Dodaj firmu
Torba sa raznobojnim krugovima
Torba sa raznobojnim krugovima
1.590 din.990 din.
Popust 38%
Ženska kraljevsko plava/crna torba
Ženska kraljevsko plava/crna torba
2.190 din.1.290 din.
Popust 42%
Letnja torba na pruge
Letnja torba na pruge
1.390 din.990 din.
Popust 29%
Mornarska torba
Mornarska torba
1.590 din.990 din.
Popust 38%
Torba na pruge sa velikim dugmetom
Torba na pruge sa velikim dugmetom
1.490 din.890 din.
Popust 41%
Cvetna torba za leto
Cvetna torba za leto
1.690 din.990 din.
Popust 42%
Šarena letnja torba
Šarena letnja torba
1.590 din.990 din.
Popust 38%
Dune Darrow torba
9490 din.
Dune Danty torba
9990 din.
Dune Erabia torba
10490 din.
Dune Dolivia torba
9990 din.
Dune Dinidol torba
9490 din.
Dune Deannee torba
9990 din.
Dune Beka torba
7990 din.
Roxy Hear Me Now torba
5.790 din.4.053 din.
Popust 30%
Roxy Break Things torba
6.990 din.4.893 din.
Popust 30%
Dune Drinket torba
9490 din.
Dune Dorothe torba
7990 din.
Dune Evonia torba
8490 din.
Dune Enzie torba
6490 din.
Dune Denicee torba
9490 din.

Ženske tašne su neizostavan modni detalj svake zene. Možete biti savršeno skockane, sa sjajno odabranom odevnom kombinacijom i elegantnim cipelama, ali ako je vaša tašna loše uklopljena, i vi ćete predstavljati modni promašaj. 

Potrebno je da tašne biramo pametno, što zasigurno vodi ka dobrom izgledu. Neke pripadnice lepšeg pola stilski uklapaju tašne sa garderobom i obućom, dok se druge poigravaju, pa vešto izmešaju stilove.

Kožne ženske tašne

Modeli ženskih tašni koji su u prirodnoj boji kože uvek predstavljaju odličan izbor. Postoje takvi modeli kožnih tašni koji se mogu nazvati univerzalnim. One mogu biti srednje veličine, sa određenim suptilnim detaljima, kao što su kićanke, na primer. Zahvaljujući tome, tašna neće biti previše jednostavna.

Kvalitetne ženske tašne

Činjenica je da je prirodna koža sinonim za kvalitet, eleganciju i stil, i ovakve modele biraju žene koje drže do svog imidža. Dame često vole da nose glomazne tašne, koje imaju dršku srednje dužine, a po sebi reljefne utisnute šare. Takve modele često ćete susresti u ženskim garderoberima.

Takođe, popularne su male tašne sa metalnom drškom, jer predstavljaju sjajan spoj elegancije i modernog stila, što ih ujedno čini prikladnim za razne prilike, od dnevnih do svečanih. 

Poslovne ženske tašne

Ako negujemo svoj stil, svakako imamo tašnu za neke opuštene varijante, kao što je šetnja gradom i ispijanje popodnevne kafice sa prijateljicama, ali i one tašne koje služe za noćne izlaske ili večere.

Posebne modele predstavljaju poslovne ženske tašne, koje mogu biti klasične ili moderne. One su izrađene od prirodnih ili veštačkih materijala, dok im je svima zajedničko da prate najnovije svetske trendove.

Ženske tašne cena

Online prodaja zaista ima mnogo prednosti – možete da se udobno zavalite u fotelju, i putem interneta da zavirite u mnogo prodavnica, odnosno, celokupna ponuda će biti na jednom mestu.

To znači da ćete opušteno birati žensku tašnu za sebe, pri čemu su modeli predstavljeni slikom, koja se može uvećati, ali i kratkim tekstualnim opisom. Opis podrazumeva navođenje karakteristika tašne, to jest, od kog materijala je sačinjena, kojih je dimenzija, u kojim bojama je dostupna i slično.

Proizvodi se mogu uporediti, a cene se sortiraju od najviše ka najpovoljnijoj i obrnuto. Na taj način, svako može naći adekvatnu tašnu za sebe, a kada se konačno odlučite za poručivanje, isto možete da obavite u nekoliko jednostavnih koraka. 

Dodate artikal u korpu, potvrdite porudžbinu, a pošto izvršite plaćanje putem e-bankinga, ili u najbližoj banci ili pošti, naručena ženska tašna stiže već sutradan na vašu adresu.

I za sam kraj, ostavili smo cene koje vas očekuju. Naravno da na cenu utiče pre svega materijal izrade, pa je jasno da su tašne izrađene od prirodne kože, ujedno i najskuplje.

Tako ćete pronaći ženske tašne od 2500 dinara, ali i one od 22300 dinara. Među najskupljim modelima su poslovne kožne tašne. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane