Dodaj firmu

Uklanjanje kapilara Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Uklanjanje kapilara Iva Beauty Lab

IVA BEAUTY LAB nalazi se u Beogradu. Radi profesionalne tretmane lica kako za mladalačku tako i za stariju kožu.
Pročitaj više

Varvarinska 31a
Voždovac, Beograd

Uklanjanje kapilara Estetic Anti Aging Medical Laser Centar

Estetic Anti Aging Medical Laser Centar već dugi niz godina uspešno radi u službi Vašeg zdravlja i lepote. U prijatnom ambijentu na Banovom brdu tretmane izvode licencirani doktori i eksperti iz oblasti antiaginga, estetske medicine i dermatologije.
Pročitaj više

Petra Mećave 33, (Banovo brdo)
Čukarica, Beograd

Dermatološki Laser Centar Diva

Pružamo Vam dermatovenerološke preglede kožnih promena, ukljućujući i infekcije kože i izrasline. Lečimo problematičnu kožu, i sve kožne bolesti kod dece. Višedecenijsko iskustvo u dermatološkoj i kliničkoj praksi garancija je stručnosti i kvaliteta.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 52
Novi Beograd, Beograd

Uklanjanje kapilara Beoderma

Beoderma je specijalistička dermatovenerološka ordinacija u kojoj se na jednom mestu mogu obaviti sve medicinske usluge koje se tiču lečenja kože, kao i neagresivne estetske metode za poboljšanje njenog izgleda. U ordinaciji Beoderma vrše se sve usluge iz oblasti opšte dermatologije, estetske dermatologije, dermatohirurgije, polnih bolesti i bolesti vena i venskog sistema.
Pročitaj više

Baje Pivljanina 83
Savski venac, Beograd

Uklanjanje kapilara Eterna

Učinite Vašu lepotu večnom, posetite estetski centar Eterna. U prijatnom ambijentu u centru grada na raspolaganju su Vam tretmani hijaluronskim filerima, plazma tretmani, mezoterapija lica i tela, elektrohirurgija, aplikacija botoxa, koje sprovodi sertifikovani tim doktora.
Pročitaj više

Hilandarska 16, Jermenska Ambasada
Stari grad, Beograd

Diva Laser Centar

Diva Laser Centar je jedan od prvih sertifikovanih antiaging centara na našim prostorima koji već 27 godina brine o zdravlju Vaše kože. U prijatnom ambijentu na Vračaru dostupne su savremene laserske procedure za tretiranje različitih estetskih i dermatoloških problema.
Pročitaj više

Prote Mateje 9
Vračar, Beograd

Uklanjanje kapilara Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremenijih estetskih procedura.
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Bodyology estetic centar

Usluge koje Vam estetik centar "Bodyology" nudi su: uklanjanje fleka, kapilara, staračkih pega, uklanjanje celulita, popunjavanje podočnjaka i usana
Pročitaj više

Majke Jevrosime 10
Stari grad, Beograd

Centar za kozmetologiju Dr Ristin

Najnovija dostignuća iz Švajcarkse na polju estetike, dermatologije i hirurgije. Neinvazivne metode u podmlađivanju i rešavanju problema na koži tipa bora, ožiljaka, maljavosti, fleka, akni
Pročitaj više

Goce Delčeva 9/17
Novi Beograd, Beograd

Dermatovenerološka ordinacija Dr. Lazović

Dermatovenerološka ordinacija Dr. Lazović se nalazi na adresi Gavrila Principa 26/4 sprat.
Pročitaj više

Gavrila Principa 26/4 sprat
Savski venac, Beograd

Poliklinika Diva

Poliklinika Diva se nalazi na adresi Kosovska 34, Beograd
Pročitaj više

Kosovska 34
Stari grad, Beograd

Uklanjanje kapilara je estetska intervencija. Zamislite sada lepu ženu na visokim štiklama u izazovnoj haljini, a sa mrežom ljubičastih kapilara po nogama. Nije baš toliko lep prizor i ne biste se okrenuli za njom, zar ne? Ovoj dami biće potrebna pomoć, u smislu uklanjanja kapilara.

Prošireni kapilari su u suštini estetski problem. U većini slučajeva, on se uspešno može rešiti. Češće se javlja kod žena nego kod muškaraca, a regije na kojima se pojavljuju su lice i noge. 

Ovakvi kapilari su trajno prošireni vidljivi sitni krvni sudovi u površnim slojevima kože. Mogu se javiti iz različitih razloga, kod nekih oboljenja, na primer, ali i kao posledica štetnog dejstva sunčevih zraka. Pošto je uvek bolje sprečiti nego lečiti, možete se preventivno zaštititi korišćenjem određenih krema sa zaštitnim faktorom 30+, i naravno, izbegavati dugotrajno izlaganje suncu. 

Koja će tehnika biti primenjena da bi se kapilari otklonili, zavisi od toga gde se nalaze kao i od prirode krvnih sudova.

Kapilari – kako ih ukloniti?

Prošireni kapilari na nogama nastaju zbog povećanog pritiska u venama. Možete ih zaraditi u trudnoći, ukoliko imate višak kilograma, radite posao koji podrazumeva dugotrajno stajanje ili sedenje. Sebi prevetnivno možete pomoći ako redukujete telesnu težinu i bavite se rekreativno sportom, ili jednostavno – šetate. 

Prošireni kapilari se mogu ukloniti laserom. Laser deluje tako što proizvodi snop određene talasne dužine koji zalepi zidove krvnog suda, čime je deo kapilara uspešno zatvoren, dok ostali kapilari postaju manje vidljivi. Tretman se može ponoviti kroz dva meseca.

IPL, odnosno Intensed Pulse Light, koristi se kada imamo crvenilo na licu, koje je sačinjeno od mnoštva sitnih kapilara. Da biste uspešno završili lečenje, potrebno je da uradite tri tretmana u razmaku od mesec dana.

Uklanjanje kapilara radiotalasima

Ovo je tehnika uklanjanja kapilara uz pomoć visokofrekventne struje, odnosno – radiotalasa. Duž kapilara se penetrira veoma finom medicinskom iglom koja je tanja od vlasi kose, uz impuls radiotalasa zidovi kapilara budu slepljeni nastalom toplotom. Time su oni trenutno i trajno uklonjeni sa vaših nogu ili lica. 

Skidanje kapilara radiotalasima – kako se radi?

U zavisnosti od broja proširenih kapilara, kao i veličine površine koju zauzimaju, vi ćete se na tretmanu zadržati od 10 do 15 minuta. Postoje pojedinačni kapilari i mreža kapilara. Ovi prvi, uklanjaju se u jednom tretmanu. Sa druge strane, gusta mreža proširenih kapilara zahteva da dođete na dva ili tri tretmana u razmaku od tri nedelje. 

Metoda uklanjanja proširenih kapilara putem radiotalasa je veoma komforna, i može se raditi na svim tipovima kože, na svim delovima lica i tela, i mogu biti tretirane sve veličine proširenih kapilara. 

Od ove metode moraćete se suzdržati ukoliko očekujete bebu, imate ugrađen pejsmejker ili imate infekciju kože. 

Uklanjanje kapilara – cena

Cene se kreću u rasponu od 8500 dinara  do 33 000 dinara za kapilare koji zahvataju veću regiju, za tretman duži od 30 minuta.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane