Vratite se na mobilnu verziju sajta
Garderoberi Garderoberi - ovi saloni namestaja nude veliki izbor garderobera. Saznajte kako da odaberete garderober, kao i cene i akcije za kupovinu garderobera. www.navidiku.rs GarderoberiGARDEROBERI Beograd cena, Garderoberi sa ogledalom, Garderoberi prodaja GARDEROBERI Pančevo cena, Garderoberi sa ogledalom, Garderoberi prodaja GARDEROBERI Čukarica cena, Garderoberi sa ogledalom, Garderoberi prodaja GARDEROBERI Savski venac cena, Garderoberi sa ogledalom, Garderoberi prodaja GARDEROBERI Voždovac cena, Garderoberi sa ogledalom, Garderoberi prodaja GARDEROBERI Vračar cena, Garderoberi sa ogledalom, Garderoberi prodaja GARDEROBERI Zvezdara cena, Garderoberi sa ogledalom, Garderoberi prodaja GARDEROBERI cena, Garderoberi sa ogledalom, Garderoberi prodaja

Garderoberi

Garderoberi svoje mesto najčešće nalaze u spavaćim sobama, ali i u predsobljima. Bez njih se jednostavno – ne može, jer zahvaljujući ovim delovima nameštaja imamo uredno i pedantno raspoređenu garderobu, koja je na dohvat ruke uvek kada nam je potrebna.
 

Kako odabrati garderober?

Potrebno je da se garderober uklopi u celokupan enterijer vašeg doma, a to je posebno važno ako kupujete samo ovaj deo nameštaja. On po svom obliku, zatim materijalu od koga je izrađen kao i po boji, treba da čini harmoniju sa ukupnim ambijentom, odnosno da „paše“ sa ostalim delovima nameštaja, bojom zidova i slično.
Možete birati garderober od univera ili iverice. Oplemenjena iverica je veoma zahvalan materijal, pre svega zbog svoje pristupačne cene, pa je mnogim ljudima ovo izbor broj jedan. To je dugotrajan materijal, otporan, koji može doći u veoma lepim bojama.
Ivice univera, da bi izgledale lepo kada se iseku, obrađuju se na taj način što se kantuju, odnosno, lepe se specijalne kant trake na ivice, čime proizvod dobija odličan izgled i ne primećuje se da je rađena bilo kakva dorada. 
Garderober od medijapana, takođe je lepo rešenje, jer je to materijal koji je izuzetno popularan zbog svoje lepote ali i zavšne obrade u smislu bojenja. Medijapan je moguće prefarbati u zaista bezbroj nijansi, pa skoro da ne postoji ona koju vi možete da zamislite, a da je nije moguće dobiti.
Puno drvo, čest je izbor kod izrade garderobera, jer je to najkvalitetniji, najdugovečniji materijal, koji odiše toplinom koju prenosi na prostor u kome se nalazi. 
Garderober malih dimenzija, dvokrilni, trokrilni, sa klizećim vratima... To su samo neke od varijanti koje se nude u bogato opremljenim salonima nameštaja.
Klizeća vrata, koja se usporavaju kako se vrata zatvaraju, zahvaljujući specijalnim mehanizmima, posebno su interesantna, jer sa njima dobijate dodatnu uštedu na prostoru, a izgledaju dosta elegantnije od vrata koja se otvaraju klasično.

Garderoberi – iskustva

Potrebno je da garderober ima dosta prostora, i uvek dodajte i „bonus“, odnosno, zatrebaće vam kasnije svakako još mesta, pa je bolje da se obezbedite u startu. Lepo raspoređene police kao i fioke, garantuju urednost u odlaganju vaše odeće.
 
 
Garderoberi sa ogledalima, svakako su zanimljivi, jer malim prostorima daju vizuelni utisak veće površine, a i u praktičnom smislu takođe imaju svoju ulogu.
Za naručivanje, dovoljno je da pogledate vešto osmišljene web prezentacije salona nameštaja oglašenih ispod našeg teksta, te da pročitate o karakteristikama garderobera, odnosno: o materijalu od koga su sačinjeni, u kojim bojama su dostupni; možete pogledati slike iz više uglova i pod uvećanjem; uporediti cene i na kraju u par klikova naručiti odabrani garderober koji će u najkraćem roku stići na vašu adresu.
Osvežite vašu spavaću sobu ili predsoblje novim i lepim komadom nameštaja, koji će pored svoje estetske funkcije, vršiti i onu praktičnu – sa komfornim garderoberom sve je na svom mestu i na dohvat ruke u svakom trenutku!

Garderoberi – cena:

Cene se kreću u rasponu od 3999 din. sve do 216.534 dinara za garderobere ekskluzivnih modela i materijala izrade.
*Cene su prikazene orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod našeg teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neki od salona namestaja gde mozete kupiti GARDEROBER

Garderoberi :
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Garderoberi
Napišite komentar:
Zorica Simic

Petak, 03.08.2018. 12:13

garderoberi se u danasnje vreme bas dosta koriste. Velika je ponuda po salonima namestaja. Mi smo nas garderober kupili u salonu namestaja Iverak i nismo se pokajali. sve preporuke i pohvale za iverak.

Marta Dencevic

Ponedeljak, 15.05.2017. 10:45

Kako god da okrenete, trebaju oni samo dovoljno da se plate.

Janko Zivanovic

Četvrtak, 30.03.2017. 07:51

Po pravilu garderoberi nikada nisu nimali neke narocito jake cene. Tu pre svega onda nista ne treba da vas previse cudi.

Ljubinka Sreckovic

Utorak, 07.02.2017. 10:47

Kod garderobera je najbolje da se na vreme odlucite za pravi kvalitet.

Petar Jankovic

Utorak, 10.01.2017. 08:39

Najvaznije od svega je da se u garderoberima ostavi dosta prostora. Dzabe ga pravite ako vec nije dovoljno komforan.

Nikolina Pantelic

Utorak, 20.12.2016. 10:27

Po pitanju garderobera, samo treba da se odlucite za kvalitet i u tom slucaju se sigurno onda necete pokajati.

Ivan Stojanovic

Petak, 02.12.2016. 12:32

Licno mislim da je ubedljivo najbolje da se po pitanju garderobera, prvo posavetujete sa nekim strucnim licem oko toga kako sve to treba da izgleda.

Jana Stankovic

Sreda, 16.11.2016. 02:41

Veoma kvalitetne garderobere mozete da kupite u salonu namestaja Steffes u ciji kvalitet nemate razloga da sumnjate.

Biljana Brankovic

Sreda, 26.10.2016. 06:21

Ma covece, sta tio je ... Zar nevidis kakve su u danasnje vreme cene u beogradu tako daje 1500 eura bukvalno nista.

Marko Petrovic

Sreda, 31.08.2016. 09:09

Da, prosto ne mogu da verujem da skoro 1500 eura moze da kosta neki garderober. Pri tome, shvatam da definitovno postoje komadi namestaja koji porosto toliko kostaju posto spadaju u kategoriju ekskluzivnih.

Dusan Markovic

Utorak, 26.07.2016. 01:16

Volim kada kupujem da to bude zaista jedan dobar kvalitet. Kada pricamo o garderoberimja, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da uzmete neki kvalitetan. U proseku se cene mogu kretati i do 150.000,00 dinara.

Ivana Petrovic

Utorak, 28.06.2016. 09:46

Obicno u praksi nema po meni neke velike razlike izmedju garderobera i plakara. I u jedne i u druge mozete da odlazete garderobu i neke druge sitnice. Zbog toga, pazljivo treba da planirate izgradnju kuce i opremanje iste namestajem.