Dodaj firmu

Ženske majice, sta treba znati? Poznata je činjenica, koja može čak i naučno biti potvrđena, da žena ma koliko imala garderobe, nikada nema šta da obuče! Kada dođe nova sezona, i žena otvori krcati orman, svhatiće da tu nema ničega što bi moglo da zadovolji njene potrebe da tog dana bude lepa na poslu, kafi sa prijateljicama ili prilikom večernjeg izlaska sa partnerom...

Tako je i sa majicama. Njih nikada nema dovoljno, i tokom samo jedne sezone, pripadnice lepšeg pola, ispobaće mnoge različite modele.

Ženske majice bez rukava

Ipak, moramo da se složimo sa damama, jer svaka modna sezona donosi nove trendove, pa se ne može nositi u proleće 2016. isto što se nosilo i 2015. ili 2014... Modni dizajneri nas preplavljuju najnovijim atraktivnim modelima a žene žure da uhvate ritam i korak sa svim varijacijama kada je dizajn u pitanju. 

Ženske majice sa kratkim rukavima

Kratki rukavi su najčešći kada je izbor majica u pitanju. Takvi modeli predstavljaju klasiku koja nikada neće izaći iz mode. Posebno je popularan pamuk kao materijal, jer on nežno prijanja na kožu, suptilno je milujući, pa ćete se uvek osećati veoma prijatno kada nosite pamučnu majicu. 

Ženske majice sa dugim rukavima

Neke pripadnice lepšeg pola vole malo neklasičnije modele, žele da budu za nijansu drugačije, pa će odabrati majice sa dugim rukavima. One mogu fino pratiti liniju tela, pa će na taj način istaći sve vaše atribute. Zbog elastina koji često poseduju u sebi, lako će se prilagoditi obliku vaše figure.

Uske ženske majice

Uske majice su kao stvorene da istaknu sve vaše obline, barem što se gornje polovine tela tiče. A složićemo se svi, najviše muških pogleda pada upravo tu. Grudi spadaju u ženske obline, ali su one za svakog muškarca nešto “sveto“, nešto što ne može da se uporedi ni sa jednim drugim delom tela.

Uska majica će ih lepo ocrtati, pa će muškarci zuriti u vas dok šetate gradom. 

Ženske majice sa V izrezom

Ovo je veoma interesantan model majica. Zašto? Evo vrlo logičnog i praktičnog objašnjenja. V izrez će lepo otvoriti vaš vrat i videće se delimično vaša ključna kost, a činjenica je da postoji nešto na ženskoj ključnoj kosti što je neodoljivo muškarcima. 

Možda odgovor na pitanje „šta je to tako privlačno?“, leži u činjenici da ženska ključna kost ima lep oblik, a moguće da je u pitanju i razlog da se miris žene najbolje oseti kada se glava spusti baš tu, pa muškarci to i svesno i podsvesno znaju. Iz tog razloga bi majice sa V izrezom bile veoma sexy rešenje.

Ženske majice – prodaja

Drage dame, pošto ste sada dodatno upućene kako da čak i običnom majicom osvojite željenog muškarca, ostaje da poručite model koji će najbolje istaći ono što je lepo na vama. Online prezentacije butika pružaju širok asortiman ženskih majica svih modela, poznatih svetskih brendova.

Napravite par virtuelnih tura, pogledajte, procenite i na kraju – poručite. Naručivanje se obavlja u par veoma jednostavnih koraka, pa željeni artikal već sutradan može biti na vašoj adresi.

A onda ste spremne za akciju, jer ispod majice svaka žena nosi obline koje magnetski privlače jači pol! Ako ste toliko hrabre, prijavite se za izbor Miss mokre majice!

Ženske majice – cena:

Potrebno je izdvojiti od 600 dinara sve do 9790 dinara na primer za žensku Reebok majicu. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane