Vratite se na mobilnu verziju sajta
Dečiji radni stolovi Deciji radni stolovi - ovi saloni namestaja nude veliki izbor decijih radnih stolova. Saznajte kako da odaberete idealan radni sto za dete, kao i cene i akcije za kupovinu decijeg radnog stola. www.navidiku.rs Dečiji radni stoloviDECIJI RADNI STOLOVI Beograd cena, prodaja DECIJI RADNI STOLOVI Pančevo cena, prodaja DECIJI RADNI STOLOVI Savski venac cena, prodaja DECIJI RADNI STOLOVI Zvezdara cena, prodaja DECIJI RADNI STOLOVI cena, prodaja

Dečiji radni stolovi

Da li su deci njihovi radni stolovi omiljena mesta, ili možda ne, to svakako zavisi i od samog mališana, njegovih navika, toga koliko voli školu i obaveze, ali i vašeg pristupa, kada pedagoški objasnite da je učenje kroz igru uvek najproduktivnije i najzabavnije.
 
 
Naravno, govorimo o periodu kada najmlađi tek stiču svoje prve radne navike, dok kasnije, sedanje za radni sto i izvršavanje svakodnevnih obaveza trebalo bi da postane uobičajen i podrazumevan dnevni zadatak. 

Kako odabrati dečiji radni sto?

Nisu svi stolovi za decu isti, pa se svakako rukovodite time da on mora biti tako dizajniran da se vašem detetu dopadne, a onda i praktičan i funkcionalan, te kvalitetan, kako bi bio lako upotrebljiv i dugotrajan. 
Bez dobrih radnih navika nema petica, stoga je potrebno da vaše dete ima kutak za učenje koji će voleti i u kome će se osećati prijatno. U tom smislu, radni sto je od presudnog značaja. Na taj način, deca će se mnogo lakše koncentrisati na učenje, posebno kada je reč o đacima prvacima. 
Dečiji radni sto bi trebalo da bude dovoljno veliki da na njega mogu stati sve sveske, knjige i školski pribor. U današnje savremeno doba, na dečiji radni sto obavezno ide i računar, odnosno monitor. 
Kada postavljate monitor, obavezno ga stavite u krajnji levi ili desni ugao, kako bi raspoloživa radna površina dečijeg stola ostala što prostranija. 
Dečiji radni sto trebalo bi da stoji na svetlom mestu, a najbolje je kad dnevno svetlo dolazi sa leve strane. To je važno iz prostog razloga što većina dece piše desnom rukom, pa je jako bitno sa koje strane pada senka pri pisanju. Idealno je da sto bude smešten kraj prozora.
Kod radnih stolova veoma je važno da imaju fioke. Deca imaju dosta školskog pribora, (olovke, gumice, pribor za geometriju i sl.) pa će im biti potreban prostor da ga uredno rasporede. 
Pored toga, pokretna polica, na kojoj se nalazi tastatura računara, takođe je poželjna. Ona se uz pomoć klizača može uvući unutar stola, kada dete završi sa svojim obavezama, čime se stvara urednost ali i ušteda na prostoru.

Dečiji radni stolovi – iskustva

Kada kupujete sto, svakako će vam biti potrebna i adekvatna stolica. Ona je od posebne važnosti za pravilno sedenje, jer je vaše dete u rastu i razvoju i potrebno je da kičma bude u što prirodnijem položaju.
 
 
U tom smislu je visina stolice najvažnija, a naš savet jeste da birate stolice koje imaju podesiv naslon ali i visinu, koju možete menjati kako vaše dete raste i prelazi u više razrede.
Stona lampa takođe je neophodna, i ona bi trebalo da direktno osvetljava radnu površinu radnog stola. Lampa je veoma važna, jer ukoliko je kutak u kome dete uči nedovoljno osvetljen, ono će se više naprezati pa samim tim i brže umarati. 
U ponudi salona nameštaja možete pronaći različite dečije radne stolove, a mi vam preporučujemo one koji imaju četiri fioke, lepo dekorisane, sa dimenzijama, na primer – 132 cm širina, 75 cm visina i 70 cm dužina. 
Naravno, uvek se prilikom konačnog odabira konsultujte sa vašim đakom, jer često upravo deca znaju šta je za njih najbolje, a dobro će doći i saveti stručnih lica u salonima.

Dečiji radni stolovi – cena:

Za dečije radne stolove potrebno je izdvojiti od 3990 din. sve do 34999 dinara za pojedine ekskluzivne modele.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone nameštaja ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neki od salona namestaja gde mozete kupiti DECIJI RADNI STO

Dečiji radni stolovi :
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Dečiji radni stolovi
Napišite komentar:
Nenad Pavlovic

Petak, 03.08.2018. 11:51

Deciji radni stolovi danas nisu uopste povoljni. Ukoliko planirate da kupite kvalitetan deciji radni sto za svoje dete posetite salon namestaja Blagojev naslednik i izaberite za svoje dete najbolje.

Milen Jovanovic

Četvrtak, 10.08.2017. 09:57

Po meni su deciji radni stolovi ipak nesto sto bi posebno trebalo da se plati i nesto bez cega se u svakom slucaju kako god da okrenete ne moze. Naravno da su cene ovih stolova nesto malo jace ali to se kako god da okrenete u Beogradu posebno podrazumeva.

Lea Stankovic

Ponedeljak, 15.05.2017. 10:17

Koliko mi se samo cini, problem je u tome sto oni nisu ni malo jeftini. Sve drugo je samo gubljenje vremena po meni.

Filip Milutinovic

Četvrtak, 13.04.2017. 01:26

U svakom slucaju je kod njih kvalitet nesto sto pre ili kasnije sigurno da treba da dodje do izrazaja. Sve drugo je po meni daleko manje vazno i bitno.

Simona Vucinic

Četvrtak, 30.03.2017. 07:31

Po pravilu, nema potrebe da sad nesto ovi radni stolovi budu narocito kvalitetni, bar ne u pocetku. Po meni je dovoljno da budu u pocetku samo dovoljne velicinine.

Mihajlo Nastasovic

Sreda, 15.03.2017. 08:08

Nisu oni vise ni toliko skupi kao sto mozda pojedini ljudi smatraju i misle.

Marta Dencevic

Četvrtak, 23.02.2017. 09:26

Sto se mene licno tice, u svakom slucaju ovo mogu da budu bas onako ozbiljni radni stolovi. Pri tome ni kvalitet nije nesto posebno.

Todor Markovic

Utorak, 07.02.2017. 10:35

Ovo je posebna vrsta stolova. Ukoliko se za njih odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati. Sve drugo je manje vazno.

Ljubinka Sreckovic

Četvrtak, 26.01.2017. 09:42

Koliko mi je samo poznato, sto se tice decijih radnih stolova, veoma je vazno da se odlucite za kvaltitet. Sve drugo je manje vazno.

Janko Zivanovic

Utorak, 10.01.2017. 08:25

Naravno da je i vise nego bitno da svako dete ima svoj kutak u kojem ce uspesno moci da izvrsava sve svoje skolske obaveze.

Nikolina Pantelic

Utorak, 20.12.2016. 10:07

Po pitanju decijih radnih stolova, samo treba da znate da je to ipak nesto sto je svima potrebno. Svako dete treba da ima svoj kutak u kojem ce moci normalno da uci i da radi.

Petar Jankovic

Petak, 02.12.2016. 09:49

Kada pricamo kvalitetnim radnim stolovima, u potpunosti se slazem sa komentarom da su oni u danasenje vreme poprilicno bitni i neophodni.

Jana Stankovic

Sreda, 16.11.2016. 02:24

Naravno da su deciji radni stolivo i te kako bitni. Zato treba samo da kupujete kvalitet.Zato treba da posetite salon namestaja Zims.

Biljana Brankovic

Sreda, 26.10.2016. 06:09

Ukoliko je stvarno cena 10000 dinara onda zaista nemam sta da zalim novac po tom pitanju.

Ivan Stojanovic

Sreda, 31.08.2016. 08:55

Ukolikoplanirate da kupite neki kvalitetan diciji radni sto, treba da budete spremni da odmah u pocetku izdvojite nekih 10000 dinara.

Dusan Markovic

Utorak, 26.07.2016. 12:44

Potpuno se slazem sa tobom Marko. Svako dete treba da ima svoj prostor za ucenje. To ce svakako u pozitivnom smislu uticati na stvaranje pravilnih radnih navika u ucenju.

Marko Petrovic

Ponedeljak, 27.06.2016. 10:16

Svima preporucujm da kupe jedan kvalitan deciji radni sto, ili vise njih ukoliko imate vise dece. Pre svega, dete ce u tom slucaju imati samo njegov prostor za ucenje i veoma brzo ce moci da razvije radne navike koje su mu potrebne da bi se iskolovao.