Dodaj firmu

Dukserice ili duksevi, kako god da ih zovemo, deo su garderobe koji sasvim sigurno imamo u svom garderoberu. I to ne jedan model, već podosta njih. Razlog je jednostavan – duksevi su veoma praktičan deo odeće, koji možemo poneti u školu ili na fakultet, izaći uveče sa društvom, baviti se raznim sportskim aktivnostima, otići u teretanu, ili jednostavno popiti kafu u gradu, ako volimo sportski fazon oblačenja...

Pošto duksevi imaju tako široku primenu u svakodnevnom životu, nije čudo da ih toliko ljudi voli i rado kupuje sebi ili svojoj deci.

Muški duksevi

Duksevi su, na neki način, nešto kao gornji deo trenerke. Muškarci ih neobično vole, jer su praktični i prikladni za svaku priliku. Na primer, ako imate lepo građeno telo, i ako posedujete napete i izražajne bicepse, oni ne izražavaju samo snagu, već svima daju do znanja da vi vodite računa o svom telu. 

Žene neće ostati imune na muškarce koji nose dukseve koji im lepo pristaju, i sve što im ostaje jeste da nagađaju šta se skriva ispod. Verujemo da ih nećete ostaviti u neznanju i da ćete im dopustiti da i same to otkriju.

Ženski duksevi

Devojke i žene vole dukseve koji imaju kapuljaču, ili su na raskopčavanje. Interesantni su i modeli koji imaju kragnu.

Kapuljača uz duks je veoma simpatična, osim svog izgleda ona pruža i zaštitu od kiše i vetra kada se bavite sportskim aktivnostima ili jednostavno šetate psa. 

Duksevi na raskopčavanje dobro će doći ako je vreme toplije, pa vam je potrebno da se raskomotite, a majica iznad pupka koja se krije ispod ovakvog duksa može svima ponosno da pokaže vaše pločice na kojima se mesecima vredno radilo.

Dečiji duksevi

Kada je u pitanju dilema koji procenat populacije najviše nosi dukseve, onda bi verovatno deca odnela ubedljivu pobedu. Jer, kako najlakše i najbolje opremiti školarca ako ne modernim i brendiranim, udobnim duksom?

Za hladnije jesenje dane, umesto jakne, dobro će doći termo duks, odnosno onaj koji je deblji i koji se može raskopčati. Ako takav duks ima i kapuljaču, vi ste završili posao što se tiče opremanja deteta kada su prelazna godišnja doba u pitanju.

Duksevi – prodaja

U prodaji možete pronaći modele poznatih svetskih brendova, a svi se trude da dizajn, boje i sve ono što podleže vašem kritičkom oku, bude na najvišem nivou. Butici sportske opreme imaju i svoje web shopove, na kojim se često nalaze akcije, sniženja, popusti... Ako ste redovan posetilac tih sajtova, neće se desiti da vam promakne, recimo Nike duks po veoma povoljnoj ceni, koji biste samo par dana ranije platili možda 30% skuplje.

Web prezentacije su veoma vešto i lepo osmišljene, tako da će vam biti izuzetno jednostavno da se snađete, svaki artikal je predstavljen najpre slikom, dat je opis od kog materijala je sačinjen, u kojim bojama i veličinama se nalazi, pa ćete lako poručiti onaj duks koji vam najviše odgovara.

Naručivanje ćete obaviti u par koraka, a platiti možete odmah, ili pouzećem, kada vam poštar duks isporuči na adresu. Ukoliko ste raspoloženi, uvek možete prošetati do fizičkih sedišta prodavnica sportske opreme, i na licu mesta videti ogroman izbor, te doneti pravu odluku kada u pitanju izbor dukserice za vas ili vaše dete.

Duksevi – cena:

Cene dukseva se kreću od 1190 din. pa sve do 12890 dinara za modele poznatih brendova. Za dečije dukseve potrebno je izdvojiti od 990 din. za dukseve od poliestera, sve do 6490 dinara za najnovije modele Nike dukseva za decu. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane