Dodaj firmu
Rolka sa kratkim rukavima
Rolka sa kratkim rukavima
1.490 din.990 din.
Popust 34%

Rolke su u stvari, džemperi koji imaju rol kragnu. Slove za veoma romantičan deo garderobe i rado su nošene decenijama unazad. Jednako su popularne i kod ženskog i kod muškog sveta, a često možemo videti i decu u rolkama.

Njihova veoma praktična strana jesto što se nose prilikom zimskih, hladnih meseci, a osobina da nežno prijanjaju oko vrata štiteći nas od hladnog vazduha i vetra, čini ih tako popularnim delom odeće. 

Muške rolke

Rolke mogu da budu simbol muževnosti. One najbolje pristaju visokim, vitkim muškarcima sa dugim vratom. Kada rolke obuku nešto „jači“ momci, koji imaju veću kilažu, onda se previše ističe deo oko vrata što nije baš preporučljivo.

Da li vam znače imena Roberta Redforda, Šona Konerija, Pola Njumena, Stiva Mekvina..? Upravo rolke su obeležile njihov modni stil. One mogu da budu šik, ali i najelegantniji zimski komad odeće u muškom ormaru. 

Kašmirske rolke veoma su zgodne za zimske dane, ali kada temperatura nije ispod nule. One tanje i u tamnijoj boji, obično se nose ispod odela, naročito sa dvorednim kopčanjem, ali često možemo susresti muškarce koji ih nose ispod košulje. 

Na primer, pamučne rolke koje po sebi imaju tanke pruge, slažu se uz deblje kožne jakne ili platnene, takozvane „kamiondžijske“. 

Ako volite eleganciju, jednostavnost i muževan izgled, onda možete isprobati kombinaciju rolke, klasičnih flanelskih pantalona i kratkih čizmica na pertlanje. To će biti odlična kombinacija.

Ukoliko ste sportski nastrojen muškarac, dobra odluka biće izbor debele, vunene rolke, sa nekim zimskim dezenom ili diskretnim radom, što je sve priča za sebe i preko ovakvih modela se ne nose sakoi. 

Postoje modeli muških rolki kojima se kragna otkopčava, tako da u svakom momentu rol kragnu možete pretvoriti u običnu. Kada je reč o poslovnom odevanju, rolka je dozvoljena, ali se podrazumeva da tada mora biti tanja i ispod odela, i uz elegantnije čizme. Ono što je prednost kod ove varijante, jeste što izbegavate da vas kravate steže oko vrata, a ostavićete utisak ozbiljnog, poslovnog čoveka. 

Ženske rolke

Dame uvek deluju privlačno i zavodljivo kada obuku rolku, jer se taj deo garderobe vezuje za zimu, koja je sama po sebi romantična. Svetski trendovi rado će preporučiti rolke roze boje, jer je to najnežnija boja za pripadnice lepšeg pola. 

Roze rolku možete nositi uz slične tonove ili u kombinaciji sa tamnijim tonovima. Elegantna svakodnevna kombinacija, učiniće vas svakako veoma primećenom. Preko rolke možete obući lep blejzer, u varijanti sa farmerkama, što će biti pun pogodak uz cipele sa štiklom. Tome svemu možete dodati šarmantnu torbu sa kaišem i delovaćete nesvakidašnje savršeno.

Rolku možete ukombinovati sa helankama i obuti patike sa skrivenom petom. Dobar nakit i torba, lepo će upotpuniti ovu kombinaciju.

Rolka i suknja, takođe su prava stvar uz prelepi blejzer. Ako ste uspešna poslovna žena, savršeno će vam pristajati elegantne cipele na štiklu.

Ukoliko želite da delujete moderno, možete obući teksas suknju uz rolku. Dodajte atraktivne čizme i efektnu torbu, i spremni ste za izlazak sa prijateljima.

Ako ste nežna i romantična dama, onda izaberite bež jaknu i rolku, a tome dodajte interesantne farmerke i torbu, kao i maramu, a pun pogodak će biti izazovne visoke pink cipele, pa se možete uputi u restoran na romantični ručak sa vašim voljenim.

Rolke – cena:

Rolke možete pronaći po cenama već od 540 dinara sve do 5490 dinara u zavisnosti od modela i proizvođača.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane