Izaberite neki od butika gde možete kupiti BOLERO

Bolero Butik Donna

Autoput za Novi Sad 124-126

Butik Donna nalazi se u Zemun polju. Butik sa dugoodišnjom tradicijom preko 25 godina koji uvek u ponudi ima drugačiji asortiman, od garderobe do italijanskih čarapa, kupaćih kostima i assessoara.
Pročitaj više

Unikatni ručni rad - HAND LAND

Stevana Opačića 22

Bolero je odevni predmet, koga možete da ponesete u mnogim prilikama, i sasvim sigurno ćete izgledati zapaženo i elegantno.

Ženski bolero

Kada je o modi reč, možemo da kažemo da postoje mnogi trendovi i da neki od njih neće odgovarati svakoj građi tela. Bolero može malo da vas zavara i da pomislite da vam se dopada i da vam odgovara, ali pri izboru vodite računa o više detalja.

Bolero sako

Pre svega, neki modeli bolera mogu da učine da vam ruke izgledaju malo kraće, ili da vam se promeni oblik grudi. Kada kupujete bolero sako, pogledajte se u ogledalu, i zaključite da li je to što vidite ono pravo. Patite liniju svog tela i kako bolero prijanja uz nju.

Bolero sakoi

Bolero sakoe, ako vam dobro pristaju, možete poneti u raznim prilikama i delovaćete veoma dopadljlivo. Ako nemate vremena da pogledate izbor po buticima, na internetu možete da prođete mnogo toga što vam može biti zanimljivo.

Bolero jakna

Bolero jakna deluje sportski, ali u isto vreme i elegantno. Igrajte se malo sa vašim proporcijama, izgledajte drugačije, pošto bolero zaista ume da različito predstavi vašu liniju tela.

Čipkani bolero

Čipkani bolero je idealan za proleće i za jesen, i ostaviće utisak da ste nežna i romantična osoba. Ako ste krenuli u zavođenje nekog muškog srca, evo prilike da delujete neodoljivo.

Kožni bolero

Kožni bolero dosta podseća na kožnu jaknu. Sportski i smelo, ističete svoju figuru, naglašavajući grudi. Osmelite se i probajte!

Satenski bolero

Saten je veoma cenjeni materijal, tako da su odevni predmeti sa nešto višom cenom, ali istu opravdava utisak elegancije koji ćete ostaviti za sobom, gde god da se pojavite.

Štrikani bolero

Štrikani bolero je takođe jedan od onih komada odeće koji je namenjen za večite romantičarke.

Elegantni bolero

Kao što smo naveli, elegantne modele bolera moguće je poneti i na neke svečanije događaje, i ostavićete impresiju kakvu ste želeli, ali pod uslovom da vašem telu odgovara novi oblik koji daje ovaj odevni predmet.

Svečani bolero

Svečani bolero za svečane prilike, kao što mu i ime kaže. Pri izboru ovakvog modela, vodite računa o bojama, zbog toga što one na kraju, daju završni utisak. Pogledajte sebe u ogledalu kada imate bolero u raznim bojama i odlučite se za onu koja najviše odgovara vašoj boji tena, kose, kože... Takođe, imajte na umu i šta planirate da ponesete uz bolero – pantalone, suknju, nakit, itd.

Bolero cena

Cena bolera uglavnom zavisi od materijala od koga je ovaj odevni predmet izrađen. U tom smislu, kreće se oko 1500-2000 dinara u proseku, međutim, može da bude i niža i viša od navedene.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Idi na vrh strane