snažne trbušne mišiće, to će dati utisak o vašoj celokupnoj snazi, a pripadnice lepšeg pola vole kada je muškarac u dobroj kondiciji. Jer, to mnogo obećava na svim poljima.

Muške majice – prodaja

Sada kada znamo sve o majicama i kakve to majice žene vole da vide na muškom telu, ostaje samo da naručite nekoliko takvih delova garderobe. Danas, lakše nego ikad, možete napraviti virtuelne ture, obići više butika i pogledati njihove ponude, ne ustajući iz fotelje, dakle online. 

Lepo uređene i bogate web prezentacije, garantuju vam širok asortiman muških majica, kao i povoljne cene. Artikli su prikazani slikom i detaljno opisani, način poručivanja je jednostavan, u svega par koraka. 

Posle toga ostaje samo da sačekate da vam poštar ili brza pošta isporuče paket, pa imate otvoren put da zavedete vama posebnu damu.

Muške majice – cena:

Cene muških majica se kreću od 600 dinara sve do 5990 dinara za određene modele Nike majica.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane