Kontakt podaci za vašu firmu

Butik Dida Fashion

  • 1
5.0 | 2 ocena
Butik Dida Fashion nudi veliki izbor odeće za muškarce, žene i decu vrhunskog kvaliteta. Garderoba koju imamo u ponudi je pretežno uvežena iz Turske, ali i iz zemalja EU. Dostavu na Vašu adresu vršimo u najkraćem roku. Pronađite pravi komad ...
Pročitaj više
Dositejeva 6
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Stojance Ristovski
Koliko samo mogu da vidim, muske pantalone su definitivno jedna odlicna stvar koja bi u svakom pogledu trebala da se dosta plati. Ni jedan muskarac ne bi trebao da stedi na pantalonama. Smatram da je to nesto sto je veoma pogresno.
Stojance Ristovski
Kada pricamo o muskim pantalonama, odmah treba da znate da pre ili kasnije sigurno treba da dodjete do kvaliteta. Mada, dovoljno je samo da pogledate kolika je ponuda u Beogadu i sve ce vam odmah biti jasno.
Milen Jovanovic
Volim da nosim pantalone ali iskljucivo na taj nacin da me u gornjoj zoni ne stezu a opet da u donjoj zoni budu dovoljno dobro strukirane.
Filip Milutinovic
kako god da okrenete, muske pantalone nisu ni malo jednostavne.
Ivana Petrovic
Nije po meni samo stvar u tome da sve muske pantalone trebaju da se lepo plate kako god da okrenete.
Mihajlo Nastasovic
Sto se ovih pantalona tice, pre ili kasnije cete sigurno moci da se odlucite za kvalitet.
Petar Jankulovski
Koliko mi se samo cini, naravno da su sve muske pantalone nesto sto debelo treba i mora da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, ove pantalone su nesto sto treba da se plati. Mada, kod nas kao da postoji porez na lepotu, odnosno da ono sto je lepo mora i posebno da se plati.
Stojance Ristovski
Po pravilu, sto se pantalona tice, sigurno je navajznije od svega da one odgovaraju kako treba. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Marina Zivkovic
Ja licno volim smao one pantalone koje su bas onako strukirane.
Milen Jovanovic
Veoma volim svoje pantalone. Najvaznije mi je da me nikada ne stezu i da se u njim osecam prijatno.
Jovana Milinkovic
Licno smatram da je sto se njih tice, kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je mnogo manje vazno.
Filip Milutinovic
U svakom slucaju kao jedan mlad muskarac bas volim da imam neke lepe uze pantalone posto nemam nesto narocito razvije i debele noge. Tako da mi to ipak potpuno odgovara.
Lea Stankovic
Ukoliko mene pitate, uvek su kvalitetne muske pantalone morale da se kvalitento plate. To jedno bez drugog ne ide.
Mihajlo Nastasovic
Nije realno ocekivati da top kvalitetne muske pantalone u danasnje vreme mozete da kupite za male pare. To ipak nije realno.
Simona Vucinic
Po pitanju muskih pantalona, samo treba da se opredelite za kvalitet a ne da gledate svaki dinar.
Todor Markovic
Po pitanu muskih pantalona, zaista ne treba nesto puno da se brinte posto mogu bukvalno da se pronadju na svakom koraku.
Petar Jankovic
Ako trazite neke kvalitetne muske pantalone, samo treba da se opredelite za kvlaitet i ukoliko to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Shkelqim Veliu
kolko cena za MUŠKE PANTALONE – ISKUSTVA
Marta Dencevic
Ukoliko vec planirate da sasijete neke kvalitetne muske pantalone, onda je najbolje da posetite radnju Dikta. Prema tome, to je radnja u koju mozete da imate puno poverenje.
Ljubinka Sreckovic
Bas sam svom decku, pre odredjenog vremena kupila ona lepe i moderne pantalone. Gore su onako malo sire i dole uze. Mislim da izgledaju bas lepo i kvalitetno.
Nikolina Pantelic
Veoma kvalitetne i lepe muske pantalone mozete da kupite u butiku Zid 2. To ne da je dobar butk, pa ne mogu vam recima opisati.
Biljana Brankovic
Mogu samo da kazem da je butik Indonezija i vise nego prevazidjen po pitanju izbora kvalitetnih muskih pantalona.
Ivan Stojanovic
Ukoliko planirate da kupite kvalitetne muske pantalone onda svakako ukoliko ste mladic to treba da budu uske i strukirane pantalone koje savrseno odgovaraju vasoj figuri.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da kupite kvalitetne msuke pantalone, veoma je vazno da obratite paznju na to da to budu pantalone koje su nesto uzeg kroja kako biste sto posto bili zadovoljni kako o njima izgledate.
Jana Stankovic
Po meni savremeni i mladi muskarac treba na prvom mestu da nosi uske pantalone. To su one pantalone koje se rade po posebnom kroju. Ukoliko odlucite da kupite takve pantalone u proseku je za kvalitte potrebno da izdvojite oko 120 - 150 eura.
Dusan Markovic
Licno sam pristalica toga da nosim pantalone koje su nesto uzeg kroja. Nemam nekih velikih problema sa kilazom i zbog toga volim da istaknem svoju vitku figuru. Zbog toga mi uglavnom odgovaraju italijanski dizajn i kroj.
Janko Zivanovic
U butiku Goga iz Zemuna sam kupio pre odredjenog vremena kvalitetane muske pantalone. Cena je bila oko 6000 dinara. Prava sitnica u odnosu na dobijeni kvalitet.